Review
Apr 6, 2021, 3:28pm

Kelas Jahitan Paling Mudah Faham Dan Praktikal Liana Training Centre


Menjahit membolehkan anda mengekspresikan diri dan kreativiti anda melalui ciptaan anda. Dari memilih corak dan kain hingga meletakkan sentuhan akhir, setiap aspek aktiviti ini membolehkan anda menjadi kreatif sambil merancang pakaian anda sendiri. Ia juga memberi anda peluang untuk menghasilkan sesuatu yang boleh dibanggakan kerana ciptaan anda dapat membuat anda menonjol dari yang lain.

Sekiranya anda belum belajar menjahit, anda boleh mendaftar untuk kelas menjahit untuk mempelajari asas-asas kerajinan ini. Tahun ini, jadikan pembelajaran menjahit menjadi keutamaan. Anda mungkin terkejut bagaimana ia memberi manfaat kepada anda dan bagaimana ia dapat memperkayakan hidup anda pada tahun-tahun akan datang.

Liana Training Centre – Mudah Belajar Dengan Tenaga Pengajar Berpengalaman

Kepada para peminat menjahit dan juga untuk yang berminat untuk mendalami kemahiran menjahit, Liana Training Centre menawarkan kelas jahitan di mana anda boleh mengasah kepakaran menjahit dengan cara belajar menjahit yang mudah. Tenaga pengajar di Liana Training Centre merupakan seorang yang berpengalaman mengajar dalam bidang jahitan dan rekaan fesyen selama 10 tahun.

Antara kemahiran menjahit yang boleh anda pelajari di sini adalah cara jahit pelbagai fesyen, cara membuat pola dan juga kaedah menjahit teknik-teknik asas kepada yang baru bermula. Jika anda langsung tidak mempunyai pengalaman menjahit pun tidak mengapa, di Liana Training Centre anda akan didedahkan dengan cara menjahit step by step.

Pakej Kursus Jahitan Liana Training Centre

Anda boleh belajar ikut pakej yang ditawarkan di Liana Training Centre. Semua peralatan seperti alat jahit, kain, nota dan sijil diberi percuma. Tambahan pula, anda boleh membuat bayaran secara ansuran 3 kali bayaran dan boleh pilih fesyen yang hendak dijahit. Terdapat banyak pilihan dan tawaran menarik.

Liana Training Centre menawarkan dua jenis pakej mengikut keperluan bajet dan kesesuaian anda.

  • Pakej A  

Yuran untuk pakej ini boleh didapati dalam harga RM 3,499 dan anda akan berpeluang belajar menjahit cara mudah untuk 10 fesyen pakaian wanita serta pakaian lelaki. Sijil juga akan diberi. Dalam pakej A, anda boleh belajar menjahit tudung secara PERCUMA (jahit tudung satu fesyen).

  • Pakej B 

Yuran untuk pakej ini boleh didapati dalam harga RM 5,999 di mana anda boleh mempelajari cara jahitan untuk 20 fesyen pakaian wanita dan pakaian lelaki. Sijil akan diberi sebagai tanda pengiktirafan anda. Dalam pakej B, anda boleh belajar menjahit tudung dan baju kanak-kanak secara PERCUMA (jahit tudung satu fesyen + belajar jahit baju kanak-kanak perempuan satu fesyen).

Mengenai pembayaran yuran kelas, di Liana Training Centre, tiada masalah jika anda hendak membuat pembayaran secara ansuran. Anda boleh bayar secara ansuran dalam kadar 3 kali atau 4 kali pembayaran untuk Pakej B manakala 2 atau 3 kali bayaran secara ansuran untuk Pakej A.

Jadual Kelas Jahitan Liana

Berikut merupakan maklumat waktu kelas jahitan Liana:

Sesi kelas terdapat dalam dua waktu iaitu sesi pertama pada waktu pagi dan sesi kedua pula di waktu petang. Kelas jahitan Liana dibuka pada setiap hari kecuali pada hari Khamis. 

Kelas pagi akan bermula pada jam 10 pagi sehingga 1 petang. Waktu rehat selama sejam bermula dari pukul 1 petang sehingga 2 petang. Sesi kelas petang bermula selepas waktu rehat iaitu pada jam 2 petang sehingga 5 petang. Durasi setiap kelas adalah selama 3 jam. Masa yang panjang untuk anda segala asas-asas jahitan. 

Lihat Testimoni Peserta Belajar Jahit Di Liana Training Centre

Siapa kata belajar menjahit ini susah? Tengoklah sendiri, ramai orang seronok belajar menjahit di Liana Training Centre. Anda pun boleh belajar menjahit dengan mudah di sini. Banyak jenis teknik-teknik asas yang boleh dipelajari.

Kemudian, boleh pula menggayakan baju jahitan sendiri! Boleh belajar macam-macam stail baju yang diingini. Kalau tak percaya, lihatlah sendiri!


Jom Belajar Di Liana Training Centre

Kalau ada yang berminat nak asah kemahiran menjahit ataupun yang tahap beginner, bolehlah pelajari jahitan dengan cara mudah di Liana Training Centre. Boleh terus pergi ke Liana Training Centre di 3, Jalan Perjiranan 4, Bandar Dato Onn, 81100 Johor Bahru, Johor ataupun yang tinggal berjauhan boleh hubungi mereka di maklumat seperti berikut:

Email:  kursusjahitltc123@gmail.com

Tel: 016-7831120 / 0183989748

Whatsapp:  0167831120

Kalau ada yang berminat nak asah kemahiran menjahit ataupun yang tahap beginner

bolehlah pelajari jahitan dengan cara mudah di Kedai Jahitan Liana

Liana Training Center

SENANGNYA MENJAHIT - JOM BELAJAR DI KEDAI JAHITAN LIANA

Daftar Kelas Jahit
Social Media

3, Jalan Perjiranan 4, Bandar Dato Onn, 81100 Johor Bahru, Johor

Kalau ada yang berminat nak asah kemahiran menjahit ataupun yang tahap beginner

bolehlah pelajari jahitan dengan cara mudah di Kedai Jahitan Liana

Call Whatsapp

Kalau ada yang berminat nak asah kemahiran menjahit ataupun yang tahap beginner

bolehlah pelajari jahitan dengan cara mudah di Kedai Jahitan Liana