Umum
Dec 21, 2023, 3:31pm

Cuci Kusyen Kereta Kuala Lumpur


Hai semua, anda yang menggunakan kenderaan kereta setiap pasti merasa sukar dengan kusyen kereta anda yang berbau tidak enak ataupun bau kepam. Tambahan lagi kereta yang anda gunakan sudah masuk tahun yang ke 10 atau 11. Naik pening kepala nak hadap bau kusyen kereta kan? Nak tukar kusyen baru pasti makan modal ribuan ringgit. Jadi apa yang perlu dilakukan?

 

 

Pada pengetahuan anda, kini di Negara Malaysia sudah menawarkan perkhidmatan cuci kusyen kereta. Jadi, anda tidak perlu pusing-pusing lagi untuk mencari modal ribuan ringgit untuk tukar kusyen baru. Anda hanya perlu cuci sahaja tanpa tukar baru. 

 

Tempat Terbaik Cuci Kusyen Kereta di Master Clean Service

Anda pernah dengar tentang master clean service? Master clean service menawarkan perkhidmatan cuci kusyen kereta dengan harga yang murah dan berbaloi. Dijamin kusyen kereta anda dicuci dengan bersih dan teliti sehingga anda berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan. 

 

 

Khas untuk Penduduk Kuala Lumpur dan Selangor

 

Kepada penduduk Kuala Lumpur dan Selangor, anda yang ingin mencuci kusyen kereta, anda boleh dapatkan khidmat cuci kusyen kereta dari Master Clean Service. Dijamin anda akan berpuas hati. Bagi anda yang tiada masa untuk ke kedai mencuci kereta, anda tidak perlu risau lagi. Kini, master clean service telah menyediakan perkhidmatan cuci kusyen kereta di rumah. Anda hanya cakap di mana sahaja lokasi anda berada pasti clean master service akan sampai. 

 

 

Seterusnya, master clean service juga menawarkan perkhidmatan seperti: 

 

  • Cuci kusyen kereta
  • Cuci panel bumbung kereta
  • Cuci panel pintu kereta
  • Cuci karpet lantai kereta
  • Cuci bonet kereta
  • Cuci dashboard kereta 

 

Banyak perkhidmatan  master clean service menawarkan kepada anda. Jadi, anda bagi tahu sahaja di mana ingin mencuci pasti master clean akan mencucikan kepada anda sehingga kelihatan baru. Jadi, tiada lagi bau bau yang tidak enak dan bau kepam di dalam kereta. Selepas itu, barulah anda boleh memandu dalam keadaan tenang dan selesa tanpa perlu lagi mengidu bau yang pelik. 

 

 

Selamat duit anda bukan? Daripada nak tukar kereta baharu atau tukar kusyen kereta baru baik cuci sahaja, Lebih jimat dan berbaloi. Jadi, kenapa anda yang ada masalah kusyen yang kotor dan bau yang tidak enak boleh mencuba perkhidmatan di master clean service. 

 

3 Sebab Kenapa Anda Perlu Memilih Perkhidmatan Mencuci dari Master Clean Service

 

Di sini akan disenaraikan  sebab penting atau sebab utama kenapa master clean service menjadi pilihan utama. Antara sebab yang pertama ialah:

 

1. Murah dan Berbaloi

Bayangkan harga yang ditawarkan oleh master clean service untuk mencuci kusyen kereta anda hanya serendah RM 129. Murah sangat kan? Dengan RM 129 kusyen kereta anda menjadi bersih dan tidak lagi berbau busuk. Mana nak dapatkan dengan harga RM 129 kini. Di luar sana paling-paling kurang pasti akan memakan kos ratusan ringgit juga. Hanya di master clean service sahaja anda akan dapat harga serendah RM 129 mengikut saiz dan jenis kereta. 

 

2. Perkhidmatan Terus Rumah

Anda yang tiada masa nak cuci kereta, cuci kusyen kereta, jangan risau hubungi sahaja master clean service. Mereka akan datang terus ke rumah anda untuk mencuci kereta anda. Anda tidak perlu risau lagi kini dengan adanya master clean service.

 

3. Menawarkan Juga Perkhidmatan Cuci Sofa di Rumah

Sudah alang-alang master clean service tiba dirumah anda untuk mencuci kereta anda dan anda mahukan master clean service mencuci sofa di rumah anda juga boleh. Sofa di rumah juga perlu dicuci apabila kerap digunakan. Jadi, master clean service boleh mencucinya sekali untuk anda. Mudah bukan? Tidak perlu bersusah-payah mencari service yang lain biarkan sahaja master clean service menyelesaikan masalah anda. 

Nak wangikan sofa di rumah atau wangikan kusyen kereta anda? Wajib menggunakan perkhidmatan di master clean service. Dijamin berbaloi dan anda tidak menyesal. Pasti kusyen kereta anda dan sofa di rumah anda kelihatan baru dan wangi.

Akhir sekali, master clean service wajib anda pilih kerana mereka sangat berpengalaman dalam bidang ini dan mereka menggunakan mesin khas yang bermutu tinggi. Selain itu, master clean service juga menggunakan sabun khas terbaik bagi memastikan hasil yang maksimum kepada anda. 

 

Testimoni Master Clean Service

Anda boleh lihat gambar di atas, betapa bersihnya kusyen kereta yang dicuci oleh master clean service. Terus berubah dan kelihatan baharu. Master clean service juga menjamin bahawa kusyen kereta atau sofa di rumah anda yang dicuci pasti tidak akan berbau hapak lagi. Bagi maklumat lanjut anda boleh terus hubungi Encik Luqman di talian 0169277805 atau anda boleh tekan di link ini https://www.facebook.com/Mcleanservice88 .

Nak Basuh Kereta?

Dapatkan dengan harga murah dari Master Clean Services sekarang

Master Clean Services

Perkhidmatan Cuci Kusyen Kereta/Sofa/Tilam Dan Lain-Lain.

Tempah Sekarang
Social Media
Nak Basuh Kereta?

Dapatkan dengan harga murah dari Master Clean Services sekarang

Call Whatsapp

Nak Basuh Kereta?

Dapatkan dengan harga murah dari Master Clean Services sekarang