Review
Apr 7, 2021, 7:55pm

Cara Kuruskan Badan Dengan Mudah Dan Kulit Berseri Dengan Appecut Royale


“Saya harap saya dapat makan apa sahaja yang saya mahukan dan tidak gemuk” adalah sesuatu yang banyak orang yang impikan tetapi malangnya ia merupakan hajat yang sukar (ataupun sesuatu yang tidak mungkin) untuk ditunaikan. Kebanyakan orang ramai yang menghadapi masalah yang sama; berdiet dan bersenam dengan harapan menurunkan beberapa kilogram tetapi berat badan tidak akan turun (begitu susah untuk turunkan tapi mudah sangat untuk naik).

Percubaan terdesak untuk menurunkan berat badan boleh membuat anda kecewa dan menimbulkan tekanan yang nyata. Sebenarnya, dikatakan bahawa berat badan adalah salah satu faktor tekanan terbesar, terutamanya bagi golongan wanita. Sekiranya anda bertanya kepada orang-orang mengapa mereka ingin menurunkan berat badan, jawapannya kemungkinan besar adalah untuk “kelihatan lebih menarik”, “sihat”, atau “fit-in“, dan antara yang lain. Apa pun alasannya, sama ada untuk “mempunyai bentuk badan yang lebih menarik” atau kepentingan kesihatan seseorang, penurunan berat badan kini telah menjadi suatu amalan atau dalam erti kata lain, gaya hidup.

Mengapa Anda Ingin Menurunkan Berat Badan?

Mengapa menurunkan berat badan begitu sukar untuk dilakukan? Mengapa menjauhkan diri daripada makanan menjadi lebih sukar? Mengapa apabila anda memulakan diet dengan kekuatan penuh tetapi kemudiannya berasa kehilangan tenaga setelah beberapa saat?

Tabiat sukar diubah. Lebih-lebih lagi, tabiat makan sangat sukar ditukarkan kerana anda harus membuat pilihan setiap hari dan beberapa kali untuk sehari, pada waktu itu. Ia tidak seperti berhenti merokok atau minum. Mungkin dengan tabiat buruk yang lain, anda boleh berhenti atau menukar sepenuhnya. Ia tidak begitu dengan makanan. Anda harus belajar menguruskannya.

1. Saya mahu jadi sihat

Obesiti terus menjadi faktor risiko yang berbahaya untuk masalah-masalah kesihatan seperti tekanan darah tinggi, strok, penyakit jantung, diabetes dan barah. Terdapat satu kajian baru yang menunjukkan kemungkinan hubungan antara obesiti dan beberapa barah yang tidak kita ketahui sebelumnya.

2. Saya mahu tampil cantik

Perkara ini mungkin bermaksud definisi yang berbeza bagi setiap individu yang berlainan, jadi eloklah anda menumpukan perhatian pada sebab ini. Berwajah cantik mungkin bermaksud anda ingin memakai baju yang diikat dengan tali pinggang, atau anda ingin memakai pakaian anda yang lebih kecil dan lebih bergaya.

3. Saya mahu tidur lebih lena

Berat badan tambahan boleh menyebabkan masalah berkaitan tidur. Apabila anda merasakan sangat berat dan meletakkan tekanan berat badan boleh membuat pernafasan menjadi sukar. Walaupun sekadar menukar posisi anda di tempat tidur boleh menjadi perbuatan yang sukar apabila badan anda sangat besar.

4. Saya mahu berasa selesa dengan diri saya

Terdapat beberapa perkara hebat yang dapat dilakukan seseorang dalam hidup seperti kehilangan 45kg. Ada segelintir orang yang berjaya menyusutkan berat badan hingga 80kg dan dapat merasai perubahan hidup yang menakjubkan di mana dahulunya mereka yang tidak dapat berjalan, kini dapat berlari dan menunggang basikal. Kegembiraan yang dirasakan oleh individu-individu ini dalam mengembalikan hidup mereka sungguh luar biasa. Mereka bukan sahaja berasa lebih sihat secara fizikal tetapi mereka juga menyayangi diri sendiri. Kadang-kadang perubahan ini dirasai untuk pertama kalinya dalam hidup mereka dan kebanyakan orang ini dalam usia 60-an.

Appecut Royale Langkah Mudah Untuk Kuruskan Badan Dan Kulit Berseri

Mungkin anda boleh memulakan perjalanan anda untuk kuruskan badan anda dengan cara mudah melalui produk Appecut Royale. Appecut Royale merupakan minuman berperisa kopi yang mengandungi Ekstrak Sakura dan Apple Stem Cell untuk mengawal selera makan serta mencerahkan kulit anda. Bagi anda yang mencari langkah mudah untuk mengawal berat badan anda, Appecut Royale boleh menjadi pilihan terbaik anda dalam membantu proses penurunan berat badan serta membantu mencerahkan dan menganjalkan kulit anda.

Antara fungsi utama minuman Appecut Royale untuk kebaikan kesihatan menyeluruh anda:

 • Mengawal selera makan berlebihan. 
 • Mempercepatkan proses penurunan badan. 
 • Mengurangkan pembentukan lemak dalam badan. 
 • Memberi tenaga sepanjang hari. 
 • Mempunyai ekstrak sakura dan stem cell yang akan membantu mencerahkan dan menganjalkan kulit.

Minuman Appecut Royale ini sesuai untuk lelaki dan wanita yang hendak turunkan berat badan dan mencerahkan kulit. Malah, sesuai untuk wanita yang ingin ikhtiar menurunkan berat badan bagi mendapatkan zuriat dan bagi yang sibuk dengan rutin harian sehingga lupa untuk bersenam, tiada masa untuk bersenam, inginkan diet ringkas dan mudah. Sudah pasti dapat menurunkan berat badan dalam masa singkat dengan penggunaan yang konsisten. Secara keseluruhannya, ia sesuai diambil oleh individu seawal usia 18 tahun sehingga 65 tahun.

Walaubagaimanapun, terdapat juga beberapa golongan yang disarankan untuk tidak mengamalkan Appecut Royale. Golongan yang mengalami masalah-masalah kesihatan seperti berikut tidak sesuai untuk pengambilan minuman berperisa kopi Appecut Royale:

 • semua jenis masalah yang berkaitan jantung.
 • semua jenis penyakit kanser.
 • strok.
 • ibu yang mengandung.
 • demam denggi.
 • sakit buah pinggang.
 • angin pasang / hernia.
 • sebarang penyakit kronik perlu dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum pengambilan sebarang minuman tambahan untuk kesihatan.

Adakah Appecut Selamat Untuk Digunakan?

GMP adalah pengiktirafan yang sangat penting bagi produk yang dihasilkan di Malaysia kerana itu adalah bukti kilang adalah bukan kilang yang biasa-biasa tetapi kilang yang mematuhi syarat yang ditetapkan. Di samping itu, jika anda khuatir akan keselamatan anda apabila mengamalkan Appecut Royale, kesemua produk Appecut adalah selamat dan tiada kesan sampingan kerana bahan-bahan yang mereka gunakan untuk penghasilan adalah bahan-bahan semula jadi. Antara bahan-bahan semula jadi yang terkandung adalah:

 • Ekstrak Kopi Hijau
 • Apple Stem Cell
 • Instant Coffee Powder
 • Ekstrak Sakura
 • Garcinia Cambogia (Asam Gelugur)
 • Non Dairy Creamer

Anda tidak salah baca, ini bukan ubat kurus. Appecut Royale adalah minuman yang membantu untuk mengawal selera makan anda yang “terlebih” agar anda on track untuk turunkan berat badan anda dengan formula yang terkandung di dalam minuman ini. Pihak KKM juga telah mengesahkan bahawa produk ini tidak memerlukan KKM kerana ia BUKAN UBAT. Tapi ianya minuman untuk kurus.

Kenapa Kena Minum Appecut Royale?

Bahan kandungan Appecut Royale yang terdiri daripada bahan-bahan semulajadi boleh memberikan anda kebaikan kurus badan yang anda perlukan. Selain itu, antara sebab kenapa Appecut Royale harus menjadi pilihan anda kerana:

 1. Berbentuk serbuk, mudah untuk di bancuh.
 2. Mempunyai kelulusan GMP dan selamat digunakan.
 3. Kesan 2 dalam 1 membantu menurunkan berat badan dan mencerah dan menganjalkan kulit.
 4. Kesan dapat dilihat dalam masa seminggu.

Cara penggunaannya :

 • Bancuh satu sachet Appecut Royale bersama 100ml air suam. Kemudian, kacau sebati sehingga serbuk Appecut Royale larut. Seterusnya, ambil 1 sachets sehari setiap pagi selepas “breakfast” atau “lunch.”
 • Mempunyai 15 sachets dalam 1 kotak yang berat 360 gram sahaja.
 • Setiap 1 sachet mempunyai 20 gram isi kandungan.
 • Setiap sachet mempunyai nutrisi 72 kcal tenaga, 14.5 karbohidrat dan 1.3 gram lemak.

Lihat Sendiri Perubahan Yang Dialami: Testimoni Pelanggan

Dengan pengamalan secara konsisten, ramai pelanggan Appecut Royale yang telah mencuba produknya mengalami perubahan berat badan yang menakjubkan. Semuanya hasil positif kesan hanya daripada pengambilan minuman berperisa kopi Appecut Royale. Untuk menambah keyakinan anda, berikut adalah beberapa contoh testimoni-testimoni pelanggan.


Beli Sekarang Untuk Kurus Badan Dengan Mudah Bersama Appecut Royale

Yang sudah jenuh selepas cuba bermacam-macam kaedah tetapi tiada suatu yang membuahkan hasil yang anda inginkan, inilah masanya untuk anda mengambil tindakan. Sekiranya berminat, jangan ditunggu lagi. Jom hubungi mereka sekarang di nombor 0106636569 atau Whatsapp mereka di www.wasap.my/60179696797/Saya+Nak+Appecut+Royal. Bagi mengetahui lebih lanjut mengenai produk Appecut Royale, lawati juga laman Facebook dan Instagram mereka. Jom beli sekarang! 

 

Yang sudah jenuh selepas cuba bermacam-macam kaedah tetapi tiada suatu yang membuahkan hasil yang anda inginkan

Inilah masanya untuk anda mengambil tindakan.

Appecut Royale

Jom Ubah Saiz Baju 2021

Beli Sekarang
Social Media
Yang sudah jenuh selepas cuba bermacam-macam kaedah tetapi tiada suatu yang membuahkan hasil yang anda inginkan

Inilah masanya untuk anda mengambil tindakan.

Call Whatsapp

Yang sudah jenuh selepas cuba bermacam-macam kaedah tetapi tiada suatu yang membuahkan hasil yang anda inginkan

Inilah masanya untuk anda mengambil tindakan.