Review
Apr 5, 2021, 6:10pm

Pilihan Makanan Untuk Pertumbuhan Payudara Anda Semulajadi


Payudara tidak dapat dinafikan adalah salah satu ciri tubuh manusia wanita yang paling indah. Aset tersebut menambah rasa kelengkapan pada seorang wanita dan menentukan bentuknya. Walaupun ada yang dikurniakan payudara dengan ukuran “betul”, dan ada yang lain merasa terganggu pada aspek ukuran. Sekiranya anda adalah salah seorang yang merasa “rata”, maka bacalah untuk mengetahui mengenai makanan terbaik untuk meningkatkan saiz payudara secara semula jadi!

Ya! Makanan tertentu memainkan peranan penting dalam meningkatkan ukuran payudara anda dengan meningkatkan tahap estrogen dalam badan. Senarai ini merangkumi buah-buahan dan sayur-sayuran yang tinggi estrogen, kacang-kacangan, buah-buahan kering, produk tenusu, makanan laut dan lain-lain. Tetapi, apakah hubungan antara elemen ini dan saiz payudara? Ketahui lebih lanjut dalam artikel ini.

Bagaimana Makanan Kaya Estrogen Membantu Meningkatkan Ukuran Payudara?

Perkembangan payudara adalah proses berterusan dalam kehidupan seorang wanita dan berlaku sejak kelahirannya. Semasa akil baligh, tubuh mengalami perubahan hormon yang luar biasa, yang menyebabkan pertumbuhan tisu payudara. Ukuran payudara berbeza-beza untuk setiap individu ditentukan oleh pelbagai faktor seperti keturunan, diet, gaya hidup dan hormon dalam badan.

Salah satu hormon yang bertanggungjawab untuk pertumbuhan payudara adalah estrogen. Ejen ini dirembeskan oleh ovari dan memainkan peranan penting dalam mengatur kitaran haid dan menjaga ukuran payudara. Tahap estrogen yang rendah boleh menyebabkan payudara yang lebih kecil dan kendur.

Untuk mengimbangi kerugian ini, doktor sering menetapkan suplemen estrogen seperti pil kawalan kelahiran kepada golongan wanita ini. Walau bagaimanapun, ia membawa kepada kesan sampingan yang tidak diingini dan bahkan boleh menyebabkan perubahan kekal dalam badan. Salah satu cara untuk mengatasi masalah ini secara semula jadi adalah dengan mengamalkan banyak makanan tinggi estrogen. Melakukannya bersama-sama dengan senaman peningkatan dada dan gaya hidup yang sihat boleh mengakibatkan perbezaan ukuran dan pembentukan payudara yang besar.

Pilihan Makanan Kesihatan Aidara® Untuk Pertumbuhan Aset Secara Semulajadi

Aidara adalah makanan kesihatan berasaskan herba yang Lulus KKM dan disahkan Halal. Malah, juga merupakan produk yang telah mendapat status GMP dan MeSTI Malaysia. 

Produk vitamin montok Aidara membantu kaum wanita untuk menyerlahkan keyakinan diri mereka dengan khasiat-khasiat daripada herba semulajadi yang terkandung dalam pil kunyah Aidara. Di sini, tertera khasiat Aidara untuk pengetahuan anda seperti berikut, termasuk:

 • Bantu membesarkan saiz payudara yang kecil
 • Bantu anjalkan payudara yang jatuh (sagging breasts)
 • Bantu payudara kekal bulat terletak tanpa bra
 • Untuk punggung wanita
 • Bantu anjalkan punggung yang jatuh dan menggelebeh
 • Menaikkan lemak peha ke punggung untuk punggung yang anjal dan dibentuk cantik

Vitamin Aidara boleh didapati dalam perisa strawberi dan coklat. Aidara® adalah sejenis pil hormon untuk wanita yang mengalami masalah payudara kecil atau kendur kerana menyusu, punggung nipis, badan nipis sekeping dan tiada bentuk. Kalau anda mengalami masalah sedemikian, bolehlah anda cuba berjinak-jinak dengan Aidara vitamin montok.

Manfaat Penggunaan Produk Vitamin Montok Aidara

Untuk pengetahuan anda, terdapat beberapa fungsi kegunaan produk Aidara. Kenali lebih lanjut bagaimana produk vitamin Aidara dapat membantu membesarkan aset anda. 

1. Payudara

 • Besarkan payudara
 • Bulatkan payudara
 • Puting jadi warna pink
 • Menyesuaikan size payudara dengan size badan. Payudara jatuh ia akan bulatkan. Kalau yang dah besar ia akan jadi pejal. Kalau tak sama besar, produk Aidara akan sama besarkan
 • Menganjalkan payudara/tegangkan payudara
 • Membentuk semula payudara yang jatuh
 • Kulit payudara jadi lembut
 • Payudara tetap kekal pejal tidak lagi lembik. Yang lanjut ia akan jadi tegang walaupun menyusu anak

2. Punggung

 • Besarkan punggung
 • Kulit punggung jadi lembut
 • Bulatkan punggung
 • Menyesuaikan saiz punggung dengan saiz badan dan peha. Jika yang berbadan besar atau gempal pun boleh cuba. Produk Aidara akan bentuk balik bagi bulat dan tonggek punggung.
 • Punggung yang berkedut akan jadi tegang
 • Menaikkan tegang punggung tanpa perlu squat atau senaman
 • Padu dan bulatkan punggung
 • Menaikkan lemak peha ke punggung untuk punggung yang anjal dan dibentuk cantik

Promosi Termurah Dan Terhad Aidara Buat Semua Kaum Wanita

Banyak fungsi yang boleh anda rasai dengan penggunaan produk vitamin Aidara. Untuk kesan yang menampakkan hasil, cara pengambilan produk vitamin Aidara adalah dengan mengambil satu atau dua pil kunyah selepas sarapan atau sebelum tidur. 

Kini, dengan harga promosi, anda boleh mendapatkan produk Aidara dengan harga RM60 sahaja (harga asal RM89). Kos penghantaran untuk Semenanjung adalah RM7 dan RM10 untuk Sabah dan Sarawak. Bukan itu sahaja, sekiranya anda membeli dua unit produk Aidara, anda akan berpeluang mendapatkan dalam harga promosi iaitu RM120 sahaja + penghantaran percuma!

Dengan pengamalan yang konsisten, anda boleh lihat sendiri perubahannya. 

Testimoni-testimoni Orang Ramai Yang Telah Mencuba Aidara

Kalau hendak cuba sesuatu produk untuk pertama kali, sudah pasti anda ingin lihat testimoni pelanggan yang telah mencuba sebelum ini. Jadi, sebab itulah di sini anda boleh lihat beberapa testimoni-testimoni secara langsung daripada para pelanggan Aidara. Lihat seperti berikut, sudah pasti ingin mencuba!Beli Sekarang – Dapatkan Penyelesaian Semulajadi Untuk Anda Dari Aidara

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja. Whatsapp mereka sekarang di nombor 019-5574363 dan dapatkan produk mereka sementara adanya harga promosi khas! Ketahui juga dengan lebih lanjut mengenai Aidara di laman rasmi Aidara, Facebook serta di laman Instagram mereka. Terdapat banyak lagi testimoni daripada pelanggan Aidara yang boleh anda lihat sendiri. Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!