Review
Apr 5, 2021, 6:33pm

Cara Memperbesar Payudara Dan Punggung Secara Alami


Terdapat begitu banyak kaum wanita pada hari ini yang ingin meningkatkan cup saiz mereka meningkat satu atau dua inci. Ia bukan sahaja meningkatkan keyakinan diri mereka tetapi juga harga diri. Ukuran payudara yang kecil mungkin disebabkan oleh banyak sebab seperti ketidakseimbangan hormon, tiroid, genetik atau gaya hidup yang tertekan. Dalam artikel di sini, anda akan berpeluang untuk mengetahui beberapa cara yang boleh anda lakukan untuk memperbesar aset berharga anda hanya dengan beberapa rawatan di rumah secara semulajadi.

Apakah Antara Cara Semulajadi Untuk Mencantikkan Lagi Aset Anda?

1. Makan Makanan Estrogenik

Menggabungkan makanan kaya estrogen dalam makanan anda akan membantu meningkatkan saiz payudara anda secara semula jadi. Makanan estrogenik merangkumi buah-buahan seperti ceri epal dan bijian seperti biji flax atau biji sesame. Barli dan gandum adalah juga biji-bijian yang kaya dengan estrogen.

2. Makan Lemak Sihat

Ketogenic low carbs diet concept. Ingredients for healthy foods selection on white wooden background. Balanced healthy ingredients of unsaturated fats for the heart and blood vessels.

Tingkatkan pengambilan makanan seperti telur, kacang, avocado atau minyak zaitun dalam makanan anda. Jenis makanan ini adalah lemak sihat yang dapat membantu meningkatkan ukuran payudara anda. Tetapi anda juga perlu menambahkan senaman harian dalam rutin anda kerana lemak ini juga boleh menyebabkan kenaikan berat badan secara keseluruhan.

3. Teknik Urutan Payudara

Mengurut payudara meningkatkan aliran darah dan juga merangsang pengeluaran prolaktin, iaitu itu adalah hormon pembesaran payudara yang bertanggung jawab untuk meningkatkan ukuran payudara. Anda harus mengurut payudara anda selama 10-15 min setiap hari dengan usapan lembut dan dengan cara membulat dengan minyak badam, minyak kelapa, minyak bijan atau minyak zaitun.

4. Pakai Ukuran Bra Yang Betul

Ini adalah elemen yang sangat penting. Sebilangan besar wanita memakai coli yang salah saiz sepanjang hidup mereka. Pastikan diri anda diukur dengan betul dan pakai coli bersaiz tepat untuk anda. Bra yang dipakai tidak hanya memberikan penampilan payudara yang lebih kencang, tetapi ia juga berperanan untuk menegangkan dan mengangkat bentuknya.

5. Pertimbangkan Pertambahan Berat Badan yang Sihat

Beberapa golongan wanita yang betul-betul kurus di mana pada umumnya kadang-kadang mempunyai ukuran payudara yang lebih kecil. Berbincang dengan doktor anda dan menjalani diet yang akan menyebabkan kenaikan berat badan yang sihat dan juga memasukkan beberapa senaman dalam rutin harian anda.

Cara Mudah Dengan Aidara Memperbesar Aset Anda Secara Semulajadi

Selain itu, anda juga boleh mencuba dengan pengamalan produk pil kunyah Aidara. Apa sebenarnya produk pil kunyah Aidara ini? Sudah pasti anda tertanya-tanya. Produk vitamin Aidara merupakan produk keluaran tempatan dan mereka juga memastikan yang produk Aidara mempunyai logo Halal dan lulus KKM. Yang paling penting, jika anda tidak tahu, pil kunyah Aidara merupakan makanan kesihatan berasaskan herba semulajadi seperti kacip fatimah dan daun serapat.

Sekiranya anda mempunyai atau berdepan dengan masalah-masalah payudara seperti berikut:

  • Kecil
  • Payudara jatuh
  • Lempir
  • Payudara lanjut
  • Saiz payudara tidak sama besar

Ataupun mempunyai masalah punggung termasuk punggung kecil, nipis, jatuh, lempir dan punggung berkedut, sudah semestinya anda tercari-cari penyelesaian kepada masalah anda.  Di sini, produk pil kunyah Aidara mempunyai fungsi-fungsi yang tersendiri di mana hasilnya akan pasti membuahkan senyuman di wajah anda. 

