Review
Jun 29, 2022, 12:45am

Cara Selesai Masalah Skrin Tv Bergegar Di Pulau Pinang


Televisyen atau biasa disingkat TV merupakan alat telekomunikasi yang kini telah digunakan secara meluas oleh setiap orang yang berfungsi sebagai penerima isyarat yang boleh menyiarkan imej dan bunyi bergerak dalam warna hitam putih atau berwarna.

Disebabkan televisyen juga merupakan peranti elektronik, ia pastinya mempunyai beberapa masalah, salah satunya adalah skrin TV berjalur. Televisyen yang mengalami coretan adalah sangat biasa dalam semua jenis LED dan LCD, tetapi ada kemungkinan bahawa jenis televisyen lain juga mempunyai masalah ini.

Punca kerosakan air boleh berbeza-beza dan bergantung pada keadaan tertentu. Oleh itu, sebagai pemilik TV yang bertanggungjawab, adalah penting untuk anda mengenali 6 punca jalur TV LED, termasuk:

a. Papan T-Con Rosak

b. Terdapat Karat pada Bingkai TV LED

c. Skrin LED rosak

d. Kabel Penyambung Longgar atau Longgar

e. Skrin TV LED Terdedah Kepada Air

f. Membiarkan TV LED Dihidupkan Berterusan

SKRIN TV BERGEGAR? TINGGALKAN DALAM PERKHIDMATAN KOMPUTER AAF!

Skrin TV berjalur sudah tentu akan mengganggu tontonan siaran TV. Pasukan juruteknik pakar di AAF Computer Service. Di AAF Computer Service boleh membantu anda membaiki skrin TV LED berjalur untuk mengelakkan masalah baharu yang mungkin timbul. Pasukan mereka bekerja dengan sangat baik dan maksimum untuk memulihkan kefungsian TV anda.

Masih ada lagi peluang untuk TV anda kembali normal, memaparkan program dengan jelas tanpa sebarang bunyi. Bawa sahaja TV anda ke kedai mereka, anda akan dibantu oleh pasukan mereka yang akan memberikan konsultasi percuma dan menyemak sebelum mula membaiki TV anda.

Berbekalkan pengalaman lebih 7 tahun dalam bidang elektronik, AAF Computer Service menawarkan perkhidmatan membaiki TV, komputer dan komputer riba kepada pelanggan yang memerlukan dengan harga yang sangat berpatutan dengan kualiti terjamin terbaik. Perkhidmatan Komputer AAF bukan sahaja menawarkan perkhidmatan pembaikan TV, tetapi juga menawarkan yang berikut:

Perkhidmatan yang baik untuk pemulihan PC/komputer riba

Menjual PC/laptop & TV terpakai

Terima pesanan PC tersuai

TINGGALKAN PELBAGAI MASALAH TV KEPADA PAKAR PERKHIDMATAN TV DI PERKHIDMATAN KOMPUTER AAF

Juruteknik Perkhidmatan Komputer AAF yang berpengalaman dan mahir boleh membantu anda. Ramai pelanggan mereka sangat berpuas hati dan gembira dengan perkhidmatan pembaikan yang ditawarkan oleh mereka.

TV BERGEGAR? JANGAN PANIK! SERAHKAN KEPADA AAF!

Tidak perlu risau jika TV bergetar. Apa yang anda perlu lakukan ialah duduk dan TV anda akan datang ke rumah anda seperti biasa! Insyaallah perkhidmatan yang anda perolehi bukan sahaja pantas dan tepat, malah dengan harga yang rendah yang berbaloi.

Anda boleh menghubungi mereka melalui WhatsApp atau boleh singgah ke kedai fizikal mereka di Pulau Pinang.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

AAF Computer Service

Selesai Masalah Skrin Tv Bergegar Di Pulau Pinang

Beli Sekarang
Waze / Google Map

504 (GROUND FLOOR) KAWASAN PERNIAGAAN PERMATANG RAWA, JLN PERMATANG RAWA BUKIT MERTAJAM 14000 Pulau Pinang (HQ)

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: