Review
Jun 29, 2022, 11:59pm

Cuci Kusyen Kereta di Puchong dari RM100


Supaya anda dan keluarga sentiasa selamat dan selesa ketika memandu kereta, membersihkan bahagian dalam kereta dengan kerap adalah satu kemestian. Terdapat beberapa bahagian yang perlu dibersihkan yang termasuk dalam potensi pelekatan titisan seperti pada stereng, papan pemuka, kemasan pintu, pemegang pintu, tempat duduk kereta, hingga karpet.

Ia juga harus diingat bahawa penjagaan dalaman juga tidak boleh sewenang-wenangnya, anda mesti menggunakan alat pembersihan dan cecair khas untuk bahagian dalam kereta. Juga, pastikan pembersih yang digunakan tepat pada sasaran, bermakna jika anda membersihkan kulit, anda harus menggunakan pembersih kulit khas dan yang sesuai untuk panel.

Mencuci atau membersihkan bukanlah sesuatu yang berlaku sekali sebulan atau setahun sekali, mencuci kereta anda sepatutnya menjadi sesuatu yang dilakukan dengan lebih kerap. Membersihkan kereta anda menjadi lebih penting jika anda mempunyai anak kecil. Apabila anak-anak kecil masuk ke dalam kereta, proses pembersihan perlu dilakukan dengan lebih kerap kerana mesti banyak kotoran dari sandal atau kasut mereka, kencing dalam kereta, serpihan kerepek snek tertumpah, susu tumpah, dan sebagainya.

Adalah penting untuk memastikan kereta anda bersih dan dalam keadaan baik untuk mengekalkan kereta. Jika kereta kotor dan tidak dijaga kebersihannya, nilainya boleh jatuh dengan cepat. Kereta anda yang sangat bagus dan mahal akan kelihatan murah jika ia kotor. Orang yang menaiki kereta anda akan berhenti menunggang lagi kerana kereta anda kotor. Orang ramai juga akan menganggap anda sebagai seorang yang kotor apabila dilihat dari dalam kereta. Bahagian dalam kereta yang bersih adalah penting untuk memuaskan hati bukan sahaja penumpang tetapi juga pemilik kereta

Jika anda seorang yang sibuk dan tidak mempunyai masa untuk membersihkan kereta anda tetapi ingin kereta anda sentiasa bersih, serahkan kepada Master Clean Services

Penimbunan habuk dan kotoran di dalam kereta boleh menyebabkan alahan kulit bagi sesetengah pengguna kereta. Dengan Perkhidmatan Master Clean, anda boleh menikmati perkhidmatan mencuci dalaman kereta di mana kereta anda akan kelihatan seperti baru seperti baru dibeli. Apa jua jenis kereta, sama ada kereta kecil, sedan, MPV, SUV, van, 4×4 dan lain-lain, semuanya boleh dicuci oleh Master Clean Services

Tujuan “detailing” atau membersihkan bahagian dalam kereta seperti mencuci galas kereta adalah untuk memulihkan keadaan asal kereta anda, dan menjadikannya kelihatan seperti baru. Pembersihan dalaman kereta melibatkan pembersihan setiap inci kenderaan anda untuk menghilangkan kotoran, kotoran, minyak dan habuk yang boleh merosakkan kereta anda.

Apa sahaja kotoran pada galas kereta anda, sama ada bayi kencing, snek tumpah, lumpur dari kasut, tumpahan kuah sayur, sos nasi lemak yang jatuh, tumpahan air minuman, air kencing haiwan dalam kereta, apa-apa pun Master Clean Services akan dapat membersihkan galas kereta anda sehingga kelihatan seperti baru.

Bagi anda yang ingin tahu, Master Clean Services adalah perniagaan yang menawarkan perkhidmatan cuci dalaman kereta, cuci sofa, tilam dan permaidani untuk rumah dan pejabat. Master Clean Services berpangkalan di Ampang dan biasanya beroperasi dari jam 9 pagi hingga 5 petang. Oleh itu, jika anda dari atau sekitar kawasan Puchong, anda boleh menempah Master Clean Service.

Ingin menjaga kualiti dalaman kereta anda supaya sentiasa nampak baru? gunakan perkhidmatan Master Clean Services. Perkhidmatan Master Clean boleh membersihkan kereta anda dengan sangat terperinci, daripada rangka kusyen kereta, panel bumbung kereta, panel pintu kereta, karpet lantai kereta, hingga bonet kereta. harga sangat berpatutan, bermula dari rm100.

Apa pun jenis kereta sama ada kereta kecil, kereta keluarga, MPV, SUV, van, 4×4 dan lain-lain, tempat duduk semuanya boleh dicuci dengan harga yang sangat berbaloi dengan servis tersebut.

Kelebihan Master Clean Services berbanding perkhidmatan lain ialah:

Tidak perlu menanggalkan tempat duduk kenderaan anda

Akan sedia untuk dibersihkan dalam masa 1-2 jam

Satu hingga dua jam pengeringan jika pengudaraan yang baik

Servis datang ke rumah

Pencuci lantai permaidani kereta tanpa membuka tempat duduk

Terdapat perkhidmatan semburan Anti-bakteria Nano Mist tambahan

Lebih-lebih lagi harga yang ditawarkan murah dan mampu milik, jarang ada yang menawarkan harga bermula dari RM60 untuk perkhidmatan cuci kereta dengan kualiti yang begitu baik.

Mengekalkan penampilan dalaman kereta yang sempurna adalah satu kemestian. Memandu akan lebih selesa jika kereta itu bersih. Pemilik kereta akan lebih yakin jika orang lain menaiki kereta bersih mereka.

Kemudahan datang dengan perkhidmatan cuci kereta Call

Selepas mengikuti beberapa perkembangan teknologi, Master Clean Service menawarkan panggilan di tapak, anda boleh memesan perkhidmatan di whatsapp.

Penyelesaian bijak untuk mereka yang sibuk bekerja dan tidak mempunyai masa untuk mencuci kereta mereka. Daripada terpaksa keluar rumah, lebih baik whatsapp sahaja Master Clean Service

Apa tunggu lagi Segera hubungi Master Clean Services di whatsapp

0169277805 – Luqman 1

01133542076 – Luqman 2

0183671735 – Nurul

Hanya whatsapp dan duduk, Master Clean Service akan datang ke rumah anda atau jadualkan pembersihan kereta untuk anda

Tempah Sekarang

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Master Clean Service

Cuci Kusyen Kereta di Puchong dari RM100

Beli Sekarang
Social Media
Tempah Sekarang

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp

Tempah Sekarang

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: