Review
Sep 10, 2021, 1:30am

Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan


Membina rumah idaman anda seperti banglo, teres dan lain-lain lagi memerlukan kos yang tertentu dan gerak kerja yang melibatkan kontraktor, arkitek, pekerja dan sebagainya. Binaan rumah akan disiapkan berdasarkan jadual jangka masa projek rumah anda yang telah ditetapkan oleh kontraktor. Memang untung seandainya rumah anda dibina oleh kontraktor yang berpengalaman, mahir dan pakar dalam selok belok binaan rumah bukan? Apatah lagi ditawarkan harga yang berpatutan dan berbaloi.

Antara Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Selain Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Di Kelantan, terdapat kontraktor bina rumah terbaik yang menawarkan perkhidmatan bina rumah dengan harga yang berpatutan dan bergantung kepada bajet anda. Anda boleh membina banglo idaman anda dengan hanya RM89,000 sahaja malah bayaran boleh mengikut saiz atau jenis binaan rumah yang anda mahukan. Kontraktor bina rumah yang pakar dan terbaik di Kelantan ini juga menjadi pilihan ramai bagi mereka yang ingin membina pejabat, rumah dan bangunan-bangunan lain lagi di Kelantan.

Hardy Construction & Trading Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Terdapat Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Hardy Construction & Trading adalah syarikat kontraktor perumahan yang menawarkan perkhidmatan bina rumah yang berkualiti dan terbaik dengan harga yang murah, rendah dan berpatutan sesuai dengan bajet anda. Hardy Construction & Trading bertapak di Kelantan dan merupakan satu-satunya kontraktor terbaik yang telah membantu ramai masyarakat dalam membina rumah di Kelantan dengan pantas, mudah, murah dan berkualiti dari segi bahan binaan, cara binaan yang selamat, reka bentuk rumah yang menarik serta banyak lagi aspek pembinaan yang efektif.

Konsep Hardy Construction & Trading Dalam Pembinaan Rumah

Terdapatnya Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Kontraktor Hardy Trading menawarkan perkhidmatan bina rumah untuk anda yang ingin bina rumah di atas tanah sendiri. Dengan keselesaan dan kemahuan anda, mereka akan membina rumah mengikut citarasa anda.

Bina Rumah Ikut Bajet Anda

Mencari Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Hardy Construction & Trading sentiasa memastikan anda dapat memiliki rumah idaman anda dengan bajet yang anda inginkan. Selain itu, anda juga mampu memiliki rumah banglo serendah RM89,000 bagi pembinaan ditanah anda dengan pakej terbaru dari Hardy Construction & Trading.

Menwarkan Reka Bentuk Moden Dan Terkini

Ciri Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Anda tidak perlu risau takut ketinggalan zaman dengan memiliki rumah berbentuk kuno dan tidak moden.  Kontraktor Hardy Trading menawarkan pembinaan rumah dengan reka bentuk yang moden, terkini dan style! Rumah anda dijamin cantik, kemas dan menarik dari aspek reka bentuk luaran dan dalamannya.

HARDY CONSTRUCTION & TRADING | KONTRACTOR BINA RUMAH TERBAIK DI KELANTAN
Hubungi: Tekan untuk telefon (016-4448949) | Tekan untuk Whatsapp
Lokasi:
Lot 1738, Parit Limbat, Pasir Tumboh, Kota Bahru, Kelantan

Hardy Construction Kontraktor Terbaik Di Kelantan

Ada Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Hardy Construction dan Trading merupakan kontraktor terbaik di Kelantan yang diyakini ramai dalam membina rumah idaman anda mengikut reka bentuk dan ciptaan yang anda inginkan.  Sebagai kontraktor terbaik dan bagus, perkhidmatan yang ditawarkan beserta pelbagai jenis servis adalah tunjang utama syarikat kontraktor terbaik ini selain dari harganya yang berpatutan dan berbaloi.  Secara ringkas, mari kita lihat sebab-sebab Hardy construction & Trading menjadi syarikat kontraktor bina rumah terbaik nombor 1 di Kelantan.

 • Mudah Dan Lancar

Ada Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Proses pembinaan rumah dikendalikan dengan mudah mengikut jadual binaan yang ditetapkan. Segala proses dan persediaan akan dilakukan oleh Hardy Construction & Trading dengan mudah tanpa menyusahkan anda.

 • Kemas Dan Bersih

Adanya Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Hardy Construction & Trading terbaik dalam membina rumah di Kelantan dengan kebersihan dan kekemasan jalan kerja mereka yang 100% terlaksana dengan sempurna.  Rumah anda berada dalam keadaan yang bersih dan kemas setelah siap dibina.

 • Murah Dan Mampu Milik

Selain itu Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Selain terbaik dalam membina rumah, kontraktor di Kelantan ini sangat terkenal dengan bina rumah murah dan berpatutan bagi penduduk di Kelantan yang ingin membina rumah di tanah sendiri. Masing-masing penduduk Kelantan kini mampu mendapatkan rumah idaman mereka dengan harga yang mampu milik di tanah mereka.

 • Berpengalaman Dan Mahir

Mencari-cari Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Hardy Construction & Trading amat mahir dengan cara kerja dalam membina rumah idaman anda di Kelantan.  Kontraktor terbaik ini mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang binaan dan pengendalian hal-hal rumah seperti wiring dan sebagainya. Dengan kemahiran dan pengalaman yang luas, mereka mampu membina rumah idaman anda tanpa sebarang cela.

HARDY CONSTRUCTION & TRADING | KONTRACTOR BINA RUMAH TERBAIK DI KELANTAN
Hubungi: Tekan untuk telefon (016-4448949) | Tekan untuk Whatsapp
Lokasi:
Lot 1738, Parit Limbat, Pasir Tumboh, Kota Bahru, Kelantan

Apa Perkhidmatan Yang Ditawarkan Oleh Hardy Construction & Trading?

Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Hardy Construction & Trading sangat pakar dalam membina rumah secara keseluruhan bermula dari mereka bentuk rumah idaman anda sehingga membolehkan anda masuk tinggal di dalam rumah tersebut.  Perkhidmatan dan servis yang ditawarkan sangat cekap, efektif dan berbaloi kerana anda tidak perlu mengupah orang lain lagi untuk menambahbaik sistem binaan rumah anda. Semuanya boleh disiapkan oleh Hardy Construction & Trading dalam tempoh masa yang ditetapkan.

1. Menyediakan Lakaran Design atau Plan Reka Bentuk Rumah Baru

Selain itu Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Anda boleh berbincang dan berunding bersama mereka terlebih dahulu untuk design atau plan lakaran bentuk rumah baru yang anda idamkan.  Plan reka bentuk akan ditunjukkan terlebih dahulu kepada anda untuk mendapatkan kata sepakat.

2. Terus Bina Rumah Baru Atau Roboh Rumah Lama Dahulu

Mencari Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Hardy Construction & Trading boleh membina rumah baru untuk anda dengan mudah seperti yang dirancang. Namun, sekiranya anda ingin merobohkan rumah lama dahulu, kemudian membina rumah baru yang lebih luas dan besar, anda boleh menggunakan perkhidmatan Hardy Construction & Trading.

3. Menukarkan Design Rumah Sedia Ada

Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Anda boleh menukarkan design rumah sedia ada dengan menjadikan reka bentuk rumah anda lebih baru dan terkini.  Kerja-kerja pembinaan yang melibatkan pecah dinding, membuat dinding, tapak lantai, mengecat dan sebagainya dapat dilaksanakan dengan baik oleh mereka.

4. Pemasangan Dan Pengemasan Lantai, Syiling Dan Dinding

Ciri-ciri Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Pembinaan lantai, bumbung, syiling dan pelbagai kelengkapan unit rumah diselesaikan oleh Hardy Construction & Trading. Sama ada lantai mozek atau jenis lain, anda boleh memilih mengikut keselesaan dan kemahuan anda.

5. Pemasangan Wiring Dan Piping

Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Wiring dan piping adalah sistem yang wajib dipasang di dalam rumah sebagai kemudahan anda untuk menggunakan lampu, air, elektrik dan sebagainya. Sistem wiring dan piping yang dipasang oleh kontraktor mahir dan terbaik di Kelantan ini dengan kadar yang pantas dalam menyiapkan binaan rumah yang lain. Anda tidak perlu menunggu waktu lain untuk mencari orang memasang sistem yang belum siap.

6. Membuat Hiasan Dalaman Rumah Dan Kabinet Atau Table Top

Selain itu Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Mereka juga pakar dalam membina table top atau kabinet bagi dapur dan ruang rumah anda. Selain itu, mereka akan memastikan hiasan dalaman rumah anda dihias dan dipersiapkan dalam keadaan yang cantik dan menarik.

7. Mengecat Rumah

Terdapatnya Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Hardy Construction & Trading menyediakan perkhidmatan mengecat rumah sekaligus setelah rumah anda yang dibina telah siap.  Mereka akan mengecat keseluruhan ruang rumah anda dengan pilihan cat terbaik dan berkualiti tinggi.

Jom Dapatkan Perkhidmatan Bina Rumah Dari Hardy Construction & Trading SEKARANG!

Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Perkhidmatan bina rumah idaman anda pasti berjalan lancar dengan adanya kontraktor yang bertanggungjawab dan berpengalaman dalam pelbagai aspek pembinaan dan pemasangan rumah.  Kontraktor bina rumah di Kelantan yang terbaik ini sangat disyorkan untuk semua orang terutamanya mereka yang ingin membina rumah atas tanah sendiri di Kelantan. Dengan konsep dan perkhidmatan mereka yang dipercayai, rumah baru idaman anda dijamin siap dengan mudah, cepat dan murah. Jom bina rumah bersama kontraktor Hardy Construction & Trading!

HARDY CONSTRUCTION & TRADING | KONTRACTOR BINA RUMAH TERBAIK DI KELANTAN
Hubungi: Tekan untuk telefon (016-4448949) | Tekan untuk Whatsapp
Lokasi:
Lot 1738, Parit Limbat, Pasir Tumboh, Kota Bahru, Kelantan

Promosi Pakej Mini Banglo Dari Hardy Construction & Trading

Ciri ada Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Kontraktor bina rumah terbaik di Kelantan ini sangat terkenal dengan servis dan perkhidmatan pembinaan yang menarik bagi anda yang bercadang untuk membina rumah terutamanya rumah banglo di Kelantan. Sekiranya anda ingin merasai tinggal dan memiliki banglo yang cantik dengan bajet rendah dari RM89,000, anda boleh mendapatkan pakej mini banglo dari Hardy Construction & Trading.  Mereka menawarkan Promosi untuk Pakej Mini Banglo mengikut citarasa anda!

Kemudahan Pakej Mini Banglo Dari Hardy Construction & Trading

Dapat Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Hardy Construction & Trading menyediakan pelbagai kemudahan bagi pakej mini banglo rumah binaan citarasa anda dari segi pembinaan dan pemasangan.  Keadaan mini banglo anda akan lebih tersusun dan kemas dengan kemudahan bahan binaan yang digunakan oleh Hardy Construction & Trading. Mari kita lihat kemudahan Pakej Mini Banglo yang telah mereka tawarkan.

Seterusnya Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

 • Pakej Mini Banglo ini lengkap dengan 3 bilik tidur dan 2 bilik air
 • Keluasan rumah banglo ini adalah 800Kps+++
 • Lantai rumah dilengkapi khas dengan mozek
 • Proses pembinaan rumah berjalan lancar dengan ground beam
 • Siling kapur untuk permukaan siling rumah banglo
 • Atap genting yang kukuh dan kuat
 • Pemasangan wiring dan piping dengan sempurna
 • Table top atau kabinet yang terdiri daripada mozek dan konkrit
 • Cat rumah adalah daripada JOTUN atau COLORLAND

Syarat Kelayakan Bina Rumah Dengan Hardy Construction & Trading

Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Hardy Construction & Trading mengalu-alukan anda yang ingin membina rumah idaman dengan reka bentuk idaman anda beserta bajet yang anda mahukan di Kelantan bagi menggunakan perkhidmatan terbaik bina rumah bersama mereka.  Terdapat dua syarat kelayakan bina rumah bersama Hardy Construction & Trading yang perlu anda ada.

1. Mempunyai Tanah Sendiri Atau Tanah Ibu Bapa

Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Proses bina rumah akan dilakukan untuk bina rumah anda yang bertapak di tanah anda sendiri, ibu bapa ataupun tanah yang merupakan milik anda.

2. Keutamaan Pembayaran Tunai Atau Berperingkat

Terdapatnya Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Pembayaran bagi kontraktor Hardy Construction And Trading dilakukan secara tunai atau cash sahaja.  Anda juga boleh membuat pembayaran secara berperingkat melalui peguam.

HARDY CONSTRUCTION & TRADING | KONTRACTOR BINA RUMAH TERBAIK DI KELANTAN
Hubungi: Tekan untuk telefon (016-4448949) | Tekan untuk Whatsapp
Lokasi:
Lot 1738, Parit Limbat, Pasir Tumboh, Kota Bahru, Kelantan

Kelebihan Memilih Hardy Construction & Trading

Ciri ada Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Kontraktor bina rumah terbaik di Kelantan yang sangat disyorkan untuk anda ini pastinya sangat memuaskan dan menjadi pilihan ramai termasuklah mereka yang telah pencen, bersara, guru, polis, penjawat awam dan lain-lain lagi kerana urusan pembinaan dan pembayaran boleh dilakukan mengikut keutamaan mereka secara tunai. Namun, terdapat banyak lagi kelebihan memilih Hardy Construction & Trading sebagai kontraktor terbaik rumah anda.

