Review
Apr 12, 2021, 5:41pm

Kedai Cermin Mata Murah Siap 30 Minit Di Kok Lanas


Sekiranya anda tidak pernah memakai cermin mata sebelum ini, anda mungkin tidak menyangka anda memerlukannya sekarang walaupun penglihatan anda kadang-kadanag mengganggu anda kebelakangan ini. Beberapa tanda umum yang mungkin anda perlukan ialah kaca mata termasuklah jika anda sering mengalami sakit kepala, mengalami kesukaran untuk melihat, sering menyepet mata atau memegang buku dan majalah lebih dekat ke wajah daripada biasanya.

Mengetahui beberapa tanda sama ada anda memerlukan cermin mata (atau rawatan lain yang berkaitan dengan penglihatan) dapat membantu anda menentukan masa untuk menjadualkan peperiksaan mata dengan doktor mata anda. Sekiranya anda mendapati diri anda sering menggosok mata, ini mungkin menyebabkan mata anda terlalu letih pada siang hari dan mungkin terdapat sesuatu yang tidak sesuai dengan penglihatan anda.

Kini, anda boleh melakukan pemeriksaan mata dan sekaligus mendapatkan cermin mata anda siap secepat 30 minit di Oasis Optometry. Anda juga boleh mendapatkan semua perkhidmatan yang ditawarkan di sana dalam harga yang berpatutan. 

Apa Yang Istimewa Dengan Oasis Optometry Centre?

Dengan begitu banyak gaya, warna, dan reka bentuk yang dapat dipilih, tidak ada sebab anda tidak dapat membuat pernyataan fesyen utama dengan kaca mata baru anda. Untuk membuat peralihan semudah mungkin, pakar penjagaan mata Oasis Optometry kini telah menyediakan beberapa perkara yang anda boleh jangkakan ketika memakai cermin mata baru anda.

 • Pemeriksaan Mata Oleh Optometrist Yang Bertauliah
 • Milik Bumiputera 100%
 • Banyak Pilihan Bingkai Terkini
 • Layanan Mesra
 • Khidmat Selepas Jualan Terbaik
 • Siap Segera 30 Minit

Anda boleh menjumpai premis Oasis Optometry di Kok Lanas beralamat di Pt 5062 (B) Kompleks Perniagaan Saidina Ali, Kok Lanas,16450 Kota Bharu, Kelantan (Berhadapan Pasar  Saidina Ali/bersebelahan SINGER).

Promosi Pakej Istimewa Pusat Optometri Oasis Kok Lanas

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan sahaja. 

 • Bingkai trendy design terkini
 • Pelbagai saiz
 • Banyak pilihan warna dan bentuk
 • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

 • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
 • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
 • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
 • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Lihat Testimoni Orang Ramai – Oasis Optometry

Sambutan baik masyarakat turut membantu mengangkat nama Oasis Optometry Centre yang kini sudah pun mempunyai empat cawangan di Kelantan. Anda boleh lihat sendiri testimoni-testimoni daripada para pelanggan seperti berikut.Servis Cermin Mata Terbaik Dan Tercepat Oasis Optometry Di Kok Lanas Hari Ini!

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Pt 5062 (B) Kompleks Perniagaan Saidina Ali, Kok Lanas,16450 Kota Bharu, Kelantan

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!