Review
Apr 5, 2021, 4:14pm

Produk Buatan Muslim Besarkan Punggung Dan Payudara Efektif


Punggung anda sebenarnya adalah otot, yang dikenali sebagai gluteus maximus, dan mereka adalah kumpulan otot gluteal terbesar dan otot terkuat di dalam badan. Ini bermakna bahawa, tidak seperti payudara – yang kebanyakannya adalah tisu lemak dan kelenjar, jadi hanya pembedahan yang dapat membesarkannya dengan ketara – anda boleh membina bahagian belakang yang cantik dengan senaman-senaman yang menumpukan kepada kekuatan.

Senaman membina punggung terbaik, menurut Majlis Senaman Amerika, adalah senaman squats. Anda bahkan tidak memerlukan peralatan untuk melaksanakannya, walaupun anda akan mendapat hasil yang lebih baik dengan memegang berat tangan semasa anda bekerja. Pergerakan lain yang berkesan termasuk lunges dan step-up, yang hanya melibatkan menaiki tangga atau melangkah naik dan turun dari kotak atau bangku simpanan.

Meningkatkan Keyakinan

Dengan ukuran cup saiz yang lebih besar dapat membuat seseorang wanita berasa lebih yakin pada dirinya sendiri. Pertama, disebabkan oleh pengaruh masyarakat, mempunyai payudara yang menggembirakan dapat membuat wanita merasa lebih diinginkan dan menggoda yang kemudian menyebabkan peningkatan tahap keyakinan mereka secara tiba-tiba. Sekiranya anda perhatikan, banyak simbol seks menunjukkan wanita dengan payudara lebih besar, hanya sebilangan kecil yang mempunyai payudara kecil. Walaupun dalam sejarah, dada yang lebih besar melambangkan kesuburan yang lebih besar.

Media juga memainkan peranan yang sangat penting. Untuk menjadi cantik dan seksi, seseorang mesti mempunyai payudara yang kencang dan membulat. Sudah tentu, wanita tidak akan mengakui bahawa media dan pengaruh luar yang lain mempengaruhi perasaan mereka terhadap diri mereka sendiri.

Namun, kita masing-masing bercita-cita untuk mendengar sentimen yang baik mengenai bagaimana kita melihat – yang hanya bermaksud; secara sedar atau tidak, kita dipengaruhi oleh bagaimana orang lain melihat kita. Inilah sebabnya mengapa pembedahan pembesaran payudara dan juga beberapa kaedah bagaimana memiliki payudara yang lebih besar menjadi trend bagi wanita yang mempunyai payudara kecil.

Penampilan Yang Lebih Baik

Bagi kebanyakan wanita, aset yang besar dan tegang menjadikan mereka lebih menarik secara biologi. Sebilangan ahli psikologi evolusi percaya bahawa lelaki lebih suka wanita yang mempunyai bahagian punggung yang lebih besar dan membulat kerana ia meningkatkan penampilan kelengkungan tulang belakang, menurut satu kajian baru-baru ini yang diterbitkan dalam Evolution and Human Behavior. Dari sudut evolusi, ini adalah ciri yang sangat diinginkan di mana tulang belakang yang melengkung dapat mengurangkan tekanan tulang belakang dan kecederaan yang berkaitan semasa kehamilan yang menyokong mobiliti untuk mencari makanan untuk diri anda sehingga bayi tiba.

Pastinya, anda mahu kelihatan baik dan berasa seronok. Sama ada berkaitan dengan ukuran aset anda, kulit yang bercahaya, putih mutiara, pakaian yang bagus, dan banyak penekanan lain seperti dada yang lembut. Dikurniakan payudara yang lebih kencang membolehkan seseorang wanita meningkatkan penampilan keseluruhannya.

Aidara® Produk Buatan Muslim Besarkan Punggung Dan Payudara Efektif

Jika anda ingin tahu, Aidara HQ merupakan sebuah perniagaan yang berlokasi di 636-A Jalan Batu Uban, Century Garden, 11700, Gelugor, Pulau Pinang. Perniagaan mereka khusus kepada penjualan produk vitamin khas untuk kaum wanita yang ingin mencantikkan lagi aset mereka. Produk vitamin Aidara merupakan produk keluaran tempatan dan mereka juga memastikan yang produk Aidara mempunyai logo Halal dan lulus KKM. 

Apa sebenarnya produk vitamin Aidara ini? Sudah pasti anda tertanya-tanya. Aidara® merupakan sebuah produk dalam bentuk pil kunyah di mana anda boleh dapatkannya dalam perisa coklat dan strawberi. Satu botol Aidara mengandungi 30 kapsul (1000mg). Golongan wanita seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun sesuai untuk pengamalan produk vitamin Aidara ini. Selain itu, ianya juga sangat sesuai untuk kaum wanita bujang, wanita yang hendak kahwin, wanita yang sudah kahwin, wanita yang sudah mempunyai anak dan wanita yang sudah berumur.

Sekiranya anda mempunyai atau berdepan dengan masalah-masalah payudara seperti berikut:

 • Kecil
 • Payudara jatuh
 • Lempir
 • Payudara lanjut
 • Saiz payudara tidak sama besar

Tambahan pula, dengan masalah punggung termasuk punggung kecil, nipis, jatuh, lempir dan punggung berkedut, sudah semestinya anda tercari-cari penyelesaian kepada masalah anda. Di sini, produk vitamin Aidara mempunyai fungsi-fungsi yang tersendiri di mana hasilnya akan pasti membuahkan senyuman di wajah anda. 

Kenali Fungsi Kegunaan Produk Aidara Untuk Kecantikan Aset Anda

Untuk pengetahuan anda, terdapat beberapa fungsi kegunaan produk Aidara. Kenali lebih lanjut bagaimana produk vitamin Aidara dapat membantu membesarkan aset anda. 

1. Payudara

 • Besarkan payudara
 • Bulatkan payudara
 • Puting jadi warna pink
 • Menyesuaikan size payudara dengan size badan. Payudara jatuh ia akan bulatkan. Kalau yang dah besar ia akan jadi pejal. Kalau tak sama besar, produk Aidara akan sama besarkan
 • Menganjalkan payudara/tegangkan payudara
 • Membentuk semula payudara yang jatuh
 • Kulit payudara jadi lembut
 • Payudara tetap kekal pejal tidak lagi lembik. Yang lanjut ia akan jadi tegang walaupun menyusu anak

2. Punggung

 • Besarkan punggung
 • Kulit punggung jadi lembut
 • Bulatkan punggung
 • Menyesuaikan saiz punggung dengan saiz badan dan peha. Jika yang berbadan besar atau gempal pun boleh cuba. Produk Aidara akan bentuk balik bagi bulat dan tonggek punggung.
 • Punggung yang berkedut akan jadi tegang
 • Menaikkan tegang punggung tanpa perlu squat atau senaman
 • Padu dan bulatkan punggung
 • Menaikkan lemak peha ke punggung untuk punggung yang anjal dan dibentuk cantik

Promosi Termurah Aidara Di Pasaran Malaysia

Banyak fungsi yang boleh anda rasai dengan penggunaan produk vitamin Aidara. Untuk kesan yang menampakkan hasil, cara pengambilan produk vitamin Aidara adalah dengan mengambil satu atau dua pil kunyah selepas sarapan atau sebelum tidur. 

Kini, dengan harga promosi, anda boleh mendapatkan produk Aidara dengan harga RM60 sahaja (harga asal RM89). Kos penghantaran untuk Semenanjung adalah RM7 dan RM10 untuk Sabah dan Sarawak. Bukan itu sahaja, sekiranya anda membeli dua unit produk Aidara, anda akan berpeluang mendapatkan dalam harga promosi iaitu RM120 sahaja + penghantaran percuma!

Dengan pengamalan yang konsisten, anda boleh lihat sendiri perubahannya. 

Perubahan Yang Sangat Ketara, Ramai Yang Puas: Lihat Testimoni

Kalau hendak cuba sesuatu produk untuk pertama kali, sudah pasti anda ingin lihat testimoni pelanggan yang telah mencuba sebelum ini. Jadi, sebab itulah di sini anda boleh lihat beberapa testimoni-testimoni secara langsung daripada para pelanggan Aidara. Lihat seperti berikut, sudah pasti ingin mencuba!Cepat Dapatkan Produk Tempatan Aidara Untuk Bentuk Badan Yang Cantik

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja. Whatsapp mereka sekarang di nombor 019-5574363 dan dapatkan produk mereka sementara adanya harga promosi khas! Ketahui juga dengan lebih lanjut mengenai Aidara di laman rasmi Aidara, Facebook serta di laman Instagram mereka. Terdapat banyak lagi testimoni daripada pelanggan Aidara yang boleh anda lihat sendiri. Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!