Review
Apr 12, 2021, 6:07pm

Cermin Mata Berjenama Di Oasis Optometry Kok Lanas


Kaca mata biasanya merupakan pilihan paling murah, termudah dan paling sesuai untuk pembetulan penglihatan anda. Walaupun anda memilih kanta lekap, anda mungkin mahu memakai cermin mata sekiranya anda berasa letih atau sakit dan lebih suka tidak menyentuh mata anda. 

Faedah Memilih Untuk Memakai Kaca Mata

 • Kemudahan penggunaan: Kaca mata adalah pilihan paling mudah, anda boleh memakainya dengan mudah pada bila-bila yang anda mahu.
 • Berfesyen: Sekiranya anda suka menukar gaya cermin mata anda mengikut penampilan anda, cermin mata akan memudahkan anda. Dengan begitu banyak pilihan mengikut trend, anda dapat memilih beberapa fesyen cermin mata untuk berkoordinasi dengan citarasa anda tersendiri.
 • Sekiranya anda memerlukan penapisan cahaya biru atau pembetulan UV, anda boleh memilih lensa khas untuk perlindungan tambahan.
 • Kaca mata dapat membantu menjaga keselamatan mata anda di lingkungan kerja dan atletik tertentu. Sebagai contoh, jika anda bekerja di makmal atau kedai kayu, adalah disyorkan agar anda memakai cermin mata keselamatan semasa bekerja. Sekiranya anda bermain sukan yang melibatkan bola terbang atau serpihan, seperti labu, kaca mata sukan atau kaca mata melindungi mata anda.
 • Sekiranya anda sangat sensitif terhadap cahaya, anda mungkin lebih suka lensa fotokromik yang sesuai dengan kehadiran sinar UV atau cahaya lain.

Variasi Jenama Cermin Mata Untuk Pilihan Anda Di Oasis Optometry

Bagi anda yang sedang mencari kedai cermin mata yang membekalkan koleksi cermin mata berjenama dan berkualiti di kawasan Kok Lanas, boleh juga anda kunjungi ke kedai Oasis Optometry yang terletak di Pt 5062 (B) Kompleks Perniagaan Saidina Ali, Kok Lanas,16450 Kota Bharu, Kelantan (Berhadapan Pasar  Saidina Ali/bersebelahan SINGER).

Jika anda ingin tahu, Oasis Optometry Centre juga merupakan pengedar sah bagi  produk kanta berjenama terkenal dan berkualiti tinggi seperti CARL ZEISS, HOYA, PENTAX dan TOKAI. Kanta yang berkualiti dapat memberi pengalaman penglihatan yang jelas dan selesa, selain ketahanan dan ciri-ciri tambahan yang lain. 

Di premis mereka di Kok Lanas juga terdapat pelbagai  bingkai cermin mata terkini dan sesuai untuk semua golongan. Malah, mereka juga merupakan pengedar rasmi bingkai cermin mata berjenama terkenal seperti Alain Delon, Crocodile, Guy Larroche, Rayban,  Bonia, Seiko, Oris, Alfio Raldo, Edwin, Elizabeth Arden, Lois, BUM, SB Polo, Cheetah dan banyak lagi. Yang menariknya, semuanya 100% kualiti asli dan berjenama di mana anda boleh mendapatkannya dalam harga mampu milik! 

Pakej Cermin Mata Istimewa Untuk Warga Kok Lanas

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan sahaja. 

 • Bingkai trendy design terkini
 • Pelbagai saiz
 • Banyak pilihan warna dan bentuk
 • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

 • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
 • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
 • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
 • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Lihat Testimoni Pasti Dapat Menyakinkan Anda

Sambutan baik masyarakat turut membantu mengangkat nama Oasis Optometry Centre yang kini sudah pun mempunyai empat cawangan di Kelantan. Anda boleh lihat sendiri testimoni-testimoni daripada para pelanggan seperti berikut.Dapatkan Cermin Mata Menarik Dan Berjenama Di Oasis Optometry Kok Lanas

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Pt 5062 (B) Kompleks Perniagaan Saidina Ali, Kok Lanas,16450 Kota Bharu, Kelantan

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!