Review
Apr 14, 2021, 3:06pm

Pilihan No 1 Cermin Mata Oasis Optometry Berkualiti Di Tumpat


Ramai orang mempunyai tanggapan salah bahawa memakai cermin mata boleh membuat penglihatan anda bertambah buruk. Sebilangan orang percaya bahawa sering memakai cermin mata boleh membuatkan mata anda bergantung padanya dan penglihatan anda akan menjadi lebih teruk dengan lebih cepat. Yang lain percaya bahawa memakai cermin mata preskripsi yang salah boleh merosakkan penglihatan anda. Kedua-dua kepercayaan ini sama sekali tidak betul.

Masalah pembiasan (refractive errors) akan berlaku tidak kira anda memakai cermin mata atau tidak, tetapi memakai cermin mata bermakna anda dapat melihat dengan lebih baik. Apabila orang dewasa memakai preskripsi yang salah, ia boleh menyebabkan ketegangan mata, tetapi tidak akan menjejaskan penglihatan mereka. Walau bagaimanapun, jika kanak-kanak memakai preskripsi yang salah, ia dapat mempercepatkan masalah rabun mereka. 

Tidak kira usia anda, mendapatkan preskripsi yang tepat untuk membetulkan penglihatan anda dapat membantu memelihara penglihatan anda di samping menjaga kesihatan mata anda.

Kenali Pusat Optometri Oasis Dengan Perkhidmatan Cermin Mata Terbaik

Oasis Optometry Centre adalah pusat Optometri milik bumiputera 100% dan mereka berpengalaman dalam bidang optometri serta telah beroperasi semenjak tahun 2010. Pusat Optometri Oasis ditubuhkan untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan penglihatan yang terbaik kepada masyarakat khususnya di Negeri Kelantan. Mereka sentiasa komited untuk memberi kesedaran kepada masyarakat dari pelbagai lapisan umur dan latar belakang akan kepentingan  penjagaan penglihatan dari usia kanak-kanak lagi. 

Oasis Optometry sentiasa mengutamakan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan-pelanggan mereka dengan menyediakan khidmat pemeriksaan mata yang profesional, pilihan cermin mata yang pelbagai dan terkini, harga yang berpatutan, khidmat selepas jualan terbaik dan layanan mesra oleh kakitangan-kakitangan mereka yang terlatih.

Tawaran Istimewa Pakej Cermin Mata Termurah Untuk Warga Tumpat

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan. 

  • Bingkai trendy design terkini
  • Pelbagai saiz
  • Banyak pilihan warna dan bentuk
  • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

  • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
  • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
  • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
  • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Kunjungi mereka sekarang kerana stok bingkai untuk promosi pakej adalah terhad. Kunjungi pusat cermin mata Oasis Optometry segera untuk banyak pilihan.

Lihat Testimoni Pelanggan Pusat Optometri Oasis

Teringin untuk mengetahui pengalaman pelanggan lain yang pernah mencuba? Untuk anda berasa lebih yakin dengan servis dan perkhidmatan Oasis Optometry, lihatlah testimoni-testimoni pelanggan seperti berikut.Tempah Cermin Mata Pilihan No 1 Di Oasis Optometry Tumpat Sekarang!

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Pt 3948, Jalan Setia Utama, Bandar Bentara Tumpat, 16200 Tumpat, Kelantan

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!