Review
Mar 19, 2022, 2:56pm

Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54/Hari


Jitra merupakan bandar kecil di negeri Kedah Darul Aman dan terletak sedikit atas dari ibu negeri iaitu Alor Setar. Jitra juga adalah bandar yang berdekatan dengan lapangan terbang Sultan Abdul Halim yang terletak di Kepala Batas. Ia mengambil masa lebih kurang 10 minit sahaja dari lapangan terbang sekiranya anda menggunakan kereta. Sekiranya anda ingin bercuti, anda boleh menggunakan kereta sewa untuk melawat bandar Jitra.

Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54Hari

Sekiranya anda ingin menjadikan Jitra sebagai tempat percutian bersama keluarga atau anda ingin berada di kawasan Jitra untuk apa – apa urusan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan kereta sewa untuk memudahkan pekerjaan atau percutian anda. Hal ini kerana, penggunaan kereta sewa boleh menjimatkan masa dan kos anda sepanjang anda berada di Jitra. Pastikan anda mendapatkan perkhidmatan kereta sewa yang terbaik agar perjalanan anda lebih lancar.

Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54Hari

Sewa Kereta Di Jitra Dengan GM Rental Services

Jitra yang kecil tetapi padat dengan tempat – tempat menarik yang sesuai untuk disinggahi bersama keluarga ini boleh dilawati dengan menggunakan kereta sewa. Anda boleh menyewa kereta dengan GM Rental Services sekiranya anda mahu menggunakan perkhidmatan kereta sewa yang dipercayai ramai dan boleh memberi kadar sewaan serendah RM54 sehari.

Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54Hari

 1. Kereta Kompak

Kereta kompak merupakan kereta yang sesuai digunakan sekiranya anda mempunyai keluarga yang kecil ataupun anda sedang melancong secara solo dan juga sedang mempunyai urusan perniagaan. Kereta kompak adalah kereta yang senang meluncur di jalan raya kerana saiznya yang kecil dan tidak memerlukan anda untuk bersesak. Selain itu, ia juga menjimatkan minyak petrol.

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

Model kereta kompak yang disediakan oleh GM Rental Services adalah;

 • Axia
 • Axia New 2020
 • Myvi
 1. Kereta Sedan

Kereta jenis sedan mempunyai ruang yang lebih luas dan boleh memuatkan sehingga 5 – 6 orang pada satu – satu masa. Ia mempunyai ruang but yang luas dan membolehkan anda untuk meletak barang – barang yang diperlukan di bahagian but tersebut. Ia juga mempunyai ruang dalaman yang selesa untuk anda merehatkan kaki dan juga badan di dalam kereta setelah perjalanan yang jauh.

Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54Hari

Model kereta sedan yang disediakan oleh GM Rental Services adalah;

 • Bezza
 • Saga
 • Almera
 • Honda City
 1. Kereta MPV/SUV

Kereta jenis MPV pula adalah lebih sesuai sekiranya anda mempunyai keluarga yang besar dan mahukan kereta yang mampu membawa anda bersama keluarga sambil memberikan pengalaman yang selesa ketika anda menaiki kenderaan. MPV boleh memuatkan sehingga 12 orang mengikut jenis MPV tersebut. Jadi, anda boleh mendapatkan kenderaan jenis MPV sekiranya anda bercadang untuk membawa keluarga yang besar bersama anda.

Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54Hari

Model kereta MPV yang ditawarkan oleh GM Rental Services adalah;

 • Alza
 • Exora
 • Innova
 • Xtrail
 • Hyundai Starex
 • Vellfire
 1. Van

Penggunaan van adalah sesuai bagi anda yang mahu membawa keluarga yang besar untuk bercuti.

Kereta Sewa Bajet di Airport Alor Setar Dari RM90_Sehar

Model van yang ditawarkan oleh GM Rental Services adalah;

 • Van 11 Seater 


  5. 4X4

Kereta 4X4 adalah 4 wheel drive di mana ia boleh dibawa di kawasan – kawasan yang mempunyai jalan yang tidak rata seperti hutan dan sebagainya. Ruang yang luas di bahagian belakang pula boleh digunakan untuk meletakkan barang – barang yang banyak.

Kereta Sewa Bajet di Airport Alor Setar Dari RM90_Sehar

Model kereta 4X4 yang disediakan oleh GM Rental Services adalah;

 • 4×4 (Hilux, Navara, Triton)

Kenapa Anda Perlu Menyewa Dengan GM Rental Services

 1. Harga yang murah

Apa yang paling penting? Tentulah harga mereka yang sangat berpatutan. Anda boleh mendapatkan kereta sewa dengan harga serendah RM 54/ hari dan anda tidak perlu risau dengan perkara yang lain kerana mereka akan menguruskan semuanya.

Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54Hari

 1. Kereta Yang Wangi Dan Bersih

Anda tidak perlu risau akan kebersihan kerana setiap kereta yang disewa akan dicuci terlebih dahulu sebelum diberikan kepada pelanggan. Jadi, anda hanya akan menerima kereta yang bersih dan wangi sahaja dari GM Rental Services.

Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54Hari

 1. Diservis Secara Berkala

Sekiranya anda mahukan kereta yang diservis dengan baik, maka anda perlu mendapatkan perkhidmatan kereta sewa dari GM Rental Services. Hal ini kerana, kereta yang disediakan oleh mereka akan diservis secara berkala sebelum diserahkan kepada pelanggan. Jadi, anda tidak akan mempunyai masalah di atas jalan raya dan pemanduan juga akan menjadi lebih lancar dengan GM Rental Services. . Perjalanan anda bersama keluarga atau rakan pasti akan menjadi lebih selesa.

Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54Hari

 1. Lokasi Pick –Up dan Drop – Off Di Airport

Anda pasti tidak akan kecewa dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh GM Rental Services kerana mereka memberikan lokasi pick – up dan drop – off di airport untuk anda. Jadi, anda tidak perlu tercari – cari pejabat mereka ataupun lokasi yang sukar untuk anda temui.

Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54Hari

Testimoni GM Rental Services

Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54Hari Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54Hari Kereta Sewa di Jitra Kedah Promosi Harga Termurah RM54Hari

Sewa Kereta di Jitra Hari Ini

Sewa Kereta di Jitra

Hari Ini

GM Rental Services

Kereta Sewa di Jitra Kedah

Tempah Sekarang
Sewa Kereta di Jitra

Hari Ini

Call Whatsapp Layari Website

Sewa Kereta di Jitra

Hari Ini