Review
Sep 19, 2017, 5:49pm

Vitamin C Serum Wajah Terbaik Untuk Anda


Inginkan anda wajah yang cantik dan menawan? Adakah anda sedang mencari produk atau serum yang boleh memberikan anda wajah yang terbaik kepada anda? Adakah kulit anda kini tidak cantik, kusam dan berkedut dan anda inginkan kulit muka anda kembali kepada keadaan asal kulit yang sihat dan cantik? Pasti ramai daripada anda di sana yang inginkan kulit muka yang cantik, gebu dan flawless. Dan pastinya anda sedang mencuba beberapa petua atau cara-cara untuk mencantikkan kulit muka dan dapat memberikan wajah yang terbaik, ataupun anda sedang mencuba beberapa produk yang diharapkan dapat membantu mengembalikan keayuan wajah anda.

kulit-cantik-sihat

Tahukah anda bahawa kulit yang tidak cukup Vitamin C adalah antara punca-punca utama yang mengundang masalah jerawast, jeragat, liang pori terbuka, kulit kelihatan kusam, gelap, kering dan tidak sihat? Di sini kita akan memperkenalkan satu produk berasaskan Vitamin C yang merupakan serum di mana ia mampu mengembalikan keadaan asal kulit yang sihat dan cantik disamping dapat memberikan wajah yang terbaik dengan khasiat 10x kekuatan vitamin C. Di samping itu juga, ia dapat menghilangkan parut dan jeragat, mengecilkan liang-liang pori di muka anda serta dapat juga menghalang atau melambatkan proses penuaan kulit dengan tindakan agen-agen anti penuaan dalam produk ini. Mari kita lihat apakah produk yang dimaksudkan ini ya.

Vitamin C Serum Wajah By Annona

Vitamin C Serum By Annona merupakan satu-satunya produk atau serum yang kaya dengan Vitamin C yang menjadi asas untuk memberikan wajah terbaik pada anda. Setiap titisan Vitamain C Serum By Annona ini mempunyai 10x kekuatan Vitamin C dan ia akan memberikan kesan yang lebih pantas berbanding biasa. Formula istimewa yang terkandung dalam Vitamin C Serum By Annona bukan sahaja sekadar serum Vitamin C biasa sahaja, tetapi ia merupakan campuran daripada bahan-bahan citrus yang berkepekatan tinggi, termasuklah Hyaluronic Acid, Glutathione, Pomegranate serta ekstrak herba-herba semulajadi yang dipilih.

serum-vitamin-c

Antata khasiat-khasiat yang diperolehi daripada Vitamin C adalah ia dapat mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan silap memakai produk kosmetik. Di samping itu juga ia juga dapat merangsang penghasilan kolajen secara semulajadi dan pada masa yang sama juga ia dapat mengurangkan tompok hitam pada kulit. Tambahan pula, Vitamin C juga mampu mengingkatkan keanjalan kulit dan memberikan kesan cerah yang sekata pada kulit ini. Asas inilah yang menjadi bahan utama dalam Vitamin C Serum By Annona yang mampu memberikan wajah terbaik bagi anda dengan 10x kekuatan Vitamin C.

khasiat-serum-vitamin-c

Bahan-bahan Yang Terkandung Di Dalam Vitamin C Serum Wajah By Annona 

Telah diperkatakan sebentar tadi yang Vitamin C adalah menjadi asas bagi produk Vitamin C Serum By Annona yang mampu memberikan anda wajah terbaik dengan 10x kekuatan Vitamin C. Kita akan melihat secara terperinci apakah bahan-bahan yang terkandung dalam produk Vitamin C Serum By Annona yang dapat memberikan kesan sehinga 10 kali ganda khasiat daripada Vitamin C biasa.

kandungan-vitamin-c-serum

Glutathione – ia digelar sebagai ‘mother of anti-oxidants’ yang mana ia sangat kuat dan mampu untuk mencerahkan kulit yang kusam. Di samping itu juga ia dapa menghaluskan dan mengecilkan liang-liang pori pada muka dan wajah anda. Tambahan pula, ia juga dapat mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat dan ia juga dapat memudarkan serta menghilangkan parut-parut di kulit anda.

Asid Hyaluronic – asid ini bertindak untuk memelihara kelembapan kepada kulit anda dan pada masa yang sama ia juga dapat membuatkan kulit menjadi lebih licin, halus dan lebih anjal.

Ekstrak Daun Saxifraga – ekstrak dari daun saxifraga ini bertindak sebagai anti-oksidan pada kulit muka anda dan ia juga mempunyai kesan pencerahan pada kulit. Ekstrak daun saxifraga juga bertindak sebagai bahan yang bersifat astringent, yakni ia mampu dapat mengetatkan liang-liang pori yang besar pada kulit muka anda.

saxigraga-leaves

Kehijauan daun saxifraga mempunyai khasiat anti okisdan yang tinggi

Ekstrak Akar Pokok Peony – ia digunakan secara meluas dalam kosmetik terutama sekali di negara Jepun bertujuan untuk memberi kesan kepada pencerahan kulit. Ia juga bersifat anti radang dan ia dapat membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit. Di samping itu juga, ia juga dapat melancarkan aliaran darah di bawah kulit dan pada masa yang sama ia dapat memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah pada kulit muka anda.

peony-tree

Akar dari Pokok Peony berfungsi untuk pencerahan kulit

Ekstrak Akar Pokok Skullcap – ekstrak dari akar pokok skullcap mempunyai kesan anti-oksidan yang cukup tinggi yang amat perlu untuk melambatkan kadar penuaan kulit dan menjadikan kulit tampak muda. Ia juga bertindak untuk melembapkan kulit dan melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran ultra ungu atau UV, dan pada masa yang sama ia juga dapat membantu meredakan kulit yang sensitif.

Ekstrak Buah Delima – selain khasiat yahg khabarnya ia boleh mencerahkan kulit, ia juga mengandungi bahan-bahan yang mampu melawan penuaan kulit serta bertindak sebagai anti kedut pada kulit anda juga.

pomegranate-extract

Khasiat buah delima untuk kesihatan dan kecantikan kulit memang terbukti

Testimoni Pengguna-Pengguna Vitamin C Serum Wajah Terbaik 10x Kekuatan Vitamin C

Ramai pengguna-pengguna Vitamin C Serum By Annona amat berpuashati dengan keputusan yang diperolehi hasil daripada mengamalkan produk ini. Mari kita lihat testimoni-testimoni dari pengguna yang telahpun mendapatkan hasil wajah yang terbaik dengan manfaat Vitamin C Serum Wajah Terbaik dengan 10x kekuatan Vitamin C.

testimoni-pengguna-vitamin-c-serum-2

testimoni-pengguna-vitamin-c-serum-3

testimoni-pengguna-vitamin-c-serum-4

testimoni-pengguna-vitamin-c-serum-1

Dapatkan Vitamin C Serum By Annona Terbaik dan 10x Kekuatan Vitamin C Untuk Anda

Vitamin C Serum By Annona, terbukti adalah Vitamin C Serum yang memberikan wajah yang terbaik dengan 10x kekuatan Vitamin C, dan anda akan mendapat serta memiliki kulit wajah yang tampak lebih cantik, anggun, gebu, comel dan flawless dengan mengamalakan Vitamin C Serum By Annona ini.

dapatkan-vitamin-c-serum

Harga bagi Vitamin C Serum By Annona adalah sebanyak RM90 untuk penggunaan selama 2 bulan. Walau bagaimanapun, sekiranya anda memilih Pakej Super Saver, anda akan jimat RM30 dan juga dapat memiliki Vitamin C Moisturising Cream bernilai RM49 secara PERCUMA! Jadi apa yang ditunggu lagi? Cepat dapatkan Vitamin C Serum By Annona sementara stok masih ada!

Jom Dapatkan Vitamin C Serum By Annona Terbaik dan 10x Kekuatan Vitamin C Untuk Anda SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Jom Dapatkan Vitamin C Serum By Annona Terbaik dan 10x Kekuatan Vitamin C Untuk Anda SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Vitamin C Serum By Annona Terbaik dan 10x Kekuatan Vitamin C Untuk Anda SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: