Review
Nov 19, 2021, 3:47pm

Minuman Kesihatan Terbaik Untuk Tekanan Darah Tinggi Serendah RM58 Sekotak


Khususnya bagi golongan yang mempunyai tekanan darah tinggi, seeloknya guna kaedah rawatan tradisional untuk perawatan iaitu dengan menggunakan herba dan akar kayu, 100% asli dan selamat tanpa bahan kimia seperti yang terkandung dalam ubat-ubatan hospital. Jika anda tercari-cari sumber perawatan seperti yang disebut, pilihan yang terbaiknya adalah Jus Ratu Pari.

minuman kesihatan terbaik untuk tekanan darah tinggi

Anda mempunyai tanda-tanda misalnya, bacaan tekanan darah 140/90 dan ke atas, sentiasa kepenatan, badan rasa lesu, lenguh-lenguh serta terlalu banyak bergantung pada ubat hospital. Ini masanya anda mula mencuba Jus Ratu Pari yang dirumus khas hanya dengan akar kayu dan herba tradisional. 

Ramuan Jus Ratu Pari juga bersifat deuretik, iaitu membantu ginjal mengeluarkan kelebihan cairan dan garam dan automatik menurunkan tekanan darah. Mencari penyelesaian yang berkualiti dan menyeluruh amat penting bagi mengawal tekanan darah tinggi supaya pengawalannya mudah dilakukan tanpa sebarang kesan sampingan yang lain.

Ketahui lebih lanjut bagaimana Jus Ratu Pari ini dapat memberikan anda penyelesaian tersebut.

Formula Penghasilan Jus Ratu Pari – 100% Bahan Semulajadi Tanpa Bahan Kimia

Untuk pengetahuan anda, Jus Ratu Pari adalah produk minuman yang dirumus khas daripada formulasi kandungan bahan-bahan tradisional untuk memberikan kesan perawatan yang 100% semulajadi. Jus Ratu Pari dihasilkan menggunakan pelbagai jenis akar kayu dan tumbuhan herba yang digunakan oleh suku kaum orang asli sejak zaman-berzaman.

ramuan jus ratu pari

Antara bahan-bahannya termasuk:

 • Mas Cotek

Bahan ini berfungsi untuk mengembalikan tenaga dan membantu melancarkan peredaran darah serta mengawal tekanan darah.

 • Kayu Manis Ceylon

Bahan aktif yang terkandung dalam bahan ini adalah Coumarin di mana ia bertindak sebagai agen penstabilan dalam darah. Ia juga meningkatkan metabolisma badan kira-kira 20x lebih dari kadar biasa.

 • Bunga Ratu Pari

Bunga Ratu Pari terkenal dengan kandungan bahan yang dikenali sebagai flavonoids di mana ia banyak digunakan bersama penghasilan produk vitamin C. Bunga ini juga boleh menstabilkan tekanan darah, dan menghilangkan sengal-sengal badan.

 • Daun Tunjuk Langit

Bahan ini berfungsi untuk membantu merawat masalah batuk, melawaskan sistem penghadaman dan merawat masalah darah tinggi dan kencing manis.

 • Temulawak

Berperanan untuk menjaga kelembapan kulit dan mengurangkan keradangan dan membantu penyembuhan luka dengan segera.

 • Misai Kucing

Misai kucing terkenal dengan fungsinya sebagai agen penyembuhan batu karang, gout, darah tinggi dan juga kencing manis. Selain itu, ia juga membantu menggalakkan penghasilan insulin.

Sudah pasti sebahagian daripada nama ramuan yang terkandung dalam Jus Ratu Pari ini anda baru sahaja mendengarnya buat pertama kali. Tetapi, bahan-bahan inilah yang menjadikan Jus Ratu Pari ini begitu istimewa dan berkesan sebagai penawar darah tinggi yang terbaik.

Fungsi Dan Manfaat Jus Ratu Pari Membantu Menurunkan Tekanan Darah Tinggi

Kandungan bahan-bahan tradisional membantu memberikan kesan perawatan yang 100% semulajadi dan berfungsi sebagai penawar terbaik untuk golongan yang mempunyai masalah darah tinggi. 

jus kesihatan untuk tekanan darah tinggi

Namun, selain daripada fungsi dan manfaat yang tertera dalam gambar di atas, Jus Ratu Pari juga dipercayai berkhasiat untuk;

 • Merawat kencing manis
 • Menjaga kelembapan kulit dan mengurangkan keradangan
 • Menyebabkan penyembuhan luka dengan segera
 • Merawat angin dalam perut
 • Memperkasakan sistem imun badan
 • Memberikan tenaga segera
 • Memulihkan sengal dan sakit kepala

Jika anda berminat untuk mendapatkan Jus Ratu Pari dengan segera, anda boleh berbuat demikian di sini.

Keberkesanan Boleh Dilihat Penggunaan Seawal 1 Sachet & Harga Mampu Milik Sahaja

Tiada sebarang langkah yang kompleks, hanya beli sekarang, minum setiap pagi selepas sarapan, satu sachet sehari – mudah sahaja. Anda boleh mulai rasa kesan seawal 1 sachet pertama anda. Setiap kotak Jus Ratu Pari mempunyai 15 sachet jadi satu kotak adalah untuk 15 hari penggunaan.

Jom grab Jus Ratu Pari sekarang dengan harga promosi menarik untuk anda

cara minum jus ratu pari

 • 1 kotak RM58
 • 2 kotak RM109
 • 3 kotak RM149

Kini dengan harga promosi terhad, anda boleh membuat penjimatan sehingga RM118 dengan mendapatkan 3 kotak Jus Ratu Pari sekarang dengan 4 pilihan FREE GIFT menarik eksklusif Jus Ratu Pari. Tawaran yang sangat berbaloi jangan dilepaskan!

Apa Pendapat Pelanggan Yang Telah Mencuba Jus Ratu Pari?

Bukan seorang dua, tapi ramai yang telah mencuba minuman herba Jus Ratu Pari dan mereka berjaya mengalami perubahan positif yang telah mengubah kehidupan mereka. Anda lihat sendiri testimoni para pelanggan Jus Ratu Pari seperti berikut. Pasti meyakinkan!

Jom Dapatkannya Di Sini – Jus Ratu Pari Minuman Kesihatan Terbaik Untuk Tekanan Darah Tinggi

Anda tidak mahu lagi bersusah dengan tekanan darah tinggi? Ataupun ingin membantu kenalan anda dengan memberikan penawar terbaik untuk masalah tekanan darah tinggi? Alhamdulillah dengan Jus Ratu Pari ini anda boleh membantu mengawal masalah tekanan darah tinggi dengan mudah dan cepat. 

minuman untuk kesihatan darah tinggi

Jadi, tunggu apa lagi? Jom dapatkan Jus Ratu Pari anda di sini dalam harga yang sudah pasti mengejutkan anda. Selamat mencuba!

Nak Kawal Masalah Darah Tinggi?

Dapatkan minuman kesihatan Jus Ratu Pari. InshaAllah berkesan

Jus Ratu Pari

Pilihan Terbaik Untuk Masalah Tekanan Darah Tinggi

Beli Sekarang
Social Media
Nak Kawal Masalah Darah Tinggi?

Dapatkan minuman kesihatan Jus Ratu Pari. InshaAllah berkesan

Beli Sekarang

Nak Kawal Masalah Darah Tinggi?

Dapatkan minuman kesihatan Jus Ratu Pari. InshaAllah berkesan