Review
Jun 30, 2022, 12:07am

Cuci Kusyen Kereta di Petaling Jaya dari RM100


Menjaga kereta anda adalah sangat penting dan merupakan sesuatu yang mesti dilakukan secara berkala untuk menjadikan kereta anda kelihatan lebih baik. Terdapat beberapa sebab mengapa penyelenggaraan kereta boleh menjadi asas tetapi penting untuk semua orang, termasuk:

  1. Perlindungan.

Terdapat musim yang berubah setiap hari dengan perubahan cuaca. Sama ada musim sejuk atau musim panas, cuba pastikan kereta anda bersih. Di tempat yang mendapat banyak salji pada musim sejuk, adalah sangat disyorkan agar orang ramai mencuci dan mengeringkan kereta mereka seberapa banyak yang mungkin. Jika anda tidak menyapu kereta anda dengan kerap semasa musim sejuk, badan anda akan berkarat.

  1. Nilai jualan.

Jika anda tidak menjaga kereta anda, apabila anda ingin menjualnya, nilainya tidak akan sama dengan anda membeli kereta anda. Melainkan anda melindungi dan menjaga kereta anda dengan baik, semakin kurang karat dan haus pada badan kereta maka sebagai balasannya, semakin tinggi nilai jualan semula.

  1. Penampilan Perdana.

Lebih kerap anda menjaga kereta anda, lebih baik kereta anda akan kelihatan. Mempunyai kereta yang kelihatan baik bukan sahaja akan mendapat pujian daripada semua rakan anda dan mungkin juga orang yang tidak dikenali tetapi, semuanya kembali kepada nilai kereta anda. Ini akan menjadi lebih berharga daripada apa yang anda fikirkan setakat ini.

  1. Kebersihan.

Apabila anda mencuci kereta anda, anda akan mengambil semua kotoran dari permukaan kereta. Ini akan melambatkan haus dan lusuh badan kereta dan mengekalkan penampilan baharunya.

Jika anda adalah salah seorang daripada mereka yang mencuci kereta anda di perkhidmatan mencuci kereta, maka anda harus membaca petua berikut:

Mencuci kereta dengan perkhidmatan yang salah adalah sangat berbahaya untuk badan kenderaan anda. Servis yang tidak betul akan meninggalkan beribu-ribu calar yang jelas berbahaya untuk kereta anda.Kain yang salah juga menyebabkan karat yang boleh menyebabkan cat kenderaan anda kusam. Anda pasti akan rasa nilai jualan kenderaan anda semakin berkurangan.

Jika anda keliru tentang perkhidmatan cuci kereta yang sesuai untuk anda, Master Clean Services adalah jawapannya

Master Clean Services ialah perkhidmatan yang menawarkan pembersihan dalaman kereta, sofa, tilam dan permaidani untuk rumah dan pejabat. Master Clean Services berpangkalan di Ampang dan biasanya beroperasi dari jam 9 pagi hingga 5 petang. Apa sahaja kotoran pada galas kereta anda, sama ada kencing bayi, kotoran kasut, sos najis tumpah, sos cili yang jatuh, air minuman tumpah, haiwan kencing dalam kereta, apa-apa pun, Master Clean Services akan dapat membersihkan kereta anda. bearing.sampai nampak macam baru.        

Walaupun dalam dan tidak nampak dari luar, bahagian dalam kereta juga sangat perlu dibersihkan. Ini adalah untuk kemudahan pengguna dan ketahanan kereta apabila digunakan. Bagi anda yang tidak faham, anda tidak perlu risau kerana terdapat Master Clean Service yang boleh mencuci dalaman kereta anda dengan betul.

Master Clean Service telah membuktikan pekerja profesional yang mampu mengenali sifat dalaman kereta anda, kerana setiap kereta mempunyai komponen dalaman dengan sifat yang berbeza.

Master Clean Service adalah perkhidmatan cuci kereta yang menawarkan pelbagai perkhidmatan cuci kereta dengan pakej lengkap standard cucian kereta berkualiti profesional. Master Clean Services juga menggunakan peralatan dan alatan khas serta campuran kimia khas untuk mencuci galas kereta anda. Peralatan khas dan campuran kimia khas digunakan untuk mencuci galas kereta sehingga ke akar galas kereta di mana kebanyakan kotoran terperangkap di bahagian masing-masing. Bahan kimia yang digunakan dirumus khas untuk memastikan fabrik kereta tidak rosak. Mereka bukan sahaja akan mencuci kusyen kereta, tetapi juga panel pintu, bumbung, dan hud kereta.

Master Clean Service berpusat di Ampang tetapi jika anda berada di Petaling Jaya, anda boleh menghubungi perkhidmatan ini.

Master Clean Service membersihkan semua bahagian kereta (luaran dan dalaman), cendawan, skala pada cermin depan dan kesan asfalt pada permukaan cat kereta menggunakan syampu khas dan peralatan standard profesional. Dengan kualiti yang baik ini, anda hanya perlu membayar bermula dari rm100

Master Clean Service ada di sini sebagai cucian kereta yang memfokuskan kepada perkhidmatan cuci kereta, perincian kereta, fogging kereta hingga cucian dalaman kereta. Kini, anda tidak perlu bersusah payah mencari salun kereta terbaik di Petaling Jaya atau pengilat kereta terdekat.

Master Clean Service menyediakan perkhidmatan cuci kereta atas panggilan terbaik supaya anda berasa seperti anda mempunyai cucian kereta peribadi dan profesional di rumah.

Tunggu sahaja di rumah, servis cuci kereta dan hubungi salon Master Clean Service sedia membersihkan kereta anda bila-bila masa diperlukan. Anda boleh menghubungi melalui whatsapp di talian seperti berikut:

0169277805 – Luqman 1

01133542076 – Luqman 2

0183671735 – Nurul

Tempah Sekarang

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Master Clean Service

Cuci Kusyen Kereta di Petaling Jaya dari RM100

Beli Sekarang
Social Media
Tempah Sekarang

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp

Tempah Sekarang

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: