Review
Apr 12, 2021, 5:00pm

Cermin Mata Siap Secepat 30 Minit Di Pasir Puteh


Kali pertama anda memakai sepasang cermin mata, anda mungkin tiba-tiba berasa terharu dengan betapa jelas semua benda di sekeliling anda. Tetapi kali pertama anda memakai cermin mata juga boleh membawa beberapa kesan yang tidak anda jangkakan, yang akan memerlukan waktu untuk menyesuaikan diri.

Anda boleh terasa sedikit tidak selesa, semacam rasa pening atau tidak seimbang. Perasaan ini sebenarnya sangat biasa untuk pemakai kali pertama, dan biasanya akan berlalu dalam satu atau dua minggu, membiarkan anda menikmati cermin mata anda sepenuhnya! 

Walaupun anda tidak selesa, terus berusaha memakainya setiap hari. Anda akan terkejut betapa anda akan terbiasa dengannya dan menghargai betapa jelasnya ia akan membuat anda melihat! Beristirahatlah ketika anda mengalami pening, tetapi cuba untuk terus memakai sebanyak yang mungkin dan teruskan hari anda! Namun, ingat bahawa jika anda mengalami sakit mata atau sakit kepala yang serius, hubungi doktor mata anda untuk memastikan semuanya baik-baik saja.

Kenapa Anda Perlu Kunjungi Ke Oasis Optometry Centre?

Dengan begitu banyak gaya, warna, dan reka bentuk yang dapat dipilih, tidak ada sebab anda tidak dapat membuat pernyataan fesyen utama dengan kaca mata baru anda. Untuk membuat peralihan semudah mungkin, pakar penjagaan mata Oasis Optometry kini telah menyediakan beberapa perkara yang anda boleh jangkakan ketika memakai cermin mata baru anda.

 • Pemeriksaan Mata Oleh Optometrist Yang Bertauliah
 • Milik Bumiputera 100%
 • Banyak Pilihan Bingkai Terkini
 • Layanan Mesra
 • Khidmat Selepas Jualan Terbaik
 • Siap Segera 30 Minit

Bagi anda yang sedang mencari kedai cermin mata yang membekalkan koleksi cermin mata berjenama dan berkualiti di kawasan Pasir Puteh, boleh juga anda kunjungi ke kedai Oasis Optometry yang terletak di (Arked Pasir Puteh/Sebaris Kedai Kak Min Mustika Ratu), Lot. No G4, Bangunan Arked Pasir Puteh, Jalan Madrasah, 16800 Pasir Puteh, Kelantan. 

Promosi Pakej Cermin Mata Design Terkini Oasis Optometry

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan. 

 • Bingkai trendy design terkini
 • Pelbagai saiz
 • Banyak pilihan warna dan bentuk
 • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

 • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
 • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
 • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
 • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Lihat Testimoni Pelanggan Oasis Optometry Centre

Teringin untuk mengetahui pengalaman pelanggan lain yang pernah mencuba? Untuk anda berasa lebih yakin dengan servis dan perkhidmatan Oasis Optometry, lihatlah testimoni-testimoni pelanggan seperti berikut.Tempah Cermin Mata Anda Sekarang Di Oasis Optometry Pasir Puteh!

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Lot. No G4, Bangunan Arked Pasir Puteh, Jalan Madrasah, 16800 Pasir Puteh, Kelantan

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!