Review
Apr 20, 2023, 12:01pm

Kos Melancong Ke Switzerland Secara Rombongan Sehingga 20 Orang


Musim cuti sekolah dah nak dekat? Teringin bawa keluarga bercuti? Anda rasa di mana tempat percutian yang menarik? Kalau bercuti ke negara 4 musim mungkin amat menyeronokkan bukan? Tambahan pula, ini kali pertama bagi merasai pengalaman percutian ke negara 4 musim. Pasti amat menarik dan menyeronokkan.

cara terbaik untuk melancong ke switzerland

Jika dibanding-bandingkan kos percutian ke negara 4 musim mahal bukan? Bagaimana caranya untuk dapatkan harga lebih murah. Tambahan pula, anda yang mempunyai sebuah keluarga yang ramai ahlinya, pasti pening kepala memikirkan kos yang perlu dikeluarkan dan dibelanjakan untuk membawa mereka bercuti di luar negara. Apa jalan penyelesaianya ya?

Jom Bercuti Bersama Firjani Holidays Ke Negara Switzerland

Berita baik untuk anda! Jika anda mempunyai ahli kumpulan yang besar atau ahli keluarga yang ramai anda boleh mengambil pakej percutian ke Negara Switzerland bersama Firjani Holidays. Apa yang menariknya, pakej yang dibuka sangat terhad! Hanya 20 orang sahaja. Ini membolehkan anda bercuti dengan lebih selesa dan tenang jika ahli kumpulan lebih kecil.

tips penting untuk melancong ke switzerland

Jangan risau, jika anda tiada 20 orang ahli dalam kumpulan tidak bermakna anda tidak boleh bercuti ke Negara Switzerland. Anda masih boleh sertai Firjani Holidays jika anda mempunyai 5 orang dalam satu kumpulan atau 10 orang dalam satu kumpulan. Jadi, jangan rasa terbeban jika anda tidak mempunyai kenalan sebanyak 20 orang untuk ajak bercuti ke Negara Switzerland bersama Firjani Holidays.

Perkara Penting Sebelum Bercuti Ke Luar Negara

Sebelum bercuti ke luar negara, pastikan anda tahu beberapa perkara yang penting terlebih dahulu sebelum anda dihalang di lapangan terbang untuk terbang ke luar negara. Antara perkara penting yang perlu anda ambil berat ialah:

  1. Passport

Perkara Penting Sebelum Bercuti Ke Luar Negara

Perkara yang perlu dititikberatkan sebelum berlepas ke negara orang adalah pass perjalanan anda iaitu Passport. Pastikan Passport anda aktif 6 bulan sebelum tamat tempoh asalnya. Hal ini demikian kerana, jika Passport anda aktif di bawah 6 bulan sebelum tamat tempohnya, anda tidak akan dibenarkan keluar kemana-mana negara walaupun hanya negara jiran.

  1. Blacklist

Tips Penting Bercuti Ke Negara 4 Musim

Kedua, pastikan anda memeriksa nama anda dari senarai hitam untuk keluar negara. Kini, lebih mudah, anda tidak perlu beratur di Jabatan Imigresen Malaysia hanya untuk memeriksa nama anda di senarai hitam atau tidak. Anda hanya perlu melayari laman sesawang yang disediakan oleh Jabatan Imigresen Malaysia untuk memeriksa nama anda. Lebih mudah dan cepat!

Tips Penting Bercuti Ke Negara 4 Musim

Di sini juga akan dikongsikan tips jika anda ingin bercuti ke negara 4 musim. Mungkin tips ini terlihat mudah, tetapi jika anda kali pertama, pastikan anda tidak pandang tips ini sambil lewa. Antara tipsnya ialah:

pilihan terbaik bercuti ke Switzerland dengan Firjani Holidays

  • Bawa barang keperluan secukupnya
  • Pastikan anda membawa pakaian yang bersesuain dengan musim tersebut. Contohnya, jika musim sejuk, pastikan anda membawa baju sejuk, stocking, sarung tangan dan boot jika ingin bermain salju).
  • Pastikan anda membawa ubat-ubatan yang lengkap (jika musim sejuk, pada awalnya mungkin anda akan kerap demam, jadi sediakan ubat demam secukupnya.
  • Tukar currency yang cukup
  • Powerbank juga sangat penting jika anda travel
  • Kasut yang dipakai sangat memainkan peranan, jadi pilih kasut yang selesa dan bersesuaian.

Jom bercuti ke switzerland bersama firjani holidays

Sekarang, perkara yang penting sudah selesai, tips penting juga dah tahu! Jadi, apakah langkah seterusnya? Langkahnya ialah time to holiday! Seronok bukan apabila dah sampai ke titik akhir untuk berlepas. Berbunga-bunga hati kan?

Kenapa Perlu Pilih Firjani Holidays

Sebenarnya, banyak kebaikan jika anda memilih pakej percutian bersama Firjani Holidays ini. Hal ini demikian, tentang harga yang ditawarkan. Perkara pertama jika kita ingin bercuti ke luar negara pastilah bajet bukan? Jadi, dengan Firjani Holidays anda tidak perlu risau kerana Firjani Holidays menawarkan harga mampu milik dan jauh lebih murah berbanding di luar sana.

Trip melancong ke Switzerland dengan mudah bersama Firjani Holidays

Pakej percutian bersama Firjani Holidays juga serba lengkap. Firjani Holidays akan menyediakan perkhidmatan dari A-Z. Jadi, anda tidak perlu bersusah-payah lagi dalam memikirkan hal-hal seperti tiket penerbangan, hotel, pengangkutan, di mana tempat menarik, tempat makanan halal dan sebagainya. Seterusnya, Frijani Holidays juga menyediakan tour guide untuk setiap kumpulan travel anda. Jadi, anda boleh bercuti dengan tenang dan Firjani Holidays akan menyediakan segalanya untuk anda.

Pengalaman Pelanggan Yang Bercuti Bersama Firjani Holidays

Firjani Holidays juga sangat berpengalaman luas dalam bidang pengurusan pelancongan ke Negara Switzerland. Jadi, anda tidak perlu risau tentang masalah yang tidak akan berlaku.

Pengalaman Pelanggan Yang Bercuti Bersama Firjani Holidays

Pengalaman positif pelanggan Firjani Holidays Testimoni pelanggan Firjani Holidays Pengalaman bercuti menarik pelanggan Firjani Holidays

Jika dilihat wajah-wajah gembira di atas, bilakah peluang kita pula bukan untuk bercuti ke Negara Switzerland. Jom, bercuti ke negara Switzerland bersama Firjani Holidays sementara harga masih murah!

Nikmati Percutian Terbaik Di Switzerland

bersama Firjani Holidays

Firjani Holidays

Jom Dapatkan Pakej Percutian Terbaik 2023

Tempah Tarikh Sekarang
Social Media

Kompleks Perniagaan Al-azim, 75150 Bukit Baru, Malacca

Nikmati Percutian Terbaik Di Switzerland

bersama Firjani Holidays

Call Whatsapp Layari Website

Nikmati Percutian Terbaik Di Switzerland

bersama Firjani Holidays