Review
Apr 9, 2021, 3:44pm

Pusat Cermin Mata Terbaik Di Kubang Kerian


Mengapa orang memakai cermin mata? Cermin mata hitam diciptakan untuk membantu orang dengan penglihatan “kurang sempurna”, tetapi sekarang orang memakai kaca mata untuk pelbagai banyak alasan.

Walaupun kebanyakan orang masih memakai cermin mata untuk memperbaiki masalah penglihatan seperti rabun jauh dan astigmatisme, terdapat juga orang menggunakan kaca mata tanpa preskripsi, juga dikenali sebagai kaca mata palsu sebagai membuat pernyataan fesyen.

Mengapa Begitu Banyak Orang Memerlukan Cermin Mata?

Majoriti penduduk mengalami kesukaran untuk membezakan objek yang jauh, melihat teks kabur ketika membaca atau mengalami penglihatan kabur secara keseluruhan kerana astigmatisme, dan bagi kebanyakan orang ini, cermin mata adalah kaedah pembetulan penglihatan yang lebih disukai.

Mempunyai penglihatan yang kurang sempurna tidak biasa seperti yang anda fikirkan. Kira-kira 75% orang dewasa ada menggunakan alat pembetulan penglihatan, menurut The Vision Council. Sebanyak 64% daripadanya memakai cermin mata, dan sekitar 11% memakai kanta lekap, sama ada secara eksklusif atau dengan cermin mata.

Oleh itu, jika anda belum kenali Oasis Optometry, inilah masanya! Mereka merupakan pusat cermin mata yang mahir dalam membekalkan cermin mata yang sesuai dengan kehendak penglihatan dan juga padan dengan bajet anda!

Oasis Optometry Koleksi Cermin Mata Berjenama & Berkualiti

Bagi anda yang sedang mencari kedai cermin mata yang membekalkan koleksi cermin mata berjenama dan berkualiti di kawasan Kubang Kerian dan Kota Bharu, bolehlah kunjungi ke kedai Oasis Optometry yang terletak di Pt 1666 Bandar Baru Kubang Kerian, Jalan Raja Perempuan Zainab 2, Kota Bharu, Kelantan 16150, Malaysia. Premis di sini merupakan yang pertama dibuka dengan rasminya pada Ogos 2010.

Oasis Optometry sentiasa mengutamakan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan-pelanggan mereka dengan menyediakan khidmat pemeriksaan mata yang profesional, pilihan cermin mata yang pelbagai dan terkini, harga yang berpatutan, khidmat selepas jualan terbaik dan layanan mesra oleh kakitangan-kakitangan mereka yang terlatih.

Pakej Terhebat Lagi Termurah Oasis Optometry

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan. 

  • Bingkai trendy design terkini
  • Pelbagai saiz
  • Banyak pilihan warna dan bentuk
  • Harga pakej istimewa¬†

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

  • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99¬†
  • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
  • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
  • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Apa Kata Orang? Lihat Testimoni Pelanggan Oasis Optometry

Teringin untuk mengetahui pengalaman pelanggan lain yang pernah mencuba? Untuk anda berasa lebih yakin dengan servis dan perkhidmatan Oasis Optometry, lihatlah testimoni-testimoni pelanggan seperti berikut.
Dapatkan Cermin Mata Terbaik Di Oasis Optometry Kubang Kerian Sekarang!

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Pt1666 Bandar Baru Kubang Kerian,Jalan Raja Perempuan Zainab 2 16150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!