Review
Apr 3, 2021, 11:09pm

Cara Membesarkan Payudara Wanita Di Rumah


Bolehkah anda meningkatkan saiz payudara? Baiklah, jawapannya adalah ya. Sebilangan besar wanita ingin mempunyai tubuh yang sempurna dan untuk ini, setiap wanita ingin mempunyai payudara berbentuk sempurna yang boleh anda rasa lebih yakin dengannya.

Secara perubatan, pembedahan yang disebut pembesaran payudara dilakukan untuk meningkatkan ukuran payudara anda. Dalam pembedahan ini, pakar bedah meletakkan garam dan silikon di bawah tisu payudara untuk membuatnya kelihatan kembung. Selain itu, terdapat komplikasi serius yang berkaitan dengan prosedur seperti itu. Jangka hayat purata seseorang individu adalah 12 tahun. Sudah tentu, anda tidak mahu mengalami komplikasi teruk akibat pembedahan.

Oleh itu, terdapat cara semula jadi untuk meningkatkan payudara seperti urut, senaman pembesaran dan diet. Artikel ini akan memberi anda gambaran mengenai beberapa jalan bebas kesan sampingan pembesaran payudara yang terbaik.

Bagaimana Meningkatkan Saiz Payudara Di Rumah?

Ya, anda boleh menambah ukuran payudara secara semula jadi dengan mengurut, melakukan latihan pembesaran payudara dan makanan yang menjadikannya kelihatan lebih besar. Inilah yang perlu anda lakukan untuk menjadikannya kelihatan besar dan tampak lebih tegang hanya dengan kaedah-kaedah mula yang boleh dilakukan dari rumah.

1. Makanan

Makanan seperti produk susu, buah-buahan dan kacang-kacangan dapat membantu pembesaran payudara secara semula jadi. Berikut adalah beberapa resipi sihat yang akan memastikan hasilnya dalam sebulan.

 • Susu – Payudara anda diperbuat daripada lemak dan memakan keseluruhan produk susu yang kaya dengan lemak dapat meningkatkan ukuran payudara.
 • Betik – Betik yang dicampurkan dengan susu dapat meningkatkan ukuran payudara. Namun, jika anda hamil, betik bukan buah yang perlu ditambahkan ke dalam diet kehamilan anda.
 • Biji Fenugreek – Mengandungi sumber estrogen yang kaya yang merangsang buah dada yang lebih besar. Buat pes dan campurkan dengan minyak mustard dan urut payudara anda dengan lembut.
 • Biji adas – Tambahkan serbuk biji adas ke makanan anda atau buat pes dan campurkan dengan minyak zaitun dan urut.
 • Biji flax –  Kunyah biji flax atau tambahkan serbuk biji flax ke dalam makanan anda.
 • Kekacang – Kacang mempunyai sumber lemak yang penting untuk membina tisu payudara.
 • Kacang kedelai (soy) – Kaya dengan fitoestrogen yang merupakan hormon yang bertanggungjawab untuk payudara besar. Ia juga mencegah radikal bebas yang menyebabkan barah.

2. Yoga

Yoga telah menjadi agen penyelesaian semula jadi untuk beribu-ribu penyembuhan. Hal ini kerana ia membantu menyatukan badan dengan fikiran dan membantu anda mengatasi penyakit dari dalam. Lebih-lebih lagi, untuk tujuan membuat payudara kelihatan lebih besar, seni kuno ini dapat melakukannya untuk anda. Inilah cara yoga sedikit sebanyak dapat menjadikan payudara anda besar.

3. Urutan

Sudah tentu, mengurut adalah salah satu kaedah terbaik untuk meningkatkan saiz payudara anda. Sekiranya lelaki anda menggunakan krim atau losyen untuk mengurut payudara anda, tidak ada yang dapat menandingi kesenangan ini. Oleh itu, minyak atau losyen semula jadi apa yang boleh anda gunakan untuk mengurut payudara anda? Inilah yang perlu anda ketahui.

 • Minyak flaxseed
 • Krim pembesaran payudara
 • Adas
 • Minyak zaitun

Cara Melakukan:

Cara semula jadi terbaik untuk meningkatkan saiz payudara adalah dengan melakukan urutan minyak. Berikut adalah beberapa langkah mudah untuk menyelesaikannya.

Langkah 1: Gerakkan tangan anda di kedua-dua payudara anda dengan cara peredaran darah.

Langkah 2: Gabung kedua-dua buah dada bersama-sama

Langkah 3: Ulangi selama 10 kali setiap hari menggunakan sebilangan minyak semula jadi yang disenaraikan di atas.

Cara Mudah Untuk Mencantikkan Lagi Aset Anda Dengan Aidara

Jika anda ingin tahu, Aidara HQ merupakan sebuah perniagaan yang berlokasi di 636-A Jalan Batu Uban, Century Garden, 11700, Gelugor, Pulau Pinang. Perniagaan mereka khusus kepada penjualan produk vitamin khas untuk kaum wanita yang ingin mencantikkan lagi aset mereka. Produk vitamin Aidara merupakan produk keluaran tempatan dan mereka juga memastikan yang produk Aidara mempunyai logo Halal dan lulus KKM. 

Apa sebenarnya produk vitamin Aidara ini? Sudah pasti anda tertanya-tanya. Aidara® merupakan sebuah produk dalam bentuk pil kunyah di mana anda boleh dapatkannya dalam perisa coklat dan strawberi. Satu botol Aidara mengandungi 30 kapsul (1000mg). Golongan wanita seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun sesuai untuk pengamalan produk vitamin Aidara ini. Selain itu, ianya juga sangat sesuai untuk kaum wanita bujang, wanita yang hendak kahwin, wanita yang sudah kahwin, wanita yang sudah mempunyai anak dan wanita yang sudah berumur.

Sekiranya anda mempunyai atau berdepan dengan masalah-masalah payudara seperti berikut:

 • Kecil
 • Payudara jatuh
 • Lempir
 • Payudara lanjut
 • Saiz payudara tidak sama besar

Tambahan pula, dengan masalah punggung termasuk punggung kecil, nipis, jatuh, lempir dan punggung berkedut, sudah semestinya anda tercari-cari penyelesaian kepada masalah anda. Di sini, produk vitamin Aidara mempunyai fungsi-fungsi yang tersendiri di mana hasilnya akan pasti membuahkan senyuman di wajah anda. 

Keistimewaan Terperinci Penggunaan Produk Vitamin Montok Aidara

Untuk pengetahuan anda, terdapat beberapa fungsi kegunaan produk Aidara. Kenali lebih lanjut bagaimana produk vitamin Aidara dapat membantu membesarkan aset anda. 

1. Payudara

 • Besarkan payudara
 • Bulatkan payudara
 • Puting jadi warna pink
 • Menyesuaikan size payudara dengan size badan. Payudara jatuh ia akan bulatkan. Kalau yang dah besar ia akan jadi pejal. Kalau tak sama besar, produk Aidara akan sama besarkan
 • Menganjalkan payudara/tegangkan payudara
 • Membentuk semula payudara yang jatuh
 • Kulit payudara jadi lembut
 • Payudara tetap kekal pejal tidak lagi lembik. Yang lanjut ia akan jadi tegang walaupun menyusu anak

2. Punggung

 • Besarkan punggung
 • Kulit punggung jadi lembut
 • Bulatkan punggung
 • Menyesuaikan saiz punggung dengan saiz badan dan peha. Jika yang berbadan besar atau gempal pun boleh cuba. Produk Aidara akan bentuk balik bagi bulat dan tonggek punggung.
 • Punggung yang berkedut akan jadi tegang
 • Menaikkan tegang punggung tanpa perlu squat atau senaman
 • Padu dan bulatkan punggung
 • Menaikkan lemak peha ke punggung untuk punggung yang anjal dan dibentuk cantik

Promosi Termurah Dan Terhad Aidara Buat Semua Kaum Wanita

Banyak fungsi yang boleh anda rasai dengan penggunaan produk vitamin Aidara. Untuk kesan yang menampakkan hasil, cara pengambilan produk vitamin Aidara adalah dengan mengambil satu atau dua pil kunyah selepas sarapan atau sebelum tidur. 

Kini, dengan harga promosi, anda boleh mendapatkan produk Aidara dengan harga RM60 sahaja (harga asal RM89). Kos penghantaran untuk Semenanjung adalah RM7 dan RM10 untuk Sabah dan Sarawak. Bukan itu sahaja, sekiranya anda membeli dua unit produk Aidara, anda akan berpeluang mendapatkan dalam harga promosi iaitu RM120 sahaja + penghantaran percuma!

Dengan pengamalan yang konsisten, anda boleh lihat sendiri perubahannya. 

Testimoni-testimoni Orang Ramai Yang Telah Mencuba Aidara

Kalau hendak cuba sesuatu produk untuk pertama kali, sudah pasti anda ingin lihat testimoni pelanggan yang telah mencuba sebelum ini. Jadi, sebab itulah di sini anda boleh lihat beberapa testimoni-testimoni secara langsung daripada para pelanggan Aidara. Lihat seperti berikut, sudah pasti ingin mencuba!Tempah Dan Dapatkan Produk Aidara Untuk Bentuk Badan Yang Cantik

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja. Whatsapp mereka sekarang di nombor 019-5574363 dan dapatkan produk mereka sementara adanya harga promosi khas! Ketahui juga dengan lebih lanjut mengenai Aidara di laman rasmi Aidara, Facebook serta di laman Instagram mereka. Terdapat banyak lagi testimoni daripada pelanggan Aidara yang boleh anda lihat sendiri. Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!