Review
Apr 13, 2023, 11:25am

Dapatkan Pinjaman Peribadi Cepat Lulus Di Desa Pandan


Keinginan untuk memohon pinjaman peribadi terkubur begitu saja? Selepas Institusi Perbankan menolak permintaan anda berkali-kali. Sakit bukan? Lebih sakit dari putus cinta apabila Institusi Perbankan menolak permohonan pinjaman peribadi kita. Anda rasa kenapa pinjaman anda ditolak? Bukan sekali-dua, tetapi sudah berkali-kali memohon, tetapi pasti akan ditolak.

Sebelum kita memohon pinjaman, jom kita kenal pasti terlebih dahulu, apakah faktor Institusi Perbankan menolak permohonan pinjaman peribadi kita. Antara faktor penolaknya ialah:

 • CCRIS (Central Credit Reference Information System)
 • DSR (Debit Service Ratio)
 • CTOS
 • Baki Akaun
 • Dokumen Tidak Lengkap
 • Nama telah disenarai hitam oleh pihak bank/PTPTPN

Sebenarnya, banyak lagi punca yang akan terjadi penolakkan permohonan pinjaman oleh Institusi Perbankan. Antara yang disenaraikan di atas adalah punca utama yang akan terjadi penolakan permohonan pinjaman peribadi jika ia ada dengan diri anda.

Syarikat Pinjaman Wang Berlesen – 99% Tanpa Penolakan

Jangan susah hati, jika anda telah ditolak oleh pihak bank, anda masih boleh mencari solusi lain untuk memohon pinjaman peribadi anda. Anda boleh mencuba memohon pinjaman peribadi anda di Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Dan Diiktiraf secara sah. Anda rasa di mana tempat pinjaman yang boleh dipercayai? Susah atau tidak ya? Nak mencari syarikat yang terbukti kesahihan perkhidmatannya?

Gains Kredit Sdn Bhd – Syarikat Pinjaman Wang Diiktiraf Secara Sah

pinjaman peribadi terbaik

Di sini akan mencadangkan kepada anda untuk membuat pinjaman peribadi anda di Syarikat Gains Credit Sdn Bhd. Anda pernah dengar atau tidak ya sebelum ini? Jom kita ketahui sedikit sebanyak tentang Syarikat Gains Credit Sdn Bhd. Syarikat Gains Credit Sdn Bhd ini telah lama bertapak dalam Industri Syarikat Pinjaman Wang Berlesen. Syarikat Gains Credit Sdn Bhd ini juga telah mendapat kelulusan oleh Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan & Kerajaan Tempata di bawah Akta Pemberi Pinjam Wang 1951.

Jadi, anda tidak perlu risau lagi dengan kesahihan perkhidmatan Syarikat Gains Kredit Sdn Bhd. Tetapi jika anda masih meragukannya, anda boleh terus ke aplikasi i-KreditKom dan membuat carian tentang Gains Kredit Sdn Bhd. Di sana, anda boleh menilai sendiri perkhidmatan yang ditawarkan oleh Syarikat Gains Kredit Sdn Bhd.

Syarat Kelayakan Dan Dokumen Penting Bagi Memohon Pinjaman Peribadi

Bagi anda yang berminat untuk memohon pinjaman peribadi di Gains Kredit Sdn Bhd. Jom kita kenal pasti terlebih dahulu, apakah syarat-syarat kelayakan untuk memohon pinjaman peribadi di Gains Kredit Sdn Bhd. Antara syarat kelayakan ialah:

 • Mempunyai kad pengenalan diri
 • Merupakan kakitangan Swasta atau Kerajaan
 • Gaji Masuk Bank
 • Mempunyai slip gaji (1-3 bulan)

Sangat mudah untuk melepasi syarat yang ditetapkan oleh Syarikat Gains Kredit Sdn Bhd untuk memohon pinjaman peribadi. Bagi dokumen yang diperlukan untuk memohon pinjaman peribadi di sana ialah:

 • Kad pengenalan
 • Slip gaji dan statement bank (1-3 bulan)
 • Berkerja
 • Bil Api/bil air

Jelas bukan? Sangat mudah dan ringkas syarat dan dokumen yang tetapkan oleh Gains Kredit Sdn Bhd.

Kelebihan Memohon Pinjaman Peribadi Di Gains Kredit Sdn Bhd

Jika dilihat dan dihitung, kadar faedah yang dikenakan ke atas pinjaman adalah sangat rendah dan berpatutan. Jadi, anda tidak perlu risau atau takut terbeban dengan kadar faedahnya. Selain itu, anda juga akan menikmati pelbagai kelebihan lain iaitu:

 • Tanpa penjamin
 • Tanpa bayaran pendahuluan
 • Blacklist, CTOS, CCRIS layak memohon
 • Tanpa bayaran proses (PERCUMA)
 • Tanpa Bayaran Servis (PERCUMA)
 • Pinjaman dapat penuh
 • Installment plan disediakan mengikut kelayakan dan kemampuan

Dilihat-lihat banyak kelebihan dan kelonggaran diberikan kepada anda untuk membuat pinjaman peribadi bersama Gains Credit Sdn Bhd. Jadi, jom ambil peluang ini sekarang!.

Mahukan perjumpaan dan perbincangan secara langsung? Boleh! Anda boleh terus ke Pejabat Gains Credit Sdn Bhd yang bertempat di M4-D9, Jalan Pandan Indah 4/1, Pandan Indah 55100, Ampang, Selangor. Bagi tempoh operasi Gains Credit Sdn Bhd adalah pada hari Isnin hingga Jumaat (9.30 pagi hingga 5.30 petang) dan manakala untuk hujung minggu pula hanya hari Sabtu sahaja yang akan beroperasi pada jam 9.30 pagi hingga 2 petang sahaja.

Jadi, jika anda ingin ke Pejabat Gains Kredit Sdn Bhd, rancanglah waktu yang sesuai. Selain itu, jika anda ada pertanyaan lanjut, anda juga boleh terus menghubungi ke talian 018-2114012 (Aisyah) , 017-7871979 (Beeha) dan 013-9309372 (Mira). Anda juga boleh mendapat pelbagai maklumat di laman sesawang Facebook mereka.

Ramai yang sudah berjaya memohon pinjaman bersama Gains Credit Sdn Bhd. Jom rebut peluang ini, dapatkan pinjaman peribadi anda dengan segera. Jangan biarkan masalah kewangan terus menghantui anda.

Susah Nak Dapat Pinjaman Bank?

Alternatif terbaik dengan Pinjaman Berlesen. Mohon Hari Ini, Lulus 1 Jam Sahaja

Agensi Pinjaman Wang Gains Credit Sdn Bhd

Pinjaman Berlesen Tanpa Bayaran Pendahuluan

Mohon Pinjaman
Waze / Google Map

M4-C-9, Jalan Pandan Indah 4/1 , Pandan Indah, Ampang 55100 Kuala Lumpur

Susah Nak Dapat Pinjaman Bank?

Alternatif terbaik dengan Pinjaman Berlesen. Mohon Hari Ini, Lulus 1 Jam Sahaja

Call Whatsapp Layari Website

Susah Nak Dapat Pinjaman Bank?

Alternatif terbaik dengan Pinjaman Berlesen. Mohon Hari Ini, Lulus 1 Jam Sahaja