Review
Jun 29, 2022, 11:52pm

Cuci Kusyen Kereta di KL dari RM100


Menjaga kebersihan dalaman kereta anda sama pentingnya dengan mengekalkan bahagian luar. Anda pasti akan mendiami bahagian dalam kereta semasa memandu, jadi adalah baik untuk kesihatan dan ketenangan fikiran anda jika bahagian dalam kenderaan anda sentiasa bersih. Nasib baik, membersihkan tempat duduk kereta sebenarnya agak mudah berkat pelbagai teknik dan produk pembersihan yang dibuat khusus untuk kerusi kereta.

Selain menguji produk pembersih noda terlebih dahulu sebelum menggunakannya, kita juga mesti tahu cara mengendalikan pembersihan kereta dengan betul kerana kes yang berbeza mempunyai pengendalian yang berbeza. Membersih kesan minyak dan gris seperti gincu atau kesan makanan adalah berbeza dengan cara mengendalikannya dengan kotoran dakwat pembersih, ia berbeza dengan mengendalikan kesan darah, ia juga berbeza dengan mengendalikan kesan muntah. Bagaimanapun, setiap noda adalah pengendalian yang berbeza. Jika anda tidak melakukan rawatan yang betul, walaupun anda mencuci 1000 kali, kotoran tidak akan hilang.

Daripada bimbang tentang cecair yang digunakan untuk membersihkan kotoran dan cara membersihkannya, anda boleh menghubungi Master Clean Service

Master Clean Service ialah perkhidmatan mencuci dalaman kereta yang merupakan penyelesaian anda untuk membersih dan mencuci kerusi kereta.

Rutin dan pelbagai jenis aktiviti yang sangat sibuk menyebabkan tiada masa untuk membersihkan dan mencuci tempat duduk kereta di tempat anda, walaupun kebersihan sangat penting untuk keselesaan pemiliknya.

Master Clean Service hadir sebagai penyelesaian kepada mereka yang sibuk yang inginkan kereta sentiasa bersih dan wangi serta selesa digunakan.

Bahagian dalam kereta yang kotor boleh menyebabkan masalah kulit dan masalah kesihatan lain kepada pengguna kereta. Dengan Master Clean Service, anda boleh menikmati perkhidmatan pembersihan dalaman kereta di mana kereta anda akan kelihatan seperti baru seperti baru dibeli.

Walau apa pun jenis kereta anda, Master Clean Service boleh membersihkannya. Master Clean Service bukan sekadar membersihkan tetapi menganalisis terlebih dahulu untuk pengendalian yang betul kerana setiap kereta mempunyai masalah yang berbeza.

Perkhidmatan Cuci Kereta Kuala Lumpur, Prestasi Baik Keuntungan Maksimum

Master Clean Service membersihkan bahagian dalam kereta untuk memulihkan keadaan asal kereta anda, dan menjadikannya bersih dan berbau seperti baru. Pembersihan dalaman kereta melibatkan pembersihan setiap inci kenderaan anda untuk menghilangkan kotoran, kotoran, minyak dan habuk yang boleh merosakkan kereta anda.

Kotoran pada galas kereta anda, sama ada tumpahan makanan, air kencing bayi, tumpahan makanan ringan, lumpur dari kasut, tumpahan kuah sayur, sos McD tercicir, tumpahan air minuman, air kencing haiwan dalam kereta, apa-apa pun boleh dibersihkan oleh Master Clean Services.

Perkhidmatan Master Clean menawarkan perkhidmatan pembersihan dalaman kereta, pembersihan sofa, tilam dan permaidani untuk rumah dan pejabat. Kedai fizikal Master Clean Services terletak di Ampang dan biasanya beroperasi dari jam 9 pagi hingga 5 petang. Namun, jika anda tiada di Ampang tetapi ingin menggunakan perkhidmatan Master Clean Service, anda boleh membuat tempahan melalui whatsapp. Di mana sahaja anda berada, walaupun di Kuala Lumpur, Master Clean Service pasti akan membantu anda

Apa yang berlaku jika anda mempunyai kereta, tetapi tempat duduknya kotor, berdebu atau berbau hapak. Perkara ini sangat kerap dihadapi, terutamanya dalam keluarga yang mempunyai bayi atau anak kecil, kerusi kereta selalunya akan terdedah kepada kencing atau kotoran daripada si kecil. Ini sudah tentu akan menyebabkan bau di dalam kereta menjadi begitu busuk.

Disebabkan itu, kami sebagai perkhidmatan pembersihan kusyen kereta mendedikasikan perkhidmatan ini untuk mengatasi keresahan anda tentang masalah car seat.

Perkhidmatan Mencuci Tempat Duduk Kereta yang kami tawarkan boleh dilakukan di garaj anda sendiri, jadi tidak perlu membawa kereta anda ke tempat kami. Pasukan Master Clean Services akan datang dan membersihkan tempat duduk kereta anda sebersih mungkin, tanpa perlu membuka tempat duduk.

Apa pun jenis kereta sama ada kereta kecil, kereta keluarga, MPV, SUV, van, 4×4 dan lain-lain, tempat duduk semuanya boleh dicuci dengan harga yang sangat berbaloi dengan servis tersebut.

Kelebihan Master Clean Services ialah:

  • Tidak perlu menanggalkan tempat duduk kenderaan anda
  • Akan sedia untuk dibersihkan dalam masa 1-2 jam
  • Satu hingga dua jam pengeringan jika pengudaraan yang baik
  • Perkhidmatan datang ke rumah
  • Terdapat perkhidmatan menggunakan Nano Mist Anti-bakteria tambahan
  • Harga sangat berpatutan, bermula dari rm100

Menjaga kebersihan dalaman kereta adalah satu kemestian. Memandu akan lebih selesa jika kereta itu bersih. Pemilik kereta akan lebih yakin jika orang lain memandu kereta yang bersih.

Perkhidmatan Master Clean menawarkan panggilan di tempat, anda boleh memesan perkhidmatan di whatsapp.

0169277805 – Luqman 1

01133542076 – Luqman 2

0183671735 – Nurul

Hanya mengambil masa 2 minit untuk whatsapp kemudian anda boleh meneruskan aktiviti, Master Clean Service akan datang ke rumah anda dan membuat kereta anda baru.

Tempah Sekarang

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Master Clean Service

Cuci Kusyen Kereta di Puchong dari RM100

Beli Sekarang
Social Media
Tempah Sekarang

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp

Tempah Sekarang

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: