Review
Apr 3, 2021, 10:54pm

Tips Besarkan Payudara Paling Berkesan Tanpa Perlu Pembedahan


Ramai wanita yang mengimpikan untuk mempunyai cup saiz yang lebih besar. Sama ada mereka inginkan penampilan yang dianggap sempurna, ingin merasa lebih yakin dengan kecantikan bentuk badan atau ingin mendapatkan kembali keanjalan payudara mereka. Ukuran saiz cup payudara yang lebih besar telah didambakan selama beberapa dekad. 

Cara yang paling biasa untuk meningkatkan ukuran payudara adalah melalui pembedahan pembesaran payudara, prosedur pembedahan plastik yang meletakkan implan di payudara agar ia kelihatan lebih besar dan kencang. Walau bagaimanapun, implan payudara memerlukan tempoh pemulihan dan waktu rehat yang banyak yang tidak mampu dilakukan oleh semua wanita. Sekiranya anda ingin meningkatkan saiz cup anda, tetapi tidak mempunyai masa untuk pembedahan, maka pertimbangkan alternatif-alternatif yang lebih mudah seperti berikut.

1. Bra Push-Up

Sebilangan besar wanita tidak asing untuk memakai bra, dan bra jenis push-up ini ternyata boleh menjadi kaedah yang sangat berkesan untuk menjadikan payudara anda kelihatan lebih besar daripada biasa. Bra push-up yang betul dapat menghasilkan perbezaan yang ketara. Sebagai contoh, adalah disyorkan untuk membeli bra push-up dengan pelapik gel, untuk penampilan dan nuansa yang lebih realistik. Jenis pelapik lain cenderung memberikan penampilan yang kelihatan “tersumbat” dan akhirnya kelihatan kental, sedangkan pelapisan gel akan membentuk payudara anda dan memberi tona ‘angkat’ dan kencang yang mencukupi. Bra push-up hanya berfungsi apabila anda memakainya, dan jelas tidak akan memberikan ukuran cawan yang lebih besar tidak memakainya.

2. Tingkatkan Pengambilan Makanan

Petua ini pasti boleh diperdebatkan, dan mungkin merupakan satu kelebihan jika anda serius untuk menaikkan saiz cup payudara anda. Walau bagaimanapun, beberapa golongan wanita bertegas bahawa meningkatkan pengambilan makanan mereka (kebanyakannya karbohidrat) telah membantu mereka mencapai payudara yang lebih kencang dan besar. Tetapi, berhati-hatilah dan ambil pertimbangan yang rasional kerana kebanyakan wanita mungkin akan melihat penambahan lemak banyak di bahagian tubuh mereka yang lain ketika berlebihan dalam makanan, yang dapat menyebabkan hasil yang kurang ideal.

3. Produk Pil Kunyah Aidara

Produk Aidara merupakan vitamin atau dikenali sebagai makanan kesihatan berasaskan herba semulajadi yang berfungsi membantu membesarkan payudara dan punggung terbaik di pasaran Malaysia. Sekiranya, anda tercari-cari suplemen atau vitamin untuk badan montok dan solid berkesan, maka ini peluang anda untuk mencubanya. Hasilnya boleh dilihat hanya sekadar mengunyah 2 pil sehari secara konsisten. 

Serlahkan Kecantikan Aset Anda Dengan Aidara® Vitamin Montok Terbaik

Jika anda ingin tahu, Aidara HQ merupakan sebuah perniagaan yang berlokasi di 636-A Jalan Batu Uban, Century Garden, 11700, Gelugor, Pulau Pinang. Perniagaan mereka khusus kepada penjualan produk vitamin khas untuk kaum wanita yang ingin mencantikkan lagi aset mereka. Produk vitamin Aidara merupakan produk keluaran tempatan dan mereka juga memastikan yang produk Aidara mempunyai logo Halal dan lulus KKM. 

Produk vitamin montok Aidara membantu kaum wanita untuk menyerlahkan keyakinan diri mereka dengan khasiat-khasiat daripada herba semulajadi yang terkandung dalam pil kunyah Aidara. Di sini, tertera khasiat Aidara untuk pengetahuan anda seperti berikut, termasuk:

 • Bantu membesarkan saiz payudara yang kecil
 • Bantu anjalkan payudara yang jatuh (sagging breasts)
 • Bantu payudara kekal bulat terletak tanpa bra
 • Untuk punggung wanita
 • Bantu anjalkan punggung yang jatuh dan menggelebeh
 • Menaikkan lemak peha ke punggung untuk punggung yang anjal dan dibentuk cantik

Vitamin Aidara boleh didapati dalam perisa strawberi dan coklat. Aidara® adalah sejenis pil hormon untuk wanita yang mengalami masalah payudara kecil atau kendur kerana menyusu, punggung nipis, badan nipis sekeping dan tiada bentuk? Kalau anda mengalami masalah sedemikian, bolehlah anda cuba berjinak-jinak dengan Aidara vitamin montok.

Ketahui Kenapa Aidara® Menjadi Pilihan Ramai?

Ketahui antara sebab-sebab produk vitamin Aidara ini menjadi pilihan ramai wanita di pasaran Malaysia. Seperti berikut merupakan ciri-ciri produk Aidara termasuklah:

 • Lulus KKM
 • Halal
 • Buatan Malaysia.
 • Buatan Muslim.
 • R&D selama setahun
 • Tiada campuran bahan kimia
 • Herba semulajadi kacip fatimah, serapat, pueraria mirifica.
 • Hanya perlu kunyah-kunyah
 • Promosi termurah dan terbaik

Promosi Aidara ini adalah terhad. Harga bulan ini sahaja RM60. Jadi, segera dapatkan dan membuat tempahan sementara peluang masih ada. Bulan depan naik balik ke harga asal RM89.

> Beli 1 Unit

Harga Biasa: RM 89

Harga Promosi: RM 60

JIMAT: RM 29

Kos penghantaran:

Semenanjung RM 7

Sabah & Sarawak  RM 10

 > Beli 2 Unit 

 Harga Biasa: RM 178

 Harga Promosi:  RM 120 + PERCUMA penghantaran

 JIMAT: RM 58

Apakah Bahan Herba Semulajadi Dalam Produk Aidara Ini?

Bottles of tincture and healthy herbs.Assorted natural medical herbs

Sebelum pengamalan, jom kenali dahulu bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan Aidara dan fungsi-fungsinya. Apa yang di paparkan di sini adalah apa yang perlu anda tahu. Kerana tanpa pengetahuan mengenai produk, anda boleh menjerumuskan diri anda kepada bahaya yang mungkin terhasil daripadanya.

1. Pueraria Mirifica

Merupakan tumbuhan yang di temui di bahagian utara Thailand dan Myanmar dan sering di gunakan oleh wanita-wanita di sana untuk mendapatkan bentuk payudara yang kencang dan montok. Jika anda Google, anda akan tahu bahawa tumbuhan ini sering digunakan untuk membesarkan payudara di seluruh dunia kerana khasiatnya.

2. Kacip Fatimah

Kacip Fatimah tidak perlu diperkenalkan lagi kerana ianya terkenal dengan fungsinya sebagai pembekal tenaga dan pemulih hormon wanita Melayu sejak zaman berzaman. Anda boleh gunakan ianya sebagai salah satu cara untuk mendapatkan bekalan tenaga yang tidak terhad. Sebenarnya, terdapat banyak khasiat dan kebaikan kacip fatimah untuk golongan wanita.

3. Daun Serapat

Daun serapat merupakan daun yang banyak di gunakan di dalam jamu-jamu yang di dalam rawatan wanita Melayu tradisional. Sesuai dengan namanya, fungsi daun serapat adalah untuk mengunci dan meregangkan tisu bahagian alat sulit wanita, mengecilkan rahim, meregangkan dan mencantikkan kulit, mengatasi masalah keputihan dan menguatkan otot dan sendi.

4. Dextrose Monohydrades

Dextrose Monohydrades adalah gula semulajadi yang mudah untuk di hadam oleh badan dan sering di gunakan dalam confectionaries dan pembuatan kek. Dalam produk ini, ia diperlukan untuk mendapatkan rasa yang sesuai untuk anda bila teringinkan Aidara nanti.

Memandangkan anda sudah ketahui antara bahan-bahan yang terkandung dalam pil Aidara, jadi bagaimana pula dengan cara pengambilannya? Di dalam SEKOTAK Aidara, anda akan dibekalkan dengan 30 biji pil kunyah. Untuk kesan yang efektif, amalkan 1 atau 2 biji sehari selepas sarapan pagi ataupun sebelum tidur.

Perubahan Yang Sangat Ketara, Ramai Yang Puas: Lihat Testimoni

Kalau hendak cuba sesuatu produk untuk pertama kali, sudah pasti anda ingin lihat testimoni pelanggan yang telah mencuba sebelum ini. Jadi, sebab itulah di sini anda boleh lihat beberapa testimoni-testimoni secara langsung daripada para pelanggan Aidara. Lihat seperti berikut, sudah pasti ingin mencuba!Cepat Dapatkan Produk Aidara Untuk Bentuk Badan Yang Cantik

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja. Whatsapp mereka sekarang di nombor 019-5574363 dan dapatkan produk mereka sementara adanya harga promosi khas! Ketahui juga dengan lebih lanjut mengenai Aidara di laman rasmi Aidara, Facebook serta di laman Instagram mereka. Terdapat banyak lagi testimoni daripada pelanggan Aidara yang boleh anda lihat sendiri. Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!