Review
Jan 8, 2021, 5:28pm

Sutra Maya Spa Pilihan Ramai Di Melaka


Setiap kali anda merasa letih selepas menempuhi tugasan harian anda atau terbeban dengan tanggungjawab anda di tempat kerja, sedikit masa untuk berehat adalah suatu perkara wajib untuk menenangkan badan dan minda anda dari semasa ke semasa. Pada saat anda perlu melepaskan diri dari ketegangan dan tekanan, rawatan spa sudah cukup untuk menenangkan deria dan menaikkan mood anda. Selain tidur, rawatan spa disediakan untuk anda bagi meluangkan masa untuk diri sendiri. Malah, rawatan spa akan berfungsi sebagai percutian paling wajar anda dari pekerjaan, keluarga dan kehidupan anda.

Sekiranya anda mencari cara yang tepat untuk menghabiskan masa lapang, berikut adalah beberapa maklumat mengenai rawatan spa dan kepentingannya untuk panduan anda.

Mengapa Rawatan Spa Penting Untuk Kita?

Semasa kita hidup, kita akan menghadapi banyak tekanan dalam jangka masa panjang, jadi kita memerlukan sesuatu yang akan membolehkan kita merasa santai untuk kembali ke landasan yang betul. Apa yang anda perlukan adalah tempat yang akan menolong anda untuk berehat, melapangkan minda anda, menyahtoksin dan mencantikkan diri anda sebanyak mungkin.

Kadang kala, yang anda perlukan hanyalah sedikit masa untuk diri anda untuk menghargai bagaimana rasanya menjauhkan diri daripada tekanan dan suasana negatif. Waktu kita di sini adalah terhad, jadi kita perlu melengkapkan diri kita dengan positivity dan rasa segar dari semasa ke semasa. Kebimbangan yang melampau terhadap perkara hanya akan melemahkan anda dan tidak akan memberikan kebaikan kepada anda. Luangkan masa untuk mengutamakan kesejahteraan anda semasa anda melakukan tugas anda setiap hari.

Tarikan Orang Ramai Ke Spa Sutra Maya Di Melaka

Sekiranya anda sedang mencari atau ingin spa yang dapat memberi anda apa yang anda perlukan dari segi ketenangan minda dan badan, Spa Sutra Maya sangat sesuai untuk dijadikan sebagai pilihan anda. Sebenarnya, Spa Sutra Maya adalah spa gabungan Nusantara tradisional Melayu dan Bali terbaik di Melaka. Spa mereka memberikan pendekatan menyeluruh terhadap pengalaman urut anda yang dapat menjamin hasil yang unggul dan berkesan pada akhir rawatan. Sebagai tempat ketenangan khas untuk kaum wanita, mereka pastikan setiap pelanggan diberikan servis layanan yang terbaik agar mereka dapat menikmati pengalaman spa seharian yang unik.

Suasana tenang dengan haruman aromaterapi di Spa Sutra Maya ditambah dengan kombinasi layanan mereka menjadikan keunikan di Spa Sutra Maya terserlah dan membuatkan ramai pelanggan untuk kembali berkunjung. 

Mengapa Anda Perlu Mendapatkan Belaian Di Spa Sutra Maya?

  • Melancarkan darah melalui teknik urutan badan dan seterusnya membuatkan pengantin lebih bertenaga
  • Totok seri wajah merupakan urutan muka yang akan menjadikan muka lebih berseri-seri 
  • Body scrub menghaluskan dan melembutkan kulit serta dapat membuangkan sel-sel kulit mati
  • Mandi bunga dapat menyegarkan badan, membuang bau badan dan juga menaikkan seri melalui sebatian aura bunga, limau nipis dan minyak aromaterapi
  • Harga yang amat berpatutan 

Di Spa Sutra Maya, anda boleh menikmati perkhidmatan spa seperti facial, pelbagai urutan seperti urutan seluruh badan, urutan kaki dan urutan muka, penjagaan badan, pakej spa pengantin, pakej berpantang, bekam sunnah dan pedicure dan manicure.

Ketahui Testimoni Pelanggan Yang Mengunjungi Spa Sutra Maya

Sebelum mencuba sesuatu perkhidmatan ataupun produk, adalah penting untuk kita mengetahui testimoni para pelanggan untuk membina keyakinan diri kita untuk mencuba. Oleh itu, di sini anda boleh melihat beberapa testimoni pelanggan yang amat puas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan di Spa Sutra Maya. Lepas lihat seperti berikut, mesti anda pun teringin untuk cuba!Jom Ramai-ramai Ke Spa Sutra Maya Di Melaka

Kalau ingin ketahui pengalaman di spa serta untuk menikmati rawatan spa dan terapi yang terunggul, bolehlah ramai-ramai singgah di Spa Sutra Maya. Untuk tempahan sesi anda, bolehlah hubungi atau Whatsapp nombor seperti tertera 012-6317389 / 06-2311080. Kepada yang tinggal di Melaka atau berdekatan, boleh saja walk-in spa mereka di:

No 24, Jalan Kf 4, 

Kota Fesyen 

MITC Ayer Keroh, Melaka

Jika anda ingin tahu lebih lanjut mengenai pakej-pakej yang ditawarkan di Sutra Maya Spa dan perkhidmatan mereka, lawati laman FB dan IG mereka – Sutra Maya Spa. Mereka juga mempunyai laman rasmi di http://www.sutramayaspa.com. Ayuh sekarang!

 

KHAS UNTUK WANITA - SUTRA MAYA SPA DI MELAKA

rawatan spa penting untuk membantu anda menjaga kesejahteraan fizikal, mental dan emosi

SUTRA MAYA SPA

SUTRA MAYA SPA WANITA DI MELAKA

Booking Sekarang
Social Media

No 24, Jalan Kf 4, Kota Fesyen, MITC Ayer Keroh Melaka.

KHAS UNTUK WANITA - SUTRA MAYA SPA DI MELAKA

rawatan spa penting untuk membantu anda menjaga kesejahteraan fizikal, mental dan emosi

Call Whatsapp Layari Website

KHAS UNTUK WANITA - SUTRA MAYA SPA DI MELAKA

rawatan spa penting untuk membantu anda menjaga kesejahteraan fizikal, mental dan emosi