Review
Jul 10, 2021, 11:23pm

Pakej Kaca Mata Hitam Oasis Optometry Termurah Serendah RM150


Selain terkenal dengan status sebagai aksesori gaya, kaca mata hitam mempunyai banyak kelebihan untuk mata anda. Kaca mata hitam bertujuan untuk mengurangkan silau, mencegah masalah atau kerosakan pada mata anda dan menyumbang kepada penglihatan yang lebih baik.

bergaya dengan kaca mata hitam

Walaubagaimanapun, anda mungkin tertanya-tanya sama ada anda betul-betul memerlukan kaca hitam untuk anda. Oleh sebab itu, seperti berikut adalah empat sebab utama anda mesti mendapatkan kaca mata hitam yang berkualiti tinggi dan memakainya dengan kerap.

Kenapa Anda Perlu Kaca Mata Hitam Untuk Mata Anda?

1. Kaca Mata Hitam Dapat Memberi Perlindungan Daripada Unsur-unsur Alam

pakej kaca mata hitam murah

Kaca mata hitam boleh membantu menunjukkan perbezaan yang ketara di antara merosakkan mata anda dan melakukan aktiviti luar yang menyeronokkan. Unsur-unsur alam seperti pasir, angin dan debu semuanya berupaya merosakkan mata anda atau berupaya menguris kornea, kadang-kadang boleh menyebabkan kerosakan secara kekal.

2. Memberi Perlindungan Daripada Penyakit Mata Tertentu Yang Berkaitan Dengan Sinaran Matahari

Pendedahan yang berpanjangan pada sinar UV matahari boleh menyebabkan katarak, macular degeneration dan pterygium. Katarak melibatkan penutupan lensa mata yang dapat mengaburkan penglihatan; macular degeneration disebabkan oleh kemerosotan macular di retina yang merosakkan penglihatan pusat; dan pterygium melibatkan pertumbuhan tisu pada bola mata. 

kepentingan kaca mata hitam

Memakai cermin mata hitam yang mempunyai perlindungan UV dapat melindungi dari keadaan ini lalu menjadikan mata anda lebih sihat untuk tempoh yang panjang.

3. Anda Akan Dapat Menikmati Pemandangan Lebih Daripada Yang Lain

Selain melindungi kesihatan mata anda, memakai cermin mata hitam dapat membantu anda melihat dengan lebih baik dalam cahaya terang. Ia mengurangkan silau dan meningkatkan warna dan kontras pandangan anda, jadi anda boleh menggunakan di persekitaran luar anda atau memandu dengan lebih selamat. 

cermin mata hitam murah

Walaupun pada hari yang agak mendung, memakai cermin mata hitam semasa memandu dapat meningkatkan penglihatan anda dan mengurangkan silau. Sekiranya anda keluar memancing dan bukannya memandu, anda juga dapat melihat melewati permukaan air dengan lebih mudah tanpa silau pantulan yang terang.

4. Anda Akan Dapat Mengelakkan Sakit Kepala Dan Migrain

Jika anda kerap mengalami migrain atau sakit kepala yang teruk, cahaya matahari yang terang boleh menjadi pencetus utama. Memakai kaca mata hitam membolehkan anda melakukan aktiviti seharian anda tanpa risiko kesakitan dan ketidakselesaan yang melampau.

tips memakai cermin mata

Apa sahaja alasan anda, intinya adalah cermin mata hitam dapat menjadikan mata anda lebih selamat dan membuat anda lebih selesa di kawasan luar. Oleh itu, pastikan anda mendapatkan sepasang cermin mata hitam berkualiti tinggi yang menyekat 100 peratus sinar UVA dan UVB dan memakainya dengan kerap.

Oasis Optometry – Pilihan Sunglasses Berjenama, Trendy Dan Harga Berpatutan

Bagi anda yang sedang mencari koleksi kaca mata hitam berjenama dan berkualiti, anda patut cuba dengan Oasis Optometry!

Jika anda ingin tahu, Oasis Optometry merupakan pengedar sah bagi produk kanta berjenama terkenal dan berkualiti tinggi seperti CARL ZEISS, HOYA, PENTAX dan TOKAI. Kanta yang berkualiti dapat memberi pengalaman penglihatan yang jelas dan selesa, selain ketahanan dan ciri-ciri tambahan yang lain. 

kedai cermin mata berjenama berkualiti

Dengan Oasis Optometry, anda juga boleh mendapatkan pelbagai bingkai cermin mata terkini dan sesuai untuk semua golongan. Malah, mereka juga merupakan pengedar rasmi bingkai cermin mata berjenama terkenal seperti Alain Delon, Crocodile, Guy Larroche, Rayban, Bonia, Seiko, Oris, Alfio Raldo, Edwin, Elizabeth Arden, Lois, BUM, SB Polo, Cheetah dan banyak lagi. Kalau bukan dengan Oasis Optometry, di mana lagi kan?

Promosi Pakej Kaca Mata Hitam Oasis Optometry Dalam Harga Mampu Milik

Dengan Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan. 

 • Bingkai trendy design terkini
 • Pelbagai saiz
 • Banyak pilihan warna dan bentuk
 • Harga pakej istimewa

cermin mata berkualiti harga murah

Terkini dengan Oasis Optometry anda diberi kesempatan untuk mendapatkan pakej kaca mata hitam (sunglasses) dalam harga yang termurah. Terdapat juga potongan harga setinggi 65% untuk semua peminat kaca mata hitam di luar sana. Bukan mudah untuk dapatkan tawaran harga serendah RM 150 untuk sunglasses yang berjenama seperti Abercrombie & Fitch, Alfio Raldo, dan banyak lagi! Jangan lepaskan peluang anda untuk grab promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

1. Alfio Raldo AR2031 57/14 – Brown

cermin mata alfio raldo murah

Harga: RM398.00 RM199.00 (DISKAUN 50%)

2. Abercrombie & Fitch 315S 58/16- Black/White

abercrombie spec murah

RM568.00 RM199.00 (DISKAUN 65%)

3. Hummer HM66024 58/17 – Brown

RM458.00 RM199.00 (DISKAUN 57%)

4. Hummer

cermin mata hitam hummer

RM458.00 RM199.00 (DISKAUN 57%)

5. Hummer HM66031 58/16 – Black

hummer black classy

RM458.00 RM199.00 (DISKAUN 56%)

 

Mesti juga anda tertanya-tanya kenapa anda patut memiliki sunglasses Hummer ni?

 • Ringan & Tahan
 • Sangat Bergaya
 • Corak & Warna Menarik
 • Lebih selesa ketika pemanduan dan melakukan aktiviti luaran
 • Menjaga kesihatan mata dengan perlindungan UV 100%
 • Polarize untuk penglihatan lebih terang & selesa.
 • Potongan harga sangat istimewa

 

6. Matrix Polarized UV Protect 8052 60/15 – Black

polaroid matrix

RM399.00 RM199.00

 

7. 2XU 8658 – Black

spectacles power murah

RM488.00 RM199.00 (DISKAUN 59%

Ini baru beberapa pilihan saja, ada banyak lagi! Kunjungi laman rasmi (lihat di akhir artikel) mereka sekarang sementara stok masih ada. Dapatkan pilihan kaca mata hitam anda yang tersendiri dengan Oasis Optometry segera untuk banyak pilihan yang menepati citarasa anda. Banyak lagi promosi menarik menanti anda!

Ingin untuk ketahui dengan lebih lanjut? Informasi di akhir artikel!

Beli Kaca Mata Hitam Oasis Optometry Berjenama & Berkualiti Pada Harga Terendah!

dapatkan promosi oasis optometry

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada hanya dengan Oasis Optometry! Lawati laman mereka untuk pembelian atas talian dan lihat lebih banyak pilihan dan memilih koleksi sunglasses yang menepati kehendak serta citarasa anda. Ataupun boleh juga Whatsapp mereka di talian 012-9688991. Stok sangat terhad ya! Jadi, order sekarang sebelum terlambat. 

Memakai sunglasses boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi cubalah sekarang!

Nak Bergaya Dengan Kacamata Hitam Terbaik?

Dapatkan segera di Oasis Optometri. Tawaran hebat menanti anda!

Oasis Optometri

Gedung Kacamata Untuk Penglihatan Lebih Baik dan Bergaya

WhatsApp Sekarang
Waze / Google Map

PT 1666 Bandar Baru Kubang Kerian, Jalan Raja Perempuan Zainab 2, 16150 Kota Bharu, Kelantan

Nak Bergaya Dengan Kacamata Hitam Terbaik?

Dapatkan segera di Oasis Optometri. Tawaran hebat menanti anda!

Call Whatsapp Layari Website

Nak Bergaya Dengan Kacamata Hitam Terbaik?

Dapatkan segera di Oasis Optometri. Tawaran hebat menanti anda!