Review
Apr 8, 2021, 5:40pm

Servis Aircond Rumah Termurah Bermula Dari RM75


Preventive maintenance dapat menjadikan penghawa dingin anda berfungsi dengan kapasiti optimum. Ia membantu peralatan penting ini menjimatkan tenaga. Pemeriksaan A/C biasanya merangkumi pembersihan bilah, gegelung penyejuk, dan komponen lain secara menyeluruh. Ini memaksimumkan kecekapan tenaga, yang dapat membantu menjimatkan wang anda pada bil utiliti atau elektrik anda. 

Tune-up penghawa dingin anda pada kebiasaannya akan merangkumi banyak pusat pemeriksaan penting seperti pembersihan saluran, pemantauan/penggantian penyejuk, pemeriksaan menyeluruh peralatan dan meterai, pemeriksaan termostat, dan banyak lagi. Selain penyelenggaraan berjadual, anda dapat membantu memastikan jangka hayat lama unit A/C anda dengan menukar penapis udara anda setiap satu atau dua bulan. Semasa penggunaan berat (seperti musim panas), anda mungkin perlu menukar penapis setiap bulan. Penapis boleh didapati di kedai pembaikan rumah dan pemasangannya cepat dan mudah.

Selain itu, anggota kakitangan HD Smart Aircond yang berprofesional dan ramah dapat membantu anda dengan pembaikan penghawa dingin di Kedah dan kawasan lain di sekitarnya. Teruskan baca dengan lebih lanjut untuk mengetahui servis dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh mereka dalam harga yang agak berpatutan.

HD Smart – Servis Penyelenggaraan Penghawa Dingin Efisien

HD Smart Aircond merupakan sebuah syarikat yang berdaftar dengan SSM, CIDB, NIOSH, Jabatan Alam Sekitar. Mereka mempunyai pengalaman lebih 9 tahun dalam bidang penyelengaraaan, pembaikpulih serta pembekalan penyaman udara. HD Smart Aircond lebih terkenal dengan menyediakan perkhidmatan servis aircond di mana-mana termasuklah di rumah, pejabat, masjid dan membekal aircond serta pendawaian elektrik.  

Perkhidmatan HD Smart Aircond merangkumi kebanyakan kawasan di sekitar Kedah termasuk Alor Setar, Jitra, Kuala Nerang, Pendang, Yan, Gurun dan mana-mana kawasan berdekatan seperti yang disenaraikan. Yang menariknya, setiap tahun HD Smart Aircond menawarkan promosi baru dan setiap pemasangan aircond yang dilakukan oleh mereka berserta dengan hadiah percuma khas kepada para pelanggan! 

HD Smart Aircond Tawar Pakej Servis Aircond Harga Berpatutan

Dengan HD Smart Aircond, anda boleh pastikan anda menerima servis atau perkhidmatan mereka yang terbaik sebab kelebihan syarikat mereka yang servis dahulu dan anda bayar kemudian secara ‘Cash on Delivery’. Jadi, HD Smart Aircond pertama mendahulukan keperluan para pelanggan mereka untuk memberikan anda kepuasan yang tertinggi dengan perkhidmatan yang ditawarkan. 

Servis mereka boleh didapati dalam harga serendah RM75 hingga RM235 dan ini berdasarkan jenis perkhidmatan yang anda melanggan dengan mereka. Untuk makluman anda, harga berlainan mengikut HP aircond. Tetapi, jangan risau, anda sudah tentu boleh mendapatkan perkhidmatan dalam harga yang berpatutan dengan HD Smart Aircond. Malah, anda boleh berunding harga dengan mereka jika ianya melebihi bajet anda. Selain itu, setiap servis HD Smart Aircond mempunyai waranti. 

Hubungi HD Smart Aircond Untuk Servis Aircond Terbaik Dan Termurah

Sekiranya anda dari Kedah dan sedang tercari-cari perkhidmatan servis aircond terbaik, boleh saja anda cuba melanggan perkhidmatan HD Smart Aircond. Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan yang ditawarkan dan melihat contoh-contoh pembaikan yang dilakukan oleh mereka, cuba ke laman Facebook mereka (HD Smart-Aircond Services).

Sebarang pertanyaan berkaitan harga dan quotation atau servis-servis lain yang ditawarkan, boleh hubungi atau Whatsapp mereka di talian seperti berikut:

017-2060121(Call/Whatsapp) 

019-4648074(Whatsapp) 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60172060121  

 

Servis Aircond Serendah RM75

Servis DAHULU Bayar KEMUDIAN

HD Smart Aircond

Servis Aircond Terbaik Untuk Anda Di Mana-mana

Nak Servis Aircond
Social Media
Servis Aircond Serendah RM75

Servis DAHULU Bayar KEMUDIAN

Call Whatsapp

Servis Aircond Serendah RM75

Servis DAHULU Bayar KEMUDIAN