Makanan
Jan 3, 2024, 5:13pm

Goodies Popcorn Murah di Ampang


Anda ingin melaksanakan majlis perkahwinan atau apa-apa majlis yang memerlukan goodies untuk tetamu? Tiada idea untuk memberikan goodies apa untuk tetamu? Risau bajet besar? Selalunya, kebanyakkan orang memberikan goodies seperti gula-gula, sumi, keropok dan sebagainya. Tetapi agak bosan kan idea tersebut? Jadi, jom kita fikir, goodies apakah yang terbaik untuk sesuatu majlis.

goodies popcorn murah

Pernah dengar tentang goodies popcorn? Mungkin jarang anda jumpa goodies popcorn. Kebanyakkan orang ramai hanya menggunakan popcorn untuk menonton wayang sahaja. Jadi, kini kita transformasi sedikit dari popcorn untuk menonton wayang menjadi goodies popcorn. Di mana boleh kita dapatkan goodies popcorn ini? Mahalkah harganya? 

Dapatkan Goodies Popcorn Harga Murah di Alma Popcorn   

Jadi, kepada anda yang mahukan goodies popcorn untuk majlis anda, anda boleh dapatkan di Alma Popcorn. Alma Popcorn sudah lama bertapak dan beroperasi untuk membekalkan popcorn kepada anda. Walaupun anda mahukan dalam kuantiti yang banyak, jangan risau, Alma Popcorn akan menyediakan kepada anda. Anda hanya tinggal membuat pesanan sahaja berapa kilogram yang anda mahukan. 

Alma Popcorn goodies
Alma Popcorn menjual dalam pelbagai jenis saiz dan bentuk. Jadi, anda boleh memilih ikut kesesuaian dan kesukaan anda. Anda juga boleh custom made saiz dan bentuk seperti yang anda mahukan. Mudah bukan jika berurusan dengan pihak Alma Popcorn ini. 

Alma Popcorn caramel

Di Alma Popcorn juga didatangi dengan 3 jenis perasa iaitu caramel, strawberry dan coklat. Jadi, anda boleh pilih perisa yang seperti anda mahukan. Selain itu, jika anda membeli popcorn di Alma Popcorn, anda akan mendapat kelebihan seperti:

  • Popcorn 99% Tanpa Biji

Popcorn yang di keluarkan oleh Alma Popcorn adalah popcorn handmade. Jadi, pengeluarannya agak teliti dan dijamin bersih. Seterusnya, popcorn yang dikeluarkan oleh Alma Popcorn juga 99% tanpa biji. Jadi, anda boleh menikmati popcorn anda dengan lebih tenang dan berselera tanpa tercekik biji popcorn. Jadi, ini secara tidak langsung juga selamat untuk kanak-kanak. 

Alma Popcorn tanpa biji

  • Popcorn Jenis Mushroom 

Pada pengetahuan anda, popcorn terdiri daripada 2 jenis iaitu popcorn jenis butterfly dan popcorn jenis mushroom. Di Alma Popcorn menggunakan popcorn jenis mushroom iaitu popcorn jenis bulat dan gebu. Popcorn jenis mushroom ini sangat manis dan perisa nya mudah di lekat sepenuhnya. Jadi, setiap butir popcorn yang dikeluarkan oleh pihak Alma Popcorn sangat sedap dan manis sehingga membuatkan kita ketagih untuk menguyahnya sepajang masa. 

Popcorn Jenis Mushroom

  • Popcorn Fresh Tanpa Bahan Pengawet 

Apa yang menariknya tentang Alma Popcorn ini adalah mereka menggunakan popcorn yang fresh tanpa bahan pengawet. Jadi, selamat untuk kita makan walaupun dalam kuantiti yang banyak. Popcorn yang di keluarkan dari Alma Popcorn juga selamat untuk kanak-kanak dan warga emas. 

Popcorn Fresh Tanpa Bahan Pengawet

  • Popcorn Bertih Import South Africa

Bertih jagung yang di import dari luar sana sangat terjamin kualitinya. Bagi pengetahuan anda, bertih jagung yang digunakan oleh pihak Alma Popcorn adalah bertih jagung yang import khas dari South Africa. Jadi anda tidak akan mendapat popcorn yang buruk, keras, lembik dan sebagainya. Pihak Alma Popcorn juga sangat menjaga kualiti pengeluaran popcornnya untuk memastikan semua pelanggannya mendapat yang terbaik. 

Popcorn Bertih Import South Africa

  • Harga yang Murah dan Berbaloi 

Anda yang merisaukan tentang bajet mahal jika menggunakan goodies popcorn untuk majlis perkahwinan atau sebagainya, kini anda tidak perlu risau lagi dengan adanya Alma Popcorn. Alma Popcorn menawarkan harga yang berpatutan dan jauh lebih murah berbanding di luar sana. Walaupun Alma Popcorn menawarkan harga yang lebih rendah dan murah, kualiti nya juga sangat terjamin elok. 

Popcorn Yang Murah dan Berbaloi

Jadi, kepada anda yang mahukan popcorn sebagai snack ringan, popcorn yang halal keluarga bumiputera atau anda mahukan popcorn yang jenis disaluti sos caramel penuh boleh dapatkan di Alma Popcorn. Dijamin sekali rasa, pasti anda nak lagi dan lagi. Jadi, jom dapatkan sekarang dan rasai sendiri kemanisan popcorn di Alma Popcorn. 

popcorn Yang Murah dan Berbaloi

Oleh itu, anda yang mahukan popcorn dalam kuantiti yang banyak, anda boleh membuat tempahan terlebih dahulu. Anda boleh memberitahu kepada Alma Popcorn jenis perisa, jenis packaging, bentuk dan sebagainya. Ini akan memudahkan urusan anda untuk mendapatkan popcorn di Alma Popcorn. 

Alma Popcorn

Testimoni Alma Popcorn

Testimoni Alma Popcorn

Testimoni Alma Popcorn

Testimoni Alma Popcorn

Anda boleh lihat di atas, wajah gembira dan wajah berpuas hati ketika memiliki popcorn dari Alma Popcorn. Alma Popcorn sangat sedap dan manis membuatkan orang ramai jatuh cinta dengan rasanya. Jadi, anda yang belum merasainya, boleh dapatkan segera di Alma Popcorn. Anda juga boleh dapatkan maklumat lanjut di bawah. 

Maklumat Lanjut Alma Popcorn 

Email: almapopcornhq@gmail.com

Number telefon: 0102212334

Facebook: Alma Popcorn

Instagram: Alma Popcorn

Alamat: No 10, Bangunan PKNNS, Jalan Ampangan, Seremban, Negeri Sembilan 70400 Malaysia 

Pening mencari goodies murah?

Dapatkan Alma Popcorn sekarang!

Alma Popcorn

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Social Media

No 10, Bangunan PKNNS, Jalan Ampangan, Seremban, Negeri Sembilan 70400 Malaysia 

Pening mencari goodies murah?

Dapatkan Alma Popcorn sekarang!

Call Whatsapp

Pening mencari goodies murah?

Dapatkan Alma Popcorn sekarang!