Review
Feb 15, 2022, 10:08am

Mollyrita Wedding Planner Terbaik Di Johor Bahru


Majlis perkahwinan adalah suatu peristiwa yang menggembirakan dan istimewa. Walaubagaimanapun, merancang dan melaksanakan majlis perkahwinan dengan sendirinya memerlukan usaha yang besar dan yang paling penting, perancangan yang teliti dan terperinci. Sudah pastinya anda boleh melakukan semuanya sendiri, tetapi mengupah perancang perkahwinan akan menjimatkan masa, wang dan juga tenaga anda.

wedding planner terbaik johor bahru

Perancang perkahwinan profesional ataupun “wedding planner” akan bekerjasama dengan anda untuk mengendalikan sebanyak mungkin hal-hal berkaitan dengan pengurusan majlis perkahwinan anda, merangkumi semua perkara daripada pemilihan kepada perancangan dan reka bentuk kepada penyelarasan acara.

Jadi, nak cari wedding planner untuk uruskan majlis perkahwinan anda? Jom ikut baca di bawah.

Pakej Perkhidmatan Wedding Planner Mollyrita Ikut Trend Terkini Dan Bajet

Untuk merancang majlis perkahwinan anda dengan lancar dan terbaik, Mollyrita pasti dapat memenuhi keinginan anda untuk merancang “dream wedding” anda. Lagi sesuai untuk anda terutamanya jika anda dari Johor Bahru. Anda juga boleh mengunjungi pejabat fizikal mereka yang berpusat di 31-01, Jalan cengkerik 1, Pusat Perdagangan Kempas, 81200, Johor Bahru.

perancang perkahwinan ikut bajet anda

Mollyrita terdiri daripada ahli yang mahir dan profesional dari segi perancangan dan pengurusan majlis perkahwinan secara menyeluruh. Perkhidmatan mereka lebih menjurus kepada kreativiti, keceriaan, dan bakat profesional yang berdedikasi dan berkemahiran di mana mereka akan memastikan hasil perancangan dan pengurusan majlis perkahwinan menghasilkan suatu majlis yang cantik, elegan dan yang tidak dapat dilupakan sepanjang hayat anda. Mollyrita sangat sesuai untuk pasangan yang lebih gemar menjadikan majlis perkahwinan mereka menjadi suatu acara yang bergaya dan mewah di tempat yang menakjubkan.

perkhidmatan wedding planner jb

Selain itu, mereka juga dapat menawarkan perkhidmatan wedding planner secara komprehensif atau menyeluruh kerana selain daripada membantu anda dari segi perancangan, mereka turut menawarkan pelbagai perkhidmatan lain dalam pakej harga yang menarik dan berpatutan.

Antara pelbagai promosi hebat yang ditawarkan oleh Mollyrita kepada para pelanggan terutamanya bakal pengantin yang masih mencari pakej perkahwinan yang menarik;

pelamin eksklusif untuk perkahwinan

  • Wedding planner
  • Penyewaan canopy (jenis transparent, arabaic dan lain-lain)
  • Catering
  • Andaman/Solekan
  • Fotografi

pastikan flow majlis anda lebih lancar

Dengan Mollyrita anda boleh pastikan flow majlis anda berjalan lancar kerana semua perkara berkaitan akan diuruskan oleh mereka. Anda dengan keluarga anda boleh bertenang dan enjoy majlis dalam keadaan tenang. Jika anda perlukan kepakaran wedding planner profesional, Mollyrita dapat membantu anda yang ingin mendirikan rumahtangga dengan pakej perkahwinan yang serba lengkap dan sentiasa menitikberatkan keperluan bajet anda.

catering perkahwinan johor bahru catering perkahwinan johor bahru

Anda boleh mendapatkan sebut harga servis Mollyrita melalui WhatsApp mereka di sini.

Antara Design Pelamin Popular Mollyrita

Sebenarnya, Mollyrita telah banyak melangsungkan majlis perkahwinan di pelbagai kawasan di Johor Bahru. Mungkin anda mempunyai idea anda tersendiri untuk majlis perkahwinan anda. Tapi mana tahu, kemungkinan reka bentuk ataupun design pelamin Mollyrita seperti yang boleh dilihat di sini dapat memberikan sedikit sebanyak ilham untuk wedding planning anda nanti.

Nak kahwin ala-ala fairy tales pun boleh dengan servis Mollyrita!

majlis raja sehari

Jika anda ingin melihat lebih banyak lagi design menarik pelamin dari Mollyrita, boleh juga kunjungi laman Instagram dan Facebook mereka!

Tempah Sekarang Pakej Wedding Planner Lengkap & Terbaik di Johor Bahru Sekarang!

Hari perkahwinan anda adalah hari yang paling istimewa dan indah yang paling tidak dapat dilupakan dalam hidup anda. Sudah pastinya anda mahukan hari tersebut istimewa, elegan serta merupakan gambaran hari yang “perfect” yang anda idamkan selama ini. Jadi, jika anda dari Johor Bahru, wedding planner Mollyrita dapat menjadi pilihan terbaik untuk pengurusan perkahwinan anda.

mollyrita wedding planner johor bahru

Berminat? Jom hubungi Mollyrita sekarang!

 

 

 

Mencari Wedding Planner Terbaik di Johor Bahru?

Segera hubungi kami. Konsultansi percuma untuk anda.

Mollyrita Wedding Planner Terbaik Johor

Perkahwinan Lebih Lancar

Beli Sekarang
Social Media

31-01, Jalan cengkerik 1, Pusat Perdagangan Kempas, 81200, Johor Bahru

Mencari Wedding Planner Terbaik di Johor Bahru?

Segera hubungi kami. Konsultansi percuma untuk anda.

Call Whatsapp

Mencari Wedding Planner Terbaik di Johor Bahru?

Segera hubungi kami. Konsultansi percuma untuk anda.