Review
Jan 2, 2024, 4:44pm

Restoran Seafood Viral di Batu Caves


Anda datang bercuti di Batu Caves? Atau penduduk di sekitar Batu Caves? Pernah dengar tentang restoran seafood yang viral di sana? Ya baru-baru ini ada satu restoran seafood di Batu Caves telah viral kerana makanannya sangat sedap dan segar. Jadi, pernahkah anda mengunjungi di sana atau adakah anda tahu di mana restoran seafood itu berada?

Restoran Seafood Viral di Batu Caves

Bagi anda yang peminat makanan seafood pasti menjadi kegilaan untuk mencuba makanan seafood di pelbagai restoran kan? Jadi, pernahkah anda sampai di satu restoran makanan seafood viral di Batu Caves? Ramai netizen memberikan feedback yang baik dan berpuas hati dengan hidangan seafood di restoran tersebut. Jadi, pernah anda makan di sana?

Hidangan Seafood Segar Setiap Hari di Wira Seafood Ikan Bakar

Wira Seafood Ikan Bakar? Pernahkah anda mendengarnya? Wira seafood ikan bakar kini telah menjadi bualan ramai di media sosial dan sangat viral baru-baru ini kerana hidangan seafood yang dihidangkan sangat sedap dan segar. Jadi, seafood di Wira Seafood Ikan Bakar sangat manis dan sedap di makan apabila seafoodnya ditukar setiap hari tanpa menyimpan  stok terlalu lama. 

WIRA SEAFOOD IKAN BAKAR

Hai tomyam lover, pernahkan anda merasai kuah tomyam yang sangat sedap dan pekat serta kuahnya sangat sempurna? Ha kalau belum anda wajib mencuba di Wira Seafood Ikan Bakar, dijamin kepada anda sekali rasa pasti jatuh cinta. Bukan apa, tomyam di Wira Seafood Ikan Bakar sangat sedap rasanya lengkap pedas, manis, masam dan seafood yang digunakan sangat segar menjadikan tomyam tersebut lagi fuh terangkat!. Oleh itu, anda yang belum lagi merasai tomyam yang paling sedap, wajib mencuba di Wira Seafood Ikan Bakar. 

WIRA SEAFOOD IKAN BAKAR

Seterusnya, untuk anda yang peminat makanan eksotik seperti sup belut, perut muda, urat keting, lidah, gearbox dan sebagainya. Anda juga boleh dapatkan di Wira Seafood Ikan Bakar. Jadi, anda tidak perlu mencari jauh-jauh dan restoran yang  berlainan untuk dapatkan ke semua jenis makanan yang anda mahukan. Jadi, dapatkan sahaja di Wira Seafood Ikan Bakar. Dijamin sangat sedap dan anda tidak akan menyesal makan di Wira Seafood Ikan Bakar. 

WIRA SEAFOOD IKAN BAKAR

Sudahnya nama restoran ikan bakar, semestinya lah ada ikan bakar bukan? Ikan bakar di restoran Wira Seafood Ikan Bakar sangat segar. Isinya sangat manis dan berlemak. Ikan bakar yang di pesan akan di datangi bersama air asam dan juga sambal hijau. Kecur air liur bukan? Ikan bakar di cicah bersama air asam sangat ngam. Jadi, anda yang teringin dan dah lama mengidam, boleh dapatkan ikan bakar di restoran Wira Seafood Ikan Bakar. Wira Seafood Ikan Bakar turut menyediakan pelbagai jenis ikan untuk di bakar iaitu:

  • Ikan siakap
  • Ikan kerapu
  • Ikan jenahak 
  • Ikan sebelah
  • Ikan kembung 
  • Ikan bawal
  • Ikan pari
  • Ikan cencaru
  • Ikan talapia
  • Ikan keli 

Banyak jenis ikan yang ditawarkan oleh Wira Seafood Ikan Bakar kepada anda. Jadi, anda hanya tinggal pilih sahaja mana satu ikan yang anda suka. 

WIRA SEAFOOD IKAN BAKAR

Di samping itu juga, Wira Seafood Ikan Bakar juga menawarkan udang, sotong, kepah, lala, puyuh dan sebagainya. Anda boleh memilih dan meminta untuk masak pelbagai jenis masakan seperti butter milk, telur masin, phetburi (goreng sambal cili), radburi (ala kamheong) masak lemak, kari, asam pedas dan sebagainya. Anda hanya minta sahaja jenis masakan yang mana anda suka, Wira Seafood Ikan Bakar pasti masakkan kepada anda dengan sedap dan menarik. 

WIRA SEAFOOD IKAN BAKAR

Selain itu, di Wira Seafood Ikan Bakar juga menyediakan ruangan untuk anda menyambut pelbagai majlis seperti majlis hari jadi, majlis perjumpaan, hari keluarga, majlis perpisahan dan sebagainya. Jadi, anda boleh membuat tempahan terlebih dahulu di restoran Wira Seafood Ikan Bakar untuk mendapatkan tempat tempahan. Jika anda membuat tempahan lebih awal juga, anda tidak perlu menunggu dengan lebih lama untuk pesanan anda. 

WIRA SEAFOOD IKAN BAKAR
Di Wira Seafood Ikan Bakar juga pasti anda tidak akan mempercayainya bahawa harga yang ditawarkan sangat murah dan berbaloi. Jadi, anda yang belum pernah merasai kesedapan makanan di Wira Seafood Ikan Bakar wajib cuba sekarang. 

Testimoni Wira Seafood Ikan Bakar

Wira Seafood Ikan Bakar

 

Wira Seafood Ikan Bakar

Wira Seafood Ikan Bakar

Kesimpulannya, ramai sudah mula mengunjungi restoran Wira Seafood Ikan Bakar dan boleh dikatakan semua yang datang sangat berpuas hati dengan servis dan makanan di restoran Wira Seafood Ikan Bakar. Jadi, yang belum pernah datang lagi, jangan tunggu lama-lama nanti rugi!. Bagi maklumat lanjut, boleh dapatkan di bawah.

Maklumat Lanjut

Number telefon: 0124111304 

Facebook: Wira Seafood Ikan Bakar

Instagram: WiraSeafood

Alamat: no 18 & 19, Jalan SG 1/0, Taman Sri Gombak Batu Caves, Selangor 68100 Malaysia

Jom Makan Seafood Segar di Wira Seafood Ikan Bakar Sekarang!

Terliur ingin makan seafood dan ikan bakar?

Nikmati keenakan hidangan seafood di Wira Seafood Ikan Bakar hari ini!

Wira Seafood Ikan Bakar

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Tempah sekarang
Social Media

No 18 & 19, Jalan SG 1/0, Taman Sri Gombak Batu Caves, Selangor 68100 Malaysia

Terliur ingin makan seafood dan ikan bakar?

Nikmati keenakan hidangan seafood di Wira Seafood Ikan Bakar hari ini!

Call Whatsapp

Terliur ingin makan seafood dan ikan bakar?

Nikmati keenakan hidangan seafood di Wira Seafood Ikan Bakar hari ini!