Ketahui Bahan-bahan Yang Terkandung Dalam Pil Kunyah Produk Aidara

Sebelum pengamalan, jom kenali dahulu bahan-bahan herba semulajadi yang digunakan untuk menghasilkan Aidara dan fungsi-fungsinya. Apa yang di paparkan di sini adalah apa yang perlu anda tahu. Kerana tanpa pengetahuan mengenai produk, anda boleh menjerumuskan diri anda kepada bahaya yang mungkin terhasil daripadanya.

1. Pueraria Mirifica

Merupakan tumbuhan yang di temui di bahagian utara Thailand dan Myanmar dan sering di gunakan oleh wanita-wanita di sana untuk mendapatkan bentuk payudara yang kencang dan montok. Jika anda Google, anda akan tahu bahawa tumbuhan ini sering digunakan untuk membesarkan payudara di seluruh dunia kerana khasiatnya.

2. Kacip Fatimah

Kacip Fatimah tidak perlu diperkenalkan lagi kerana ianya terkenal dengan fungsinya sebagai pembekal tenaga dan pemulih hormon wanita Melayu sejak zaman berzaman. Anda boleh gunakan ianya sebagai salah satu cara untuk mendapatkan bekalan tenaga yang tidak terhad. Sebenarnya, terdapat banyak khasiat dan kebaikan kacip fatimah untuk golongan wanita.

3. Daun Serapat

Daun serapat merupakan daun yang banyak di gunakan di dalam jamu-jamu yang di dalam rawatan wanita Melayu tradisional. Sesuai dengan namanya, fungsi daun serapat adalah untuk mengunci dan meregangkan tisu bahagian alat sulit wanita, mengecilkan rahim, meregangkan dan mencantikkan kulit, mengatasi masalah keputihan dan menguatkan otot dan sendi.

4. Dextrose Monohydrades

Dextrose Monohydrades adalah gula semulajadi yang mudah untuk di hadam oleh badan dan sering di gunakan dalam confectionaries dan pembuatan kek. Dalam produk ini, ia diperlukan untuk mendapatkan rasa yang sesuai untuk anda bila teringinkan Aidara nanti.

Produk Vitamin Aidara Berhasil – Hanya 2 Pil Sehari

Aidara® merupakan sebuah produk dalam bentuk pil kunyah di mana anda boleh dapatkannya dalam perisa coklat dan strawberi. Satu botol Aidara mengandungi 30 kapsul (1000mg). Untuk kesan yang menampakkan hasil, cara pengambilan produk vitamin Aidara adalah dengan mengambil satu atau dua pil kunyah selepas sarapan atau sebelum tidur. 

Kini, dengan harga promosi, anda boleh mendapatkan produk Aidara dengan harga RM60 sahaja (harga asal RM89). Kos penghantaran untuk Semenanjung adalah RM7 dan RM10 untuk Sabah dan Sarawak. Bukan itu sahaja, sekiranya anda membeli dua unit produk Aidara, anda akan berpeluang mendapatkan dalam harga promosi iaitu RM120 sahaja + penghantaran percuma!

“produk Ni Amat Berkesan”: Lihat Testimoni

Kalau hendak cuba sesuatu produk untuk pertama kali, sudah pasti anda ingin lihat testimoni pelanggan yang telah mencuba sebelum ini. Jadi, sebab itulah di sini anda boleh lihat beberapa testimoni-testimoni secara langsung daripada para pelanggan Aidara. Lihat seperti berikut, sudah pasti ingin mencuba!


Tempah Aidara – Bantu Cantikkan Aset Anda Secara Alami Sekadar Kunyah Pil

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja. Whatsapp mereka sekarang di nombor 019-5574363 dan dapatkan produk mereka sementara adanya harga promosi khas! Ketahui juga dengan lebih lanjut mengenai Aidara di laman rasmi Aidara, Facebook serta di laman Instagram mereka. Terdapat banyak lagi testimoni daripada pelanggan Aidara yang boleh anda lihat sendiri. Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!