Review
Mar 14, 2022, 11:53am

Cara 100% Berkesan Menghasilkan Video Pemasaran Berimpak Tinggi Untuk Online Sales Dan Media Sosial


“Kenapa sales bisnes online saya asyik turun?”

“Kenapa sales online di FB gagal naik?”

Ini antara soalan-soalan yang umumnya boleh dengar daripada para usahawan atau pemilik bisnes kecil. Anda pun tertanya-tanya dengan soalan yang sama? Nak tahu cara tingkatkan sales perniagaan anda? Jom baca selanjutnya!

CARA 100% BERKESAN MENGHASILKAN VIDEO

CARA TINGKATKAN JUALAN DENGAN STRATEGI PEMASARAN MELALUI VIDEO PEMASARAN BERIMPAK TINGGI

Zaman ini merupakan zaman viral di mana sebarang video yang menarik akan dikongsikan sesama pengguna media sosial. Visual content adalah kunci kepada engagement yang bagus, dan video tak terkecuali. Content video adalah bahan paling power untuk mempengaruhi emosi orang yang menontonnya. Pengaruh emosi dalam marketing dah terbukti memberikan impak positif pada keputusan pengguna, walaupun dalam pasaran B2B.

Kandungan visual berbentuk video mempunyai kadar view di mana 65% penonton melihat lebih dari ¾ video. Justeru, kalau nak orang melihat apa yang anda hendak sampaikan dan untuk memastikan penyampaian mesej yang berkesan, strategi pemasaran melalui video marketing dapat melibatkan skop audien yang lebih luas sekaligus dengan mesej yang relevan dapat menghasilkan result yang berimpak tinggi untuk online sales anda.

CARA 100% BERKESAN MENGHASILKAN VIDEO

Sudah terbukti bahawa kandungan video dapat memberikan impak yang sangat positif terhadap pemasaran sesuatu produk. Jadi, bagaimanakah cara membuat video marketing yang berkesan dan memberi impak tinggi untuk online sales dan media sosial bisnes anda? Di sinilah, buku Jual Apa Sahaja Guna Video oleh Muaz Yaid dapat membantu anda!

KENAPA ANDA KENA DAPATKAN JUAL APA SAHAJA GUNA VIDEO UNTUK NAIKKAN ONLINE SALES BISNES ANDA?

Jual Apa Sahaja Guna Video pasti berguna kepada anda sebab perkara yang dikongsikan oleh penulis buku ini, Muaz Yaid bukan sekadar tips semata-mata tetapi buku pertama yang menceritakan secara praktikal tentang pemasaran video.

CARA 100% BERKESAN MENGHASILKAN VIDEO

Sebagai video marketing director yang telah mula berkecimpung secara aktif dalam dunia jualan dan pemasaran seawal 17 tahun lagi, Muaz Yaid berjaya membukukan pengalaman luasnya yang telah menghasilkan ratusan video pemasaran dan juga telah mengkaji puluhan ribu jam video-video pemasaran yang ada. Salah satu perkara paling penting yang ramai gagal untuk menumpukan perhatian adalah penghasilan video tidak semestinya perlu cantik, tak perlu drama, kelakar atau sedih dan tak perlu canggih dengan pelbagai efek komputer untuk membawa masuk jualan kepada bisnes.

Apa yang penting adalah, video mesti dihasilkan menggunakan FORMULA YANG BETUL! Jika anda tahu FORMULA yang betul untuk menghasilkan VIDEO yang MENJUAL. Anda juga boleh menghasilkan video anda sendiri dan mendapat hasil yang sama!

CARA 100% BERKESAN MENGHASILKAN VIDEO

Sebab itu Jual Apa Sahaja Guna Video merupakan cara 100% berkesan yang dapat membantu ramai pemilik bisnes kecil dan juga anda kerana 12 bab dalam buku ini penuh dengan teori, contoh-contoh dan praktikal langkah demi langkah menghasilkan video pemasaran yang sesuai untuk pemasaran online dan media sosial. Malah, sehingga kini, prinsip dan asas yang terkandung di dalam buku Jual Apa Sahaja Guna Video telah digunakan untuk menghasilkan lebih 300 video bagi membantu pemasaran dan jualan pelbagai jenis produk dan servis.

BAGAIMANA ANDA DAPAT HASILKAN VIDEO PEMASARAN BERIMPAK TINGGI DENGAN JUAL APA SAHAJA GUNA VIDEO?

CARA 100% BERKESAN MENGHASILKAN VIDEO

Dengan menggunakan formula 100% berkesan yang ada di dalam Jual Apa Sahaja Guna Video ini, anda boleh hasilkan seberapa banyak pun video yang anda perlukan. Dalam buku ini, anda boleh mempelajari dan mempraktikkan elemen video marketing yang berkesan dan berhasil daripada Muaz Yaid termasuk:

  • Struktur Video Menjual
  • Infomercial Video
  • Teknik Ambil dan Sunting Video Berimpak Tinggi
  • Strategi Pemasaran Video
  • Video Wajib Untuk Bisnes
  • Langkah Demi Langkah Menghasilkan Video

CARA 100% BERKESAN MENGHASILKAN VIDEO

Bukan itu sahaja, di dalam Jual Apa Sahaja Guna Video, anda dapat mengetahui secara praktikal bagaimana Muaz mengaplikasikan teknik penceritaan visual dalam strategi pemasaran untuk tingkatkan jualan bisnes dan dapatkan kadar kejayaan video lebih dari 80%!

BERTINDAK SEKARANG UNTUK TINGKATKAN JUALAN ANDA DENGAN STRATEGI VIDEO PEMASARAN BERIMPAK TINGGI DARI MUAZ

CARA 100% BERKESAN MENGHASILKAN VIDEO

Anda boleh dapatkan buku Jual Apa Sahaja Guna Video oleh Muaz di gedung buku yang ada di Malaysia. Miliki naskah anda yang tersendiri hari ini!

Miliki naskah anda

yang tersendiri hari ini!

Muaz Yaid

Cara 100% Berkesan Menghasilkan Video Pemasaran

Beli Sekarang
Miliki naskah anda

yang tersendiri hari ini!

Beli Sekarang

Miliki naskah anda

yang tersendiri hari ini!