Review
Apr 2, 2021, 11:28pm

Cara Dapatkan Tubuh Cantik Dengan Pil Kunyah Aidara


Terdapat banyak wanita yang ingin meningkatkan ukuran payudara mereka, tetapi tidak mahu menjalani prosedur pembedahan kosmetik yang merugikan. Untuk kumpulan wanita ini, produk herba semula jadi menjadi pilihan mereka untuk meningkatkan keteguhan payudara seperti Aidara® kerana dapat meningkatkan ukuran payudara anda tanpa kesan sampingan dan kesakitan yang berbahaya akibat daripada pembedahan. 

Makanan tambahan atau suplemen ini berfungsi dengan meningkatkan tahap estrogen dalam badan, yang seterusnya mempengaruhi tisu payudara. Perkara ini yang menyebabkan payudara anda menjadi lebih besar dan juga kencang. Aidara® menyuburkan dan menguatkan otot-otot payudara untuk memberi mereka bentuk, ukuran, dan penampilan yang cantik. Makanan tambahan sangat baik untuk menaikkan saiz payudara anda dan mempunyai payudara yang lebih besar adalah penting bagi wanita yang tidak terkira kerana mereka merasakan bahawa payudara yang besar menentukan kecantikan dan keindahan wanita. Payudara yang lebih besar dapat menarik banyak perhatian dan anda mungkin menyedari bahawa anda mula memusingkan badan ketika anda memasuki tempat yang sesak. Pakaian tertentu akan sesuai dengan anda dan keyakinan diri anda akan meningkat tinggi. Pil kunyah Aidara, makanan kesihatan semula jadi untuk payudara yang lebih besar dan lebih montok pada usia apa pun.

Selain itu, banyak wanita juga berkeinginan untuk memiliki punggung yang lebih besar untuk meningkatkan daya tarikan dan keyakinan mereka. Hal ini terutamanya berlaku pada wanita yang percaya bahawa di antara ciri-ciri yang menjadikan diri mereka nampak lebih cantik untuk lelaki adalah punggung yang lebih besar. Walau bagaimanapun, ada segelintir yang berusaha untuk memiliki tubuh cantik untuk memasuki ke dalam beberapa kerjaya dan pekerjaan seperti permodelan. Sebilangan wanita ini mempunyai gen yang sesuai yang memperluas punggungnya secara semula jadi. Tetapi bagi yang lain, mereka harus berusaha dengan menerapkan pendekatan yang bervariasi dan menggunakan pelbagai pilihan yang membantu pengembangan punggung.

Antara pendekatan yang paling banyak digunakan adalah ramuan dan makanan tambahan untuk punggung yang lebih besar. Ini merangkumi penggunaan semua produk semula jadi yang dibuat dari herba dan unsur-unsur lain dari persekitaran semula jadi dan bukannya yang dikembangkan dan dihasilkan secara besar-besaran di makmal. Produk semula jadi biasanya berfungsi dengan menawarkan phyto-estrogen tumbuhan seperti soya kepada badan. Estrogen ini meniru estrogen semula jadi tubuh sehingga menimbulkan peningkatan saiz secara semula jadi. 

Pil kunyah Aidara, produk kesihatan herba semulajadi untuk punggung dan payudara yang menarik memberi jaminan untuk menambah bahagian bawah dan menegangkan otot punggung dan menjadikan kulit lembut dan lincah. Herba dan makanan tambahan untuk punggung dan payudara yang lebih besar disukai oleh wanita yang tidak terkira kerana ianya mempunyai sedikit kesan sampingan berbanding dengan pendekatan pembesaran punggung yang lain.

Pil Kunyah Aidara Kebahagiaan Dan Keyakinan Untuk Kaum Wanita

Apa sebenarnya produk pil kunyah Aidara ini? Sudah pasti anda tertanya-tanya. Produk vitamin Aidara merupakan produk keluaran tempatan dan mereka juga memastikan yang produk Aidara mempunyai logo Halal dan lulus KKM. Yang paling penting, jika anda tidak tahu, pil kunyah Aidara merupakan makanan kesihatan berasaskan herba semulajadi seperti kacip fatimah dan daun serapat.

Sekiranya anda mempunyai atau berdepan dengan masalah-masalah payudara seperti berikut:

 • Kecil
 • Payudara jatuh
 • Lempir
 • Payudara lanjut
 • Saiz payudara tidak sama besar

Ataupun mempunyai masalah punggung termasuk punggung kecil, nipis, jatuh, lempir dan punggung berkedut, sudah semestinya anda tercari-cari penyelesaian kepada masalah anda.  Di sini, produk pil kunyah Aidara mempunyai fungsi-fungsi yang tersendiri di mana hasilnya akan pasti membuahkan senyuman di wajah anda. 

Fungsi-fungsi Terpenting Produk Pil Kunyah Aidara

Untuk pengetahuan anda, terdapat beberapa fungsi kegunaan produk Aidara. Kenali lebih lanjut bagaimana produk vitamin Aidara dapat membantu membesarkan aset anda. 

