Review
Jan 4, 2024, 5:09pm

Pakej Perkawinan Lengkap di KL


Musim cuti sekolah sudah hampir tiba bukan? Maka secara tidak langsung bermula lah musim orang berkahwin. Jadi, adakah anda salah satu pasangan yang akan melangsungkan majlis akad nikah dan majlis sanding? Bagi pasangan yang ingin mendirikan rumah tangga pasti sukar bukan? Banyak perkara yang perlu di atur dan di uruskan untuk melangsungkan majlis perkahwinan dengan sempurna. 

PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP DI KL

Bagi menguruskan majlis perkahwinan dari awal hingga akhir memang tidak dinafikan agak sukar. Banyak perkara perlu di ambil berat untuk memastikan majlis perkahwinan itu menjadi lancar dan sempurna. Sebagai contohnya, makanan tetamu, tempat majlis berlangsung, aturcara majlis, emcee, pelamin, baju pengantin dan sebagainya. Agak rumit bukan? Jadi, di sini akan mencadangkan kepada anda satu pakej perkahwinan lengkap yang akan menguruskan kepada anda tanpa perlu anda memeningkan kepala untuk mengerjakannya lagi. 

Dapatkan Pakej Perkahwinan Lengkap di Talam Events

Pakej Perkahwinan Talam Events

Hai bakal pengantin, pasti hati tengah berbunga-bunga bukan? Tidak lama lagi akan di ijab kabul, tetapi bagaimana persiapan anda? Sudah siap ke belum? Kalau belum, anda boleh dapatkan Talam Events. Talam Events menyediakan pakej perkahwinan lengkap kepada anda. Bermula dari awal hingga akhir majlis Talam Events akan menguruskan kepada anda. Jadi, anda dapat bertenang dan santai sahaja ketika majlis berlangsung. 

PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP DI TALAM EVENT SERVICES

Jom kita lihat satu per satu apakah servis yang ditawarkan oleh Talam Events kepada anda. Perkara yang pertama ialah:

  • Tempat Majlis yang Eksklusif dan Mewah (Dewan & Villa)

Seperti yang sedia maklum bahawa perkahwinan adalah sekali seumur hidup, jadi pasti kita mahukan yang terbaik dan meraikan nya dengan besar-besaran tanda kesyukuran kita bukan? Jadi, jika anda mahukan tempat yang cantik, tempat yang mewah dan eksklusif turut disediakan oleh Talam Events. Jadi, anda hanya tinggal pilih sahaja di mana tempat yang anda ingin melangsungkan majlis anda, pasti Talam Events akan menguruskan untuk anda. 

Pakej Perkahwinan Talam Events

  • Design Pelamin yang Terkini

Selain tempat yang disediakan, pelamin juga turut disediakan kepada bakal pengantin. Anda juga tidak perlu risau, design pelamin di Talam Events sangat cantik, mewah dan design pelamin yang terkini. Dijamin anda akan berpuas hati dan dapat menjadikan kenangan majlis perkahwinan anda adalah sesuatu kenangan yang paling manis untuk sentiasa diingati. 

Pakej Perkahwinan Talam Events

  • Baju Sanding dan Make Up

Baju sanding? Hal ini yang penting bukan? Semua bakal pengantin pasti mahukan baju yang di sarung ketika majlis sanding adalah baju yang cantik dan bergaya. Mana tidak nya kan raja sehari, pasti lah mahu cantik dari awal sehingga akhir majlis. Jadi, Talam Events menyediakan pelbagai jenis pilihan baju pengantin yang terkini dan modern untuk anda. Anda hanya tinggal pilih sahaja!. Selain itu, make up juga di tawarkan kepada anda. Anda dah tahu ke belum? Make up di Talam Events sangat lah power dan cantik. Juru make up di Talam Events sangat lah berpengalaman dan profesional.  Di jamin make up anda akan cantik dan on point sehingga akhir majlis. 

Pakej Perkahwinan Talam Events Services

  • Makanan yang Sedap

Seterusnya, makanan yang disediakan di Talam Events adalah sangat sedap dan menarik. Pasti tetamu yang datang ke majlis anda menjadi seronok dan gembira ketika menjamah makanan kenduri anda. Mana tidaknya perut kenyang hati senang kan. 

Pakej Perkahwinan Talam Events Services

  • Emcee dan PA Sistem

Emcee dan PA sistem juga turut disediakan di majlis anda. Emcee di Talam Events sangat baik dan bijak mengawal keadaan. Jadi, tidaklah majlis anda nanti menjadi bosan dan hambar kan. Dengan adanya emcee dari Talam Events pasti majlis anda menjadi gempak dan teratur. Pakej Perkahwinan Talam Events Services

Sebenarnya, masih banyak kebaikan jika anda mengambil pakej perkahwinan lengkap di Talam Events. Antara kelebihan dan kebaikan lain yang tersedia oleh Talam Events ialah: 

  • Idea dan konsep bertepatan dengan tema bakal pengantin
  • Free foodtesting  untuk anda dan keluarga
  • Mesra poket ( sebab Talam Events menawarkan harga rahmah)
  • Photographer yang professional
  • Aturcara majlis disusun sempurna mengikut kehendak bakal pengantin

Pakej Perkahwinan Talam Events SErvices

Banyak bukan kelebihan yang anda akan dapat jika mengambil pakej lengkap perkahwinan bersama Talam Events. Semua kerja menjadi mudah dan teratur. 

Testimoni Talam Events

Testimoni Talam Event Services
Testimoni Talam Event Services

Testimoni Talam Events

Rata-rata pelanggan yang menggunakan servis di Talam Events sangat berpuas hati dan memberikan feedback yang baik. Jadi, kepada anda yang bakal berkahwin boleh dapatkan sekarang pakej perkahwinan lengkap di Talam Events. Anda juga boleh dapatkan maklumat lanjut di bawah.

Nak pelamin murah dan cantik?

Dapatkan pakej kahwin yang lengkap dari Talam Events sekarang!

Talam Events

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Tempah sekarang
Social Media

26A, Jalan Diplomatik, Presint Diplomatik  62250, Putrajaya

Nak pelamin murah dan cantik?

Dapatkan pakej kahwin yang lengkap dari Talam Events sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Nak pelamin murah dan cantik?

Dapatkan pakej kahwin yang lengkap dari Talam Events sekarang!