1. Binaan Kemas Dan Menarik

Antara Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Anda akan berpuas hati dengan binaan rumah idaman anda yang sangat elegen dan moden dengan gaya rumah yang terkini.  Kekemasan dan kebersihan yang dijaga rapi membuatkan rumah anda tampak lebih menarik serta membuatkan anda tidak sabar-sabar lagi untuk masuk ke dalam rumah anda.

2. Proses Pembinaan Cepat Dan Pantas

Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Proses pembinaan rumah akan mengambil masa yang cepat dan pantas kerana mereka sentiasa mengikut jadual tempoh masa rancangan pembinaan yang telah ditetapkan pada plan lakaran rumah yang telah dijadualkan sebelum ini.

3. Harga Berpatutan Dan Rumah Berkualiti

Selain itu Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Rumah baru idaman anda sangat hebat dengan binaan dan ciptaan yang menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi.  Dengan kualiti rumah anda pada harga yang sangat berpatutan serendah RM89K, ia amat berbaloi dan menjadi impian ramai orang. Inilah satu sebab kenapa anda perlu memilih Hardy Construction & Trading sebagai kontraktor bina rumah anda.

4. Custom Design Atau Reka Cipta Rumah Idaman Anda

Ciri Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Anda boleh mereka cipta atau melakarkan design rumah idaman anda sendiri dengan mudah, kreatif dan mengikut kesukaan anda.  Design yang anda mahukan boleh direalisasikan oleh Hardy Construction & Design di rumah baru anda setelah berbincang dan membuat pelan lakaran.

5. Perjanjian Bersama Peguam

Mencari Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Bagi proses pembinaan rumah dan pembayaran, anda tidak perlu risau kerana takutkan penipuan, kesilapan dan sebagainya.  Anda boleh membuat perjanjian bersama kontraktor dengan adanya peguam yang boleh mengendalikan perihal pembinaan rumah anda.  Proses pembinaan dan pembayaran akan menjadi lebih selamat dan dipercayai oleh semua pihak.

6. Pekerja Buruh Mahir, Pakar Dan Berpengalaman

Adanya Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Hardy Construction & Trading menyediakan pekerja buruh yang amat mahir, pakar dan berpengalaman lama dalam melakukan kerja-kerja pembinaan rumah dan melengkapkan pemasangan sistem, wiring dan lain-lain lagi hal rumah.  Mereka juga amat pakar dalam melakukan kabinet, hiasan dalaman rumah dan sebagainya.

Harga Bina Rumah Dari Hardy Construction & Trading di Kelantan

Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Untuk pengetahuan anda, harga yang ditawarkan oleh Hardy Construction & Trading untuk membina sebuah rumah banglo memakan kos dari RM89,000 sehingga RM200,000.  Namun, terdapat promosi hebat daripada Hardy Construction & Trading yang membolehkan anda memiliki sebuah rumah banglo dengan harga jauh lebih murah dan mampu milik.

Jom Rebut Promosi Hebat Bina Rumah di Kelantan Ini Sekarang!

Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

Promosi dari Hardy Construction & Trading yang perlu anda dapatkan segera kini serendah RM89,000 sahaja dan anda boleh memiliki rumah idaman di tanah anda sendiri dengan mudah, cepat dan pantas.  Hardy Construction & Trading sentiasa memastikan anda layak mendapatkan rumah mengikut citarasa dan bajet anda! Tidak ada lagi kontraktor terbaik sebegini di Kelantan yang boleh membina rumah mengikut kemahuan dan bajet anda selain dari Hardy Construction & Trading.  Jom bina rumah dengan Hardy Construction & Trading!

Adanya Kontraktor Bina Rumah Terbaik Di Kelantan

HARDY CONSTRUCTION & TRADING | KONTRACTOR BINA RUMAH TERBAIK DI KELANTAN
Hubungi: Tekan untuk telefon (016-4448949) | Tekan untuk Whatsapp
Lokasi:
Lot 1738, Parit Limbat, Pasir Tumboh, Kota Bahru, Kelantan

Jom Bina Rumah Dengan Hardy Construction SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Nak Bina Rumah
Social Media
Jom Bina Rumah Dengan Hardy Construction SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Bina Rumah Dengan Hardy Construction SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: