Review
Apr 12, 2021, 5:06pm

Cermin Mata Murah Dan Berkualiti Di Oasis Optometry


Sedang berfikir untuk mendapatkan cermin mata? Berikut adalah sebab kenapa anda perlu mendapatkan cermin mata untuk penglihatan kurang jelas anda.

 • Fesyen – Dengan pelbagai gaya, warna, dan bentuk, cermin mata terkini mengenai trend fesyen terkini. Cermin mata adalah aksesori yang bagus untuk menjadikan pakaian anda bergaya dan meningkatkan penampilan wajah anda.
 • Perlindungan Mata – Dalam dunia digital masa kini, penting untuk melindungi penglihatan anda dengan betul untuk memastikan bahawa penglihatan anda bertahan seumur hidup. Kaca mata tidak hanya melindungi penglihatan anda dari skrin digital, tetapi juga mencegah kotoran dan debu masuk ke mata anda. Selain itu, cermin mata juga dapat membantu melindungi mata anda dari sinaran UV yang berbahaya.
 • Kemudahan – Tidak seperti kanta lekap, cermin mata mudah untuk dipakai. Cermin mata tidak memerlukan pembersihan tambahan dan tidak perlu diganti sekerap kanta lekap.
 • Ciri Tambahan – Oleh kerana teknologi telah berkembang dan berkembang, begitu juga dengan teknologi penjagaan mata. Pada masa kini, terdapat banyak penambahan yang dapat dibuat pada kaca mata anda untuk melindungi mata dan penglihatan anda dengan lebih baik. Sebagai contoh, anda boleh mendapatkan lensa peralihan yang menjadi gelap apabila terkena sinar UV dan menyala sekali di dalam.
 • Harga Berpatutan – Di Oasis Optometry, mereka akan menawarkan harga terbaik untuk cermin mata. Tawaran istimewa mereka yang memudahkan dan berpatutan untuk mendapatkan gaya cermin mata terkini. Dengan pilihan bingkai berkualiti dan berjenama untuk dipilih, sudah pasti anda akan mendapat padanan yang sesuai untuk anda!

Cermin Mata Murah Dan Berkualiti Oasis Optometry

Bagi anda yang sedang mencari kedai cermin mata yang membekalkan koleksi cermin mata berjenama dan berkualiti di kawasan Pasir Puteh, boleh juga anda kunjungi ke kedai Oasis Optometry yang terletak di (Arked Pasir Puteh/Sebaris Kedai Kak Min Mustika Ratu), Lot. No G4, Bangunan Arked Pasir Puteh, Jalan Madrasah, 16800 Pasir Puteh, Kelantan. 

Jika anda ingin tahu, Oasis Optometry Centre juga merupakan pengedar sah bagi  produk kanta berjenama terkenal dan berkualiti tinggi seperti CARL ZEISS, HOYA, PENTAX dan TOKAI. Kanta yang berkualiti dapat memberi pengalaman penglihatan yang jelas dan selesa, selain ketahanan dan ciri-ciri tambahan yang lain. 

Di premis mereka di Pasir Puteh juga terdapat pelbagai  bingkai cermin mata terkini dan sesuai untuk semua golongan. Malah, mereka juga merupakan pengedar rasmi bingkai cermin mata berjenama terkenal seperti Alain Delon, Crocodile, Guy Larroche, Rayban,  Bonia, Seiko, Oris, Alfio Raldo, Edwin, Elizabeth Arden, Lois, BUM, SB Polo, Cheetah dan banyak lagi. Kalau bukan di Oasis Optometry, di mana lagi kan?

Promosi Pakej Cermin Mata Istimewa Oasis Optometry

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan. 

 • Bingkai trendy design terkini
 • Pelbagai saiz
 • Banyak pilihan warna dan bentuk
 • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

 • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
 • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
 • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
 • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Banyak Pilihan Cermin Mata Bagus Dan Berkualiti: Lihat Testimoni

Teringin untuk mengetahui pengalaman pelanggan lain yang pernah mencuba? Untuk anda berasa lebih yakin dengan servis dan perkhidmatan Oasis Optometry, lihatlah testimoni-testimoni pelanggan seperti berikut.Tempah Cermin Mata Anda Sekarang Di Oasis Optometry Pasir Puteh!

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Lot. No G4, Bangunan Arked Pasir Puteh, Jalan Madrasah, 16800 Pasir Puteh, Kelantan

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!