Review
Aug 8, 2018, 7:40pm

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda


Kecantikan yang sejati adalah kecantikan dalaman seseorang manusia. Tetapi adakah anda tahu bahawa kecantikan luaran juga penting untuk seorang manusia kerana ia adalah salah satu nikmat yang diberikan tuhan kepada kita jadi kita perlu menjaganya sebaik mungkin. Tidak kira lelaki atau perempuan, semua orang seharusnaya menjaga penampilan diri mereka agar sedap dipandang masyarakat sekeliling. Selain itu, wajah juga boleh mencerminkan diri anda sendiri. Sekiranya wajah anda bersih dan berseri, ia dapat menunjukkan daya ketrampilan anda.

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda Lawa

Kulit muka yang tidak dijaga dengan baik boleh menyebabkan proses penuaan berlaku lebih awal atau cepat daripada yang sepatutnya. Antara punca utamanya adalah anda tidak membersihkannya dengan sempurna, tidak menggunakan pelembap serta sering terdedah kepada pancaran cahaya matahari yang sememangnya berbahaya untuk kulit secara terus. Ramai tahu tentang kesan-kesan perkara ini kepada kulit kita tetapi mereka lebih suka mengambil mudah tentang perkara ini.

Tips Penjagaan Kulit Muka

Kepada anda yang baru mula untuk memberi perhatian kepada kulit anda, berikut adalah tips-tips mudah yang mampu membantu anda dalam usaha menjaga kulit anda :

 • Minum air kosong dengan banyak untuk mengekalkan kelembapan pada kulit. Banyak meminum air kosong juga boleh membantu menjaga kesihatan secara menyeluruh.
 • Basuh muka sebelum tidur. Kotoran dan bakteria yang tidak dibersihkan boleh menyebabkan kulit berjerawat dan timbul garis penuaan pramatang.
 • Mencuci muka sebelum beriadah atau bersenam mengurangkan jumlah kotoran dan bakteria yang terkumpul ketika berpeluh
 • Amalkan tiga langkah penjagaan muka. Mencuci muka dengan air suam dan menggunakan pencuci muka berasaskan gliserin, gunakan toner dan disusuli dengan pelembap.
 • Pastikan anda melindungi kulit anda daripada matahari sebaik mungkin. Gunakan krim pelindung matahari sekiranya perlu.
 • Jangan mencucuk, memicit atau mengorek jerawat. Ia akan menyebabkan keradangan dan merosakkan tisu-tisu halus di bawah kulit anda.
 • Untuk memiliki kulit sihat berseri, makanlah banyak sayur-sayuran, buah-buahan berwarna kuning, bijirin, kekacang, daging dan makanan laut yang mengandungi vitamin A,C,B6 dan mineral zink.

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda Bersih

Berikut adalah sedikit daripada puluhan cara untuk menjaga kulit wajah anda. Sekiranya anda berusaha keras, tiada yang mampu menghalang anda daripada mempunyai kulit yang cantik dan cerah berseri selain dari yang maha kuasa. Akan tetapi, bukankah lebih baik sekiranya anda dapat memudahkan lagi proses untuk mendapatkan kulit cantik dan cerah berseri yang anda idamkan? Dengan proses yang lebih mudah dan cepat, Zafesha Simply Foundation atau dikenali sebagai ZSFoundation membuka masa depan yang lebih baik kepada kecantikan kulit wajah anda.

Mengenai Zsfoundation

Zafesha Simply Foundation ataupun ZSFoundation adalah produk pencerah dan pencantikan kulit wajah. Diformulasi daripada beberapa bahan semulajadi yang terbaik, produk kecantikan yang dikomersialkan di bawah syarikat Zafesha Network and Marketing Sdn Bhd ini berjaya melangkahkan kaki ke pasaran tempatan.

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda Comel

Berlainan dengan produk kecantikan lain yang menekankan penggunaan bahan kimia untuk memberikan hasil yang memuaskan dan dalam masa yag singkat, ZSFoundation lebih menumpukan kepada bahan-bahan semulajadinya untuk memberikan kesan yang sama atau lebih kepada pengguna tanpa kesan sampingan daripada bahan kimia yang digunakan. Berikut adalah antara bahan-bahan yang digunakan di dalam ZSFoundation.

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda Kandungan

Dalam sebekas ZSFoundation, terdapat 15g krim yang mampu bertahan selama 1-2 bulan jika digunakan setiap hari dan mampu bertahan sehingga 3 bulan jika digunakan kadang-kadang. Produk ini juga mesra solat dan mempunyai 2 dalam 1 fungsi iaitu mencantik dan merawat kulit wajah.

Kelebihan Zsfoundation

Banyak kali telah saya sebutkan bahawa ZSFoundtion akan memberikan kulit wajah cantik dan cerah kepada anda. Tetapi tahukah ZSFoundation mempunyai banyak lagi kelebihan lain. Kesemua kelebihan ini menyebabkan setiap sen yang anda gunakan untuk membeli ZSFoundation adalah berbaloi. Kelebihan berikut adalah:

 • Membantu memudarkan jeragat
 • Kulit glowing dan tidak berminyak
 • Melembapkan kulit dan kurang berpeluh
 • Ringan, tak perlu pakai bedak
 • Bertahan sehingga 10 jam
 • Mempunyai Argan oil, Castor oil, Vitamin C dan E serta mempunyai kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM )
 • Mampu merawat kulit

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda Awet Muda

Langkah-langkah Menggunakan Zsfoundation

Berikut adalah 3 langkah ringkas untuk menggunakan ZSFoundation. Dengan mengikut langkah yang mudah ini setiap kali menggunakan ZSFoundation, anda mampu memiliki kulit yang cerah dan cantik.

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda Cara Guna

Testimoni Pengguna Zsfoundation

Telah ramai yang menggunakan produk ZSFoundation dan mereka semua memberikan maklum balas yang positif terhadap produk ini. Ini menunjukkan bahawa ZSFoundation sememangnya berkesan dan mampu memberikan apa yang dijanjikan kepada anda. Berikut adalah beberapa testimoni yang diberikan oleh pengguna ZSFoundation :

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda Feedback

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda Feedback Hebat

Jika sesuatu produk tidak elok atau mempunyai kesan yang buruk kepada pengguna, tiada pengguna yang akan memberi testimony sebegini kepada produk tersebut. Jadi, anda tidak perlu risau dengan ketulenan dan keberkesanan produk ZSFoundation. Rebutlah peluang yang diberikan ini untuk menjadikan kulit anda menjadi lebih cantik dan cerah berseri.

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda Feedback Baik

Gunakan Zsfoundation Sekarang

Anda tidak perlu runsing lagi untuk memilih produk yang mana yang perlu anda gunakan untuk mendapatkan kulit yang cantik dan cerah berseri. ZSFoundation adalah peluang terbaik anda. Tidak perlulah anda mempertimbangkan dengan lebih jauh lagi.

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda Flawless

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda Muka

Semakin cepat anda menggunakan ZSFoundation, semakin cepat anda memiliki kulit cerah dan berseri. Anda boleh menggunakan maklumat di bawah untuk menghubungi pihak ZSFoundation untuk sebarang pertanyaan atau urusan jual beli.

ZSFoundation Memberi Kulit Cantik dan Cerah Kepada Anda Packaging

ZAFESHA SIMPLY FOUNDATION ( ZSFOUNDATION ) | KULIT  CERAH BERSERI
Hubungi: Tekan untuk telefon (018-3896764) | Tekan untuk Whatsapp
Facebook: Full Coverage FD by Zafesha
Instagram:Full Coverage ZSFoundation

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: