Review
Jun 28, 2021, 10:04pm

Home Tuition Murah di Malaysia, Pakej Berbaloi Untuk UPSR, PT3, SPM Dari Homestar Home Tuition


Tidak dapat dinafikan bahawa terdapat banyak perdebatan yang berlaku mengenai tuisyen dari rumah, atau kelas tuisyen. Sebilangan ibu bapa berpendapat adalah penting untuk mendapatkan tutor peribadi atau tuisyen secara online untuk anak-anak mereka agar murid atau pelajar dapat meningkatkan prestasi kecemerlangan di sekolah, manakala sebilangan ibu bapa pula percaya bahawa kelas tuisyen tambahan sebenarnya memberi tekanan kepada anak-anak mereka.

home tuisyen murah

Namun demikian, ibu bapa sentiasamahu anak-anak mendapat yang terbaik. Sekiranya anda sedang mencari tutor ke rumah atau perkhidmatan tuisyen online eksklusif terbaik, mesti berminat dengan Homestar Home Tuition Expert. 

Kenali Home Tuition Murah Dan Berbaloi – Homestar Home Tuition Expert

Menghasilkan pelajar cemerlang merupakan kepakaran utama Homestar Home Tuition Expert. Anda mempunyai kekangan masa untuk menghantar anak anda ke pusat tuisyen? Lagipun pada musim PKP ini, risau juga untuk menghantar anak ke pusat tuisyen. 

tuisyen ulangkaji super

 

Jadi sebab itu anda tidak perlu risau kerana Homestar Home Tuition Expert menyediakan kelas tuisyen dari rumah dan juga kelas dalam talian untuk semua pelajar yang memerlukan merangkumi:

 • Murid 4 tahun sehingga 7 tahun
 • Murid Tahun 1 hingga UPSR
 • Pelajar Tingkatan 1 hingga PT3
 • Pelajar Tingkatan 4 dan SPM

Homestar Home Tuition Expert adalah platform pembelajaran dari rumah semenjak tahun 2015 lagi. Mereka mempunyai pengalaman yang luas dan telah membantu lebih ratusan murid cemerlang dalam pelajaran semenjak tahun 2015. Selain itu, sebagai tuisyen akademik yang berkualiti tinggi mereka juga menyediakan tutor yang berpengalaman dalam mengajar subjek yang diminta mengikut silibus sekolah bagi mengajar anak-anak anda di rumah sendiri! 

kelas tuisyen online dan personal

 

Para tutor di Homestar Home Tuition Expert merupakan antara pakar dalam bidang akademik di mana mereka juga bekerjasama dengan guru-guru cemerlang dan penanda kertas soalan untuk melatih dan memberikan kursus atau latihan kepada tutor-tutor di HST – Homestar supaya mengetahui silibus, mahir format peperiksaan dan tahu teknik mengajar terkini. Semenjak 2015, mereka mempunyai banyak testimoni murid cemerlang dalam kalangan murid normal dan kelainan upaya (disleksia, ADHD, mild autism).

Bagaimana Homestar Home Tuition Expert Boleh Bantu? 

Fokus pembelajaran Homestar Home Tuition Expert adalah dengan menjalankan kelas secara one-on-one atau berkumpulan kecil maxima 3 murid di rumah anda atau secara maya (online) supaya murid mendapat perhatian penuh. Pembelajaran atau ilmu yang disampaikan juga mengikut silibus terkini seiring dengan tahap kefahaman murid. 

home tuition expert tutor

 

Pembelajaran dan pengajaran dilakukan secara online melalui Zoom Meetings untuk mengekang penularan wabak COVID-19, dengan tutor yang sesuai untuk anak anda. Hal ini kerana setiap tutor dipadankan dengan rancangan pembelajaran khusus untuk setiap pelajar berdasarkan latar belakang, kekuatan dan kelemahan seseorang murid dan sekolah yang mereka hadiri.

Antara pakej akademik yang ditawarkan oleh Homestar Home Tuition:

 • Home Tuition Pakej Akademik (One-to-One atau berkumpulan max 3 murid)

home tutor one - on - one

 

Yuran bermula RM24 per jam

Pakej terulung ini untuk anak anda cemerlang. Kelas di HST Home Tuition Expert konsisten setiap minggu bersama tutor terbaik. Masa dan hari boleh dipilih dan akan dijadualkan bersama tutor pilihan.

• Kelas Online Eksklusif – Online Tuition Exclusive

kelas online eksklusif

Bermula RM24 per jam

Kelas online adalah salah satu platform terbaik untuk pembelajaran zaman kini. Kelas one-to-one ini tidak perlu bersemuka dan hanya boleh dijalankan melalui aplikasi online seperti Zoom Meetings dan Google Meet.

Mereka juga menawarkan kelas Bahasa Melayu, English, Matematik dan Sains untuk pelajar, terutamanya kepada murid yang akan mengambil peperiksaan. Kelas ini juga terbuka kepada semua murid di seluruh Malaysia. Pembelajaran adalah berdasarkan silibus KPM yang terkini.

Selain itu, tutor di HST Home Tuition Expert juga boleh membimbing murid untuk menyiapkan kerja sekolah atau bahan PDPR yang diberikan oleh pihak sekolah. Peperiksaan tahunan turut disediakan untuk memastikan pelajar cemerlang.

 • Pecutan Super (sesi ulangkaji sebelum peperiksaan)

tuisyen untuk pecutan akhir

3 jam per slot – bermula RM24 per jam

Pakej pilihan bagi kes ulangkaji bersama tutor sebelum peperiksaan. Ber’hometuition‘ bagi subjek dan topik yang tidak difahami supaya SKOR A.

Antara Pakej 3M (Membaca, Menulis, Mengira) Yang Ditawarkan Oleh Homestar Home Tuition Expert

 • Mari Membaca – One-to-One (Online dan Offline)

tutor mari membaca tahun 1

 

Bermula RM35 per jam

Pengajaran membaca merupakan kepakaran Homestar Home Tuition Expert. Teknik terbaik yang telah digunakan semenjak 2015 dan telah menghasilkan ramai pelajar berjaya. Pakej ini sesuai bagi kanak-kanak yang ingin mula membaca dan intensif sebelum peperiksaan ke Darjah 1.

Antara Pakej Mengaji Yang Ditawarkan Oleh Homestar Home Tuition Expert:

 • Mengaji – One-to-one (Online dan Offline)

kelas jom mengaji kanak-kanak

Bermula RM35 per jam

Kelas mengaji di rumah atau online dengan pilihan hari dan masa tersendiri. Kelas konsisten setiap minggu samada Iqra’ , Bacaan Al-Quran atau Taranum.

Apa Yang Istimewa Dengan Homestar Home Tuition Expert?

Homestar Home Tuition Expert boleh menjadi pilihan terbaik buat anda dan anak anda jika anda mempertimbangkan manfaat tuisyen Homestar seperti berikut:

 1. Kelas dilakukan secara individu atau one-on-one
 2. Kelas berkumpulan kecil hanya max 3 murid 
 3. Platform online (seluruh Malaysia) dan offline (Putrajaya, Bangi, Cawangan: Kajang) 
 4. Masa kelas: fleksible mengikut kehendak murid dan jadual kekosongan guru 
 5. Pembelajaran berpandukan silibus sekolah dan mengikut tahap murid 
 6. Peperiksaan dan ujian dibuat untuk menilai murid sebelum peperiksaan sekolah 
 7. Guru berpengalaman dan mempunyai latihan dan kursus

Hanya yang terbaik dengan Homestar Home Tuition Expert!

Apa Kata Orang Mengenai Homestar Home Tuition Expert?

Selepas anak-anak mereka sertai tuisyen dari rumah dengan HST – Home Tuition Expert, alhamdulillah ramai daripada mereka yang dapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan (UPSR, PT3, SPM). Yang mana yang sukar mengaji, baca kurang lancar, selepas ambil tuisyen dengan HST – Home Tuition Expert semuanya boleh. Banyak perkembangan positif yang dapat dilihat daripada pelajar-pelajar ini. 

testimoni 1 testimoni 2 testimoni 3 testimoni 4

Anak-anak pun selesa dan puas hati belajar dengan tutor Homestar Home Tuition Expert!

Daftar Anak Anda Dengan Home Tuition Expert Murah Dan Berbaloi Di Malaysia!

Home Tuition Expert menyediakan tuisyen dari rumah dan dalam talian (online) terbaik di seluruh Malaysia, Putrajaya, Kajang, Nilai dan lain-lain termasuk Sabah dan Sarawak. Tempat adalah terhad. Jom hubungi atau Whatsapp mereka sekarang di talian 019-6920976.

Anda boleh juga ikuti mereka di laman Instagram dan Facebook. Home Tuition Expert dapat mengoptimumkan kemampuan belajar anak anda. Berminat? Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran pakej kelas mereka di laman rasmi Home Tuition Expert.

Kelas Online Tuisyen Terbaik

Klik untuk pertanyaan lanjut

HST Home Tuition Expert

Pusat Tuisyen Terbaik di Malaysia

WhatsApp Sekarang
Social Media
Kelas Online Tuisyen Terbaik

Klik untuk pertanyaan lanjut

Call Whatsapp Layari Website

Kelas Online Tuisyen Terbaik

Klik untuk pertanyaan lanjut