Review
Apr 14, 2021, 2:56pm

Promosi Pakej Cermin Mata Termurah Di Tumpat


Betul ke banyak yang memakai cermin mata sekarang ini? Tetapi pada hakikatnya lebih banyak lagi orang yang sepatutnya memakainya. Ini kerana ramai orang tidak tahu bahawa mereka mempunyai masalah penglihatan. Mungkin mereka telah bertahun-tahun tanpa kaca mata dan tidak melihat perubahan penglihatan mereka secara beransur-ansur. Atau mungkin mereka tidak peduli untuk memeriksa mata mereka.

Cute and adorable little girl with glasses getting stressed out as she is reading

Penglihatan kita berubah dari masa ke masa, jadi penting untuk menjaga penglihatan anda. Kita memerlukan penglihatan yang baik untuk aktiviti harian seperti membaca atau melihat komputer. Jadualkan janji temu secara berkala dengan pakar optologi atau pakar oftalmologi. Walaupun anda tidak dijangkakan untuk lawatan, buat janji temu sekiranya anda mengalami masalah penglihatan. Anda mungkin mendapati tidak ada sebarang masalah dengan penglihatan anda atau anda dapat menemui masalah yang dapat diatasi atau diperbaiki dengan cermin mata. Tidak ada salahnya untuk mengunjungi profesional penjagaan mata anda dan mengetahui mengapa anda mengalami perubahan penglihatan ini.

Oasis Optometry Pilihan Bagi Warga Tumpat Untuk Kesihatan Mata Terbaik

Bagi anda yang sedang mencari kedai cermin mata yang membekalkan koleksi cermin mata berjenama dan berkualiti di kawasan Tumpat, bolehlah kunjungi ke kedai Oasis Optometry yang terletak di Pt 3948, Jalan Setia Utama, Bandar Bentara Tumpat, 16200 Tumpat, Kelantan (Bandar Baru Tumpat/Berdekatan dengan kedai ECO RM2). 

Jika anda ingin tahu, Oasis Optometry Centre juga merupakan pengedar sah bagi  produk kanta berjenama terkenal dan berkualiti tinggi seperti CARL ZEISS, HOYA, PENTAX dan TOKAI. Kanta yang berkualiti dapat memberi pengalaman penglihatan yang jelas dan selesa, selain ketahanan dan ciri-ciri tambahan yang lain. 

Di premis mereka di Tumpat juga terdapat pelbagai  bingkai cermin mata terkini dan sesuai untuk semua golongan. Malah, mereka juga merupakan pengedar rasmi bingkai cermin mata berjenama terkenal seperti Alain Delon, Crocodile, Guy Larroche, Rayban,  Bonia, Seiko, Oris, Alfio Raldo, Edwin, Elizabeth Arden, Lois, BUM, SB Polo, Cheetah dan banyak lagi. Kalau bukan di Oasis Optometry, di mana lagi kan?

Promosi Pakej Cermin Mata Istimewa Dalam Harga Mampu Milik

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan. 

  • Bingkai trendy design terkini
  • Pelbagai saiz
  • Banyak pilihan warna dan bentuk
  • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

  • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
  • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
  • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
  • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Kunjungi mereka sekarang kerana stok bingkai untuk promosi pakej adalah terhad. Kunjungi pusat cermin mata Oasis Optometry segera untuk banyak pilihan.

Ramai Yang Telah Mencuba Di Oasis Optometry – Lihat Testimoni

Teringin untuk mengetahui pengalaman pelanggan lain yang pernah mencuba? Untuk anda berasa lebih yakin dengan servis dan perkhidmatan Oasis Optometry, lihatlah testimoni-testimoni pelanggan seperti berikut.Dapatkan Spek Termurah Di Oasis Optometry Tumpat Sekarang!

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Pt 3948, Jalan Setia Utama, Bandar Bentara Tumpat, 16200 Tumpat, Kelantan

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!