Review
Aug 20, 2018, 2:28am

Urutan Tradisional Dan Herba Di Niza Spa


Tua sebelum usia? Ramai antara masyarakat hari ini terutamanya golongan wanita tidak memberi penekanan yang lebih berkenaan penjagaan dalaman dan luaran. Bagi mereka, luaran nampak sihat itu dah menjadi kepuasan mereka dan mengandaikan mereka tidak mengalami sebarang masalah kesihatan.

Antara Urutan Tradisional Dan Herba

Kesan daripada kurang penjagaan diri ini akan memberi aura yang negatif di mana mereka sering dilanda tekanan kerja, muka yang kusam, badan menjadi lemah tidak bertenaga dan juga keluar garis – garis penuaan sebelum usia yang sepatutnya. Faktor yang mempengaruhi gaya hidup yang sihat adalah cara pemakanan yang seimbang dan juga penjagaan dalaman serta luaran badan.

Antaranya Urutan Tradisional Dan Herba

Pada hari ini terdapat pelbagai teknik dan cara rawatan yang digunakan bagi memberi kesihatan dan kecantikan dalaman serta luaran badan. Nak lagi mudah anda hanya perlu mengunjungi dan meluangkan sedikit masa di spa – spa yang menyediakan rawatan ini. Namun, anda harus bijak memilih kerana tersalah membuat pilihan, badan anda juga akan sengsara.

Niza Spa Menawarkan Urutan Herba dan Tradisional

Selain Urutan Tradisional Dan Herba

Memperkenalkan Niza Spa d’Body Care yang menawarkan pelbagai pakej urutan herba dan tradisional di Kajang, Selangor. Niza Spa bukan sahaja terkenal kerana pakej urutan yang pelbagai malah, cukup tersohor dengan harga yang murah dan berpatutan. Bermula dari urutan wajah sehinggalah ke urutan keseluruhan badan, mereka sedia untuk menawarkan servis yang terbaik. Selain itu, Niza Spa juga ada menawarkan pakej urutan selepas bersalin di mana ia juga menjadi tumpuan dan permintaan yang agak tinggi.

Pakej Rawatan Terbaik Yang Di Tawarkan di Niza Spa

Selain itu Urutan Tradisional Dan Herba

Niza Spa menawarkan pelbagai pakej urutan herba dan tradisional yang murah dan berpatutan. Anda pasti tertarik untuk mencuba pelbagai jenis pakej di mana ianya merangkumi rawatan wajah serta urutan badan yang semestinya akan memberikan anda kesegaran dan kesihatan