Review
Mar 2, 2022, 9:08am

De Royal Merawat Masalah Keputihan Dan Haid Tidak Lancar


Khas untuk para wanita di luar sana, berapa pentingkah untuk anda menjaga kawasan miss V anda dengan baik? Jawapannya adalah amat penting. Hal ini kerana, miss V adalah bahagian yang paling sensitif dan juga terdedah dengan pelbagai jangkitan bakteria disebabkan oleh kelembapan yang tinggi. Alat sulit wanita juga mempunyai tahap PH yang rendah dan berasid jadi ianya juga tidak boleh dicuci dengan sebarangan sabun ataupun pencuci. 

De Royal Merawat Masalah Keputihan Dan Haid Tidak Lancar1

Selain itu, jika anda mempunyai masalah haid tidak lancar, ia juga merupakan petanda anda mempunyai masalah hormon dan boleh membuatkan emosi anda tidak stabil dan mempunyai masalah dalaman. Haid tidak lancar dan masalah keputihan ini adalah salah satu petanda anda perlu membaiki kesihatan dalaman anda. Jadi, anda perlu mengamalkan jamu yang diperbuat daripada bahan asli agar kesihatan dalaman anda kembali pulih.

De Royal Merawat Masalah Keputihan Dan Haid Tidak Lancar1

Rawat Keputihan dan Haid Tidak Lancar Dengan Jamu De Royal 

 

Sekiranya anda ingin mencari jamu yang sesuai untuk melancarkan semula haid anda, maka anda boleh mencuba jamu De Royal yang diperbuat daripada 5 bahan utama yang premium dan asli yang diformulasi khas untuk dalaman wanita dan membolehkan anda untuk menstabilkan hormon dan seterusnya melancarkan haid. Bahan utama yang terdapat di dalam jamu De Royal adalah kacip fatimah, halba, manjakani, kunyit dan nenas batu. 

De Royal Merawat Masalah Keputihan Dan Haid Tidak Lancar1

Kelebihan Jamu De Royal 

 

Jamu De Royal mempunyai pelbagai kelebihan lain yang anda boleh cuba dan lihat sendiri keberkesanannya. Berikut adalah kelebihan jamu De Royal yang anda boleh lihat; 

 

  • Melancarkan haid

Kelebihan utama jamu De Royal adalah ia mampu membantu melancarkan haid untuk para wanita yang mempunyai masalah ini. Hal ini kerana, ia boleh menstabilkan hormon di dalam badan dengan bahan – bahan asli yang telah digunakan secara turun – temurun untuk memastikan hormon di dalam badan kita stabil. Apabila hormon estrogen, iaitu hormon wanita dapat dirembeskan dengan betul, maka haid juga akan kembali lancar. 

De Royal Merawat Masalah Keputihan Dan Haid Tidak Lancar1

  • Memperbaiki mood swing

Kebanyakan wanita yang mempunyai masalah hormon seperti haid tidak lancar akan mengalami mood swing. Mood swing adalah perasaan dan emosi yang tidak stabil dan membuatkan hubungan anda dengan orang sekeliling terjejas. Anda juga tidak dapat mengawal perasaan marah dan sedih dan ini boleh membuatkan ramai orang tidak mahu mendekati anda. Anda akan menjadi makin keseorangan sekiranya perkara ini berterusan. 

De Royal Merawat Masalah Keputihan Dan Haid Tidak Lancar1

Jamu De Royal berupaya mengawal masalah mood swing anda kerana ia akan membetulkan hormon – hormon di dalam badan anda dengan bahan – bahan premium dan organik. Apabila hormon anda kembali normal, masalah mood swing juga akan hilang dengan sendiri. Anda akan menjadi lebih gembira dan tiada lagi masalah emosi tidak terkawal. 

  • Menaikkan seri wajah

Bagi anda yang mempunyai masalah seperti jeragat, jerawat, kulit kusam dan penuaan, anda boleh mencuba jamu De Royal untuk tampil berseri dan wajah awet muda. Apabila anda menggunakan jamu De Royal, kulit anda akan kembali cerah dan glowing sekaligus menambahkan keyakinan di dalam diri anda. Dengan kulit yang bersih dan sihat, anda juga akan kelihatan lebih bertenaga. 

De Royal Merawat Masalah Keputihan Dan Haid Tidak Lancar7

  • Memperbanyakkan susu badan

Bagi ibu yang baru melahirkan anak ataupun mempunyai anak yang masih menyusu, kadar susu badan adalah amat penting kerana susu ibu sememangnya lebih berkhasiat apabila dibandingkan dengan susu formula untuk bayi. Jamu De Royal boleh membuatkan anda menghasilkan susu badan dengan lebih banyak. Jadi, anda boleh mengamalkan jus ini untuk mendapatkan susu badan. 

  • Merawat masalah keputihan 

Bagi anda yang sedang mengalami masalah keputihan, anda perlu mengamalkan jus De Royal kerana ia boleh membantu masalah keputihan tersebut kembali normal. Keputihan seringkali terjadi apabila miss V anda mempunyai bakteria dan ia cuba menghapuskan bakteria tersebut dengan mengeluarkan cecair yang dikenali sebagai keputihan. 

De Royal Merawat Masalah Keputihan Dan Haid Tidak Lancar10

Apabila keputihan terjadi, maka bahagian miss V anda akan menjadi busuk dan berbau. Ia boleh menghilangkan keyakinan anda. Jadi, bahan – bahan organik di dalam jus De Royal boleh membantu miss V anda untuk menghapuskan bakteria tersebut sekaligus merawat masalah keputihan. 

  • Menganjalkan payudara dan punggung

Jamu De Royal yang diformulasi khusus untuk wanita amat membantu untuk menganjalkan payudara dan punggung anda. Sama ada anda sudah berkahwin ataupun belum, anda pasti mahukan tubuh badan yang cantik dan sedap dipandang. Apatah lagi anda yang telah mendirikan rumah tangga, sudah tentu anda mahukan tubuh badan yang disukai suami. Bahan seperti kunyit di dalam jus De Royal dapat membuatkan anda kelihatan awet muda dan tubuh badan yang mantap. 

 

Testimoni Jamu De Royal 

Dapatkan Jamu De Royal Hari Ini 

 

Shopee: 

https://shopee.com.my/product/391398029/9277238196?smtt=0.38561345-1645601398.10

Dapatkan Jamu De Royal Hari Ini

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

De Royal

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Dapatkan Jamu De Royal Hari Ini

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Dapatkan Jamu De Royal Hari Ini

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: