Umum
Aug 20, 2022, 2:26pm

Cetak Sticker Murah di Malaysia RM 0.04/pcs Murah Dan Pantas


Pernah cetak sticker di kedai printing? Kebanyakan kedai cetak menawarkan cetak sticker secara online juga. Selain itu, nak cetak sticker, terdapat beberapa perkara yang perlu dititik beratkan. Sebelum cetak sticker, pastikan sticker yang anda ingini benar-benar design yang anda puas hati.

Cetak Sticker Murah di Malaysia

Jom lihat apakah proses yang perlu anda beri perhatian sebelum cetak sticker. Hati-hati, kalau silap cetak nanti dah rugi pula. Maklumlah ada yang sekali cetak 100pcs dan 1000 pcs untuk kegunaan yang banyak.

Proses Sebelum Cetak Sticker

 1. Design Sticker
 2. Final Check
 3. Tentukan Kuantiti Sticker
 4. Cetak Sticker

Design Sticker Sebelum Cetak

Terdapat dua pilihan iaitu sama ada anda ingin design sticker sendiri atau menggunakan khidmat design sticker sebelum mencetaknya. Kebanyakan kedai cetak sticker pasti akan menyediakan khidmat design untuk memudahkan pelanggan. Terutamanya jika anda ingin cetak sticker produk dan bisnes. 

Harga untuk design sticker bergantung kepada kedai cetak. Ada yang menawarkan design RM 50 dan ke atas. Ada juga menawarkan harga yang sangat murah dan berpatutan bergantung kepada jenis design yang dimahukan.

Semakan Terakhir

Pastikan anda semak design yang siap terakhir kali sebelum proses cetak sticker dimulakan. Takut tersilap pula. Pastikan tiada kesalahan ejaan, warna, gambar, tulisan dan lain-lain lagi. Paling penting, simpan design sticker anda secara softcopy untuk kegunaan pada masa akan datang. Ada kedai cetak yang simpan design apabila kita cetak di kedai tersebut, ada juga yang akan padam. Lebih baik jika anda sendiri simpan design sticker anda.

Tentukan Kuantiti Sticker

Pastikan anda berikan maklumat yang tepat kepada kedai cetak sticker. Sekiranya ingin tempah sticker dalam kuantiti yang banyak, terus berikan jumlah kuantiti tersebut. Jangan tempah sedikit dan kemudian baru tambah lagi beberapa unit. Tempah sticker sekaligus dalam kuantiti yang besar lebih jimat.

Cetak Sticker

Akhir sekali, selepas tempahan dibuat, sticker anda akan dicetak. Proses cetak sticker tidak mengambil masa yang terlalu lama. Namun ia bergantung kepada jumlahnya juga. Ada kedai cetak boleh siapkan dalam masa sehari dan ada juga yang mengambil masa seminggu untuk siapkannya bergantung kepada beberapa perkara tertentu.

Nak Cetak Sticker Harga Murah Dan Pantas?

Kan best kalau ada kedai cetak sticker yang menawarkan cetak sticker murah dan pantas. Print sticker cantik dan kemas pula tu, tempah saja terus siap. Ada tak kedai cetak sticker macam tu? Kalau ada pun, harganya bagaimana pula? 

Cetak Sticker Murah di Perlis

Jangan bimbang, kini anda boleh cetak sticker dengan harga serendah RM 0.04 untuk 1 pcs sticker. Kalau beratus-ratus sticker baru beberapa ringgit sahaja harganya. Wah, betul-betul jimat dan berbaloi ni!

KAMI PRINT Cetak Sticker Serendah RM 0.04/pcs | Murah Dan Pantas

Kami Print adalah sebuah perniagaan percetakan yang menawarkan khidmat cetak dan design untuk merealisasikan impian dan memudahkan urusan anda. Salah satu cetakan yang Kami Print lakukan adalah Sticker. Pelbagai jenis sticker untuk kegunaan anda sama ada untuk peribadi atau perniagaan, Kami Print komited bantu anda siapkan mengikut citarasa anda. 

Bukan sahaja siap cepat, cantik dan berkualiti pula tu cetakan sticker di Kedai Kami Print ini. Kami Print bertapak di Terengganu ini mengambil tempahan berdekatan mereka dan juga secara online di seluruh Malaysia. 

Kami Print Menawarkan Harga Yang Sangat Murah

Percaya atau tidak, Kami Print menawarkan harga yang sangat murah iaitu serendah RM 0.04 untuk 1 unit sticker. Selalunya jika kita tempah sticker di kedai cetak lain, jarang sekali kedengaran harga yang sangat murah sebegini. Apabila kita beli banyak, sangat menarik harganya. Sebagai contoh, beli 100 pcs sticker, cuma RM 4 sahaja. 

Khidmat Design Sticker Dari Kami Print

Kami Print juga turut menyediakan khidmat design sticker. Sekiranya anda masih belum mempunyai design dan tidak tahu design yang sesuai, Kami Print akan bantu menyelesaikan masalah tersebut dengan menyediakan design terbaik untuk anda. 

Harga bagi khidmat design dari Kami Print adalah serendah RM 10 sehingga RM 30 sahaja. Murah kan? Prosesnya juga tidak mengambil masa yang terlalu lama untuk siap. Cepat, mudah dan murah!

Antara jenis design yang disediakan adalah Normal Design, Catalog Design, Simple Design dan Hard Design.

Khidmat Cetak Sticker Dari Kami Print

Terdapat beberapa pakej Cetak Sticker dari Kami Print yang boleh anda pilih. Sama ada ingin cetak stiker dari kuantiti yang sedikit atau banyak, anda boleh beritahu berapa banyak kuantiti yang anda inginkan atau pilih sahaja pakej cetak Sticker yang ada.

Bagi jenis cetakan sticker pula, waterproof sticker dan mirrorcoat sticker kedua-duanya terlihat cantik dan berkualiti. Dengan Kami Print, anda tak perlu bimbang kerana kualiti cetakan dan warnanya benar-benar cantik!

Selain dari kualiti dan warna stiker, urusan anda juga lebih mudah kerana sticker siap print dan potong. Tak perlu nak potong-potong lagi. Sama ada cutting stiker mengikut bentuk atau direka pelbagai bentuk, Kami Print akan terus potong siap. Anda cuma perlu lekatkan sahaja sticker ke produk atau barangan anda.

Kualiti Sticker Kami Print | Kesan Cetak Stiker Dari Kami Print

Sticker murah berkualiti tak? Soalan penting untuk kita tahu jawapannya kerana semua orang inginkan kualiti yang cantik, elok, tak mudah rosak dan tahan. Kami Print mempunyai kualiti cetak sticker yang tip top berkualiti tinggi. Berkualiti tinggi yang dimaksudkan adalah seperti berikut:

 • Warna pada sticker cantik dan tahan
 • Sticker tidak mudah koyak dan tahan lasak
 • Sticker kalis air untuk pilihan sticker jenis waterproof
 • Material cantik nampak seperti sticker mahal
 • Tidak mudah tercabut, terlekat kuat
 • Boleh custome design dan bentuk 
 • Design mengikut citarasa anda
 • Siap dipotong, hanya perlu cabut dan tampal sahaja
 • Produk atau barang yang diletakkan sticker nampak lebih menyerlah dan cantik

Harga Sticker Kami Print Termurah Di Malaysia

Seperti yang telah kita maklumkan tadi, Kami print menawarkan harga serendah RM 0.04 / pcs. Ia bergantung kepada saiz stiker yang anda mahukan. Harga sticker Kami Print tawarkan ini merupakan harga cetak sticker yang paling murah di Malaysia. Kebiasaannya harga sticker 1 pcs adalah RM 0.10 ataupun RM 0.50. 

Jom lihat antara senarai harga yang ditawarkan oleh Kami Print:

Boleh Cetak Sticker Dari Kuantiti 100 pcs

Selalunya kalau nak lebih jimat, anda boleh cetak sticker dalam kuantiti yang besar. Tetapi dengan Kami Print, anda boleh cetak sticker minima sebanyak 100 pcs sahaja juga dibenarkan              

Beli Banyak Lebih Murah

Sudahlah beli sikit pun murah, beli barang lagi dapat harga murah. Cetak sticker serendah RM 0.040 / pcs murah dan pantas dari Kami Print ini sangat sesuai untuk anda yang tercari kedai cetak sticker terbaik dan murah di Malaysia.

Siap Dalam Tempoh Beberapa Hari

Hanya dalam tempoh kurang dari 1 minggu, sticker anda siap terus dihantar kepada anda. Proses design dan cetak tidak memakan masa yang lama. Pihak Kami Print juga sangat ramah mesra dan mudah dirunding. Di Kami Print, proses cetak sticker akan lebih mudah dan cepat siap kerana disediakan oleh pakar yang berpengalaman.

Siapa Yang Sesuai Gunakan Servis Cetak Sticker Kami Print 

 • Usahawan, Ejen, Reseller Produk
 • Badan komuniti, kelab-kelab dan lain-lain
 • Bakal mengadakan majlis yang memerlukan doorgift seperti majlis kahwin, majlis pertunangan, majlis aqiqah dan lain-lain lagi
 • Peniaga kecil-kecilan
 • Badan korporat 
 • Syarikat swasta dan badan kerajaan
 • Syarikat perkilangan yang mengeluarkan produk

Testimoni Mereka Yang Telah Menggunakan Khidmat Cetak Sticker Dari Kami Print

Walau cetak sticker dengan harga paling murah di Malaysia iaitu serendah RM 0.004 / pcs, terdapat banyak bukti dan testimoni dari pelanggan yang boleh anda lihat. Mereka sangat berpuas haiti dan yakin dengan khidmat cetak sticker Kami Print. Mestilah yakin! Sebab hasil sticker yang mereka terima sangat cantik dan menakjubkan.

 

Tawaran Menarik Cetak Sticker Serendah RM 0.04 / pcs | Jom dapatkan sekarang

Sekiranya anda masih mencari kedai printing untuk cetak, ini adalah masa yang tepat untuk anda menggunakan khidmat cetak sticker dari kami Print. Kami Print bantu anda mendapatkan harga sticker yang lebih murah, berkualiti tinggi dan khidmat cetak sticker yang pantas. Jom dapatkan sekarang!

Dapatkan Konsultansi Percuma

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Kami Print

Jom Dapatkan Sticker Termurah di Malaysia

Beli Sekarang
Social Media
Dapatkan Konsultansi Percuma

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Konsultansi Percuma

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: