Review
Apr 8, 2021, 5:18pm

Servis Aircond Serendah RM75 HD Smart Aircond


Di negara-negara yang mempunyai cuaca panas seperti Malaysia, penghawa dingin memainkan peranan penting dalam menjadikan kehidupan seharian kita lebih selesa dan menyeronokkan. Tanpa penyaman udara, bahagian dalam rumah anda akan menjadi panas dan lembap, menjadikan anda semua berpeluh dan melekit. Sebenarnya, penghawa dingin melakukan lebih daripada sekadar menjaga rumah / pejabat anda sejuk. Penghawa dingin atau aircond ini juga membersihkan udara dengan menyaring zarah, pepijat, bau, dan bahkan bahan kimia berbahaya.

Berkat teknologi terkini, penghawa dingin mempunyai kadar penyejukan yang lebih cepat dan menjimatkan elektrik. Aircond hari ini dilengkapi dengan penapis anti debu dan ia boleh disesuaikan sehingga anda dapat tidur nyenyak. Walaupun untuk memelihara keberkesanannya dan menjaga kefungsiannya setiap penyaman udara anda mesti dijaga dengan kerap melalui penyelenggaraan dan pembaikpulihan.

Kepentingan Penyelenggaraan Sistem Aircond Anda

Sekiranya anda ingin memelihara dan memanjangkan jangka hayat pendingin hawa anda, adalah mustahak untuk membuat penyelenggaraan atau servis pembaikpulihan secara berkala. Hal ini kerana terdapat banyak faedah yang boleh anda dapati melalui penyelengaraan secara berkala sistem penghawa dingin anda, termasuk:

  • Ini memudahkan fungsi sistem yang betul. Ini penting, terutamanya semasa suhu panas.
  • Cegah masalah serius.
  • Memelihara kecekapan. Semakin lama masa aircond anda digunakan, ia akan memerlukan tenaga tambahan untuk berfungsi dengan baik. Dengan melakukan servis secara berkala, anda akan mengekalkan kecekapan dan ini akan membantu anda menjaga bil elektrik anda pada kadar yang rendah.

Sekarang setelah anda mengetahui sebab-sebab mengapa perkhidmatan penyaman udara anda menjadi penting, mari kita bincangkan berapa kerap anda harus melakukannya.

Berapa Kerap Anda Harus Melakukan Penyelengaraan Penyaman Udara?

Sebilangan besar pakar penghawa dingin mengesyorkan agar anda sekurang-kurangnya melakukan servis tahunan untuk penyaman udara di rumah/pejabat anda. 

Semasa melakukan servis, profesional/pakar servis pendingin udara seperti HD Smart Aircond akan memerhatikan unit ini dengan teliti untuk memeriksa sebarang masalah, membersihkan penapis dan saluran, dan memastikan bahawa unit berfungsi dengan cekap untuk memastikan bil elektrik anda lebih rendah.

Adalah menjadi kepentingan terbaik anda untuk menjadualkan servis tahunan penyaman udara anda pada masa yang sama setiap tahun supaya anda dapat menyemak tugas ini dari senarai tugas lama anda. Rancang perkhidmatan aircond tahunan anda, sebulan atau dua sebelum cuaca paling panas melanda kawasan anda. Dengan menjadualkan perkhidmatan servis aircond anda, anda sudah tentu akan dapat memastikan bahawa pendingin hawa berfungsi dengan sempurna ketika anda sangat memerlukannya.

HD Smart Aircond – Servis Aircond Terbaik Untuk Anda Di Mana-mana

HD Smart Aircond merupakan sebuah syarikat yang berdaftar dengan SSM, CIDB, NIOSH, Jabatan Alam Sekitar. Mereka mempunyai pengalaman lebih 9 tahun dalam bidang penyelengaraaan, pembaikpulih serta pembekalan penyaman udara. HD Smart Aircond lebih terkenal dengan menyediakan perkhidmtan service aircond di mana-mana termasuklah di rumah, pejabat, masjid dan membekal aircond serta pendawaian elektrik.  

Perkhidmatan HD Smart Aircond merangkumi kebanyakan kawasan di sekitar Kedah termasuk Alor Setar, Jitra, Kuala Nerang, Pendang, Yan, Gurun dan mana-mana kawasan berdekatan seperti yang disenaraikan. Yang menariknya, setiap tahun HD Smart Aircond menawarkan promosi baru dan setiap pemasangan aircond yang dilakukan oleh mereka berserta dengan hadiah percuma khas kepada para pelanggan! 

HD Smart Aircond Memberikan Servis Harga Termurah

Dengan HD Smart Aircond, anda boleh pastikan anda menerima servis atau perkhidmatan mereka yang terbaik sebab kelebihan syarikat mereka yang servis dahulu dan anda bayar kemudian secara ‘Cash on Delivery’. Jadi, HD Smart Aircond pertama mendahulukan keperluan para pelanggan mereka untuk memberikan anda kepuasan yang tertinggi dengan perkhidmatan yang ditawarkan. 

Servis mereka boleh didapati dalam harga serendah RM75 hingga RM235 dan ini berdasarkan jenis perkhidmatan yang anda melanggan dengan mereka. Untuk makluman anda, harga berlainan mengikut HP aircond. Tetapi, jangan risau, anda sudah tentu boleh mendapatkan perkhidmatan dalam harga yang berpatutan dengan HD Smart Aircond. Malah, anda boleh berunding harga dengan mereka jika ianya melebihi bajet anda. Selain itu, setiap servis HD Smart Aircond mempunyai waranti. 

Khidmat Servis Pembaikan Aircond Dengan HD Smart Aircond

Sekiranya anda dari Kedah dan sedang tercari-cari perkhidmatan servis aircond terbaik, boleh saja anda cuba melanggan perkhidmatan HD Smart Aircond. Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan yang ditawarkan dan melihat contoh-contoh pembaikan yang dilakukan oleh mereka, cuba ke laman Facebook mereka (HD Smart-Aircond Services).

Sebarang pertanyaan berkaitan harga dan quotation atau servis-servis lain yang ditawarkan, boleh hubungi atau Whatsapp mereka di talian seperti berikut:

017-2060121(Call/Whatsapp) 

019-4648074(Whatsapp) 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60172060121  

 

Servis Aircond Serendah RM75

Servis DAHULU Bayar KEMUDIAN

HD Smart Aircond

Servis Aircond Terbaik Untuk Anda Di Mana-mana

Nak Servis Aircond
Social Media
Servis Aircond Serendah RM75

Servis DAHULU Bayar KEMUDIAN

Call Whatsapp

Servis Aircond Serendah RM75

Servis DAHULU Bayar KEMUDIAN