1. Payudara

 • Besarkan payudara
 • Bulatkan payudara
 • Puting jadi warna pink
 • Menyesuaikan size payudara dengan size badan. Payudara jatuh ia akan bulatkan. Kalau yang dah besar ia akan jadi pejal. Kalau tak sama besar, produk Aidara akan sama besarkan
 • Menganjalkan payudara/tegangkan payudara
 • Membentuk semula payudara yang jatuh
 • Kulit payudara jadi lembut
 • Payudara tetap kekal pejal tidak lagi lembik. Yang lanjut ia akan jadi tegang walaupun menyusu anak

2. Punggung

 • Besarkan punggung
 • Kulit punggung jadi lembut
 • Bulatkan punggung
 • Menyesuaikan saiz punggung dengan saiz badan dan peha. Jika yang berbadan besar atau gempal pun boleh cuba. Produk Aidara akan bentuk balik bagi bulat dan tonggek punggung.
 • Punggung yang berkedut akan jadi tegang
 • Menaikkan tegang punggung tanpa perlu squat atau senaman
 • Padu dan bulatkan punggung
 • Menaikkan lemak peha ke punggung untuk punggung yang anjal dan dibentuk cantik

Apakah Bahan-bahan Yang Terkandung Dalam Pil Kunyah Produk Aidara?

Sebelum pengamalan, jom kenali dahulu bahan-bahan herba semulajadi yang digunakan untuk menghasilkan Aidara dan fungsi-fungsinya. Apa yang di paparkan di sini adalah apa yang perlu anda tahu. Kerana tanpa pengetahuan mengenai produk, anda boleh menjerumuskan diri anda kepada bahaya yang mungkin terhasil daripadanya.

1. Pueraria Mirifica

Merupakan tumbuhan yang di temui di bahagian utara Thailand dan Myanmar dan sering di gunakan oleh wanita-wanita di sana untuk mendapatkan bentuk payudara yang kencang dan montok. Jika anda Google, anda akan tahu bahawa tumbuhan ini sering digunakan untuk membesarkan payudara di seluruh dunia kerana khasiatnya.

2. Kacip Fatimah

Kacip Fatimah tidak perlu diperkenalkan lagi kerana ianya terkenal dengan fungsinya sebagai pembekal tenaga dan pemulih hormon wanita Melayu sejak zaman berzaman. Anda boleh gunakan ianya sebagai salah satu cara untuk mendapatkan bekalan tenaga yang tidak terhad. Sebenarnya, terdapat banyak khasiat dan kebaikan kacip fatimah untuk golongan wanita.

3. Daun Serapat

Daun serapat merupakan daun yang banyak di gunakan di dalam jamu-jamu yang di dalam rawatan wanita Melayu tradisional. Sesuai dengan namanya, fungsi daun serapat adalah untuk mengunci dan meregangkan tisu bahagian alat sulit wanita, mengecilkan rahim, meregangkan dan mencantikkan kulit, mengatasi masalah keputihan dan menguatkan otot dan sendi.

4. Dextrose Monohydrades

Dextrose Monohydrades adalah gula semulajadi yang mudah untuk di hadam oleh badan dan sering di gunakan dalam confectionaries dan pembuatan kek. Dalam produk ini, ia diperlukan untuk mendapatkan rasa yang sesuai untuk anda bila teringinkan Aidara nanti.

Mari Cuba Dengan Pil Kunyah Aidara

Aidara® merupakan sebuah produk dalam bentuk pil kunyah di mana anda boleh dapatkannya dalam perisa coklat dan strawberi. Satu botol Aidara mengandungi 30 kapsul (1000mg). Untuk kesan yang menampakkan hasil, cara pengambilan produk vitamin Aidara adalah dengan mengambil satu atau dua pil kunyah selepas sarapan atau sebelum tidur. 

Kini, dengan harga promosi, anda boleh mendapatkan produk Aidara dengan harga RM60 sahaja (harga asal RM89). Kos penghantaran untuk Semenanjung adalah RM7 dan RM10 untuk Sabah dan Sarawak. Bukan itu sahaja, sekiranya anda membeli dua unit produk Aidara, anda akan berpeluang mendapatkan dalam harga promosi iaitu RM120 sahaja + penghantaran percuma!

“produk Ni Amat Berkesan”: Lihat Testimoni

Kalau hendak cuba sesuatu produk untuk pertama kali, sudah pasti anda ingin lihat testimoni pelanggan yang telah mencuba sebelum ini. Jadi, sebab itulah di sini anda boleh lihat beberapa testimoni-testimoni secara langsung daripada para pelanggan Aidara. Lihat seperti berikut, sudah pasti ingin mencuba!Beli Sekarang Aidara Vitamin Montok Untuk Memperoleh Aset Yang Dicemburui Oleh Ramai Wanita

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja. Whatsapp mereka sekarang di nombor 019-5574363 dan dapatkan produk mereka sementara adanya harga promosi khas! Ketahui juga dengan lebih lanjut mengenai Aidara di laman rasmi Aidara, Facebook serta di laman Instagram mereka. Terdapat banyak lagi testimoni daripada pelanggan Aidara yang boleh anda lihat sendiri. Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

 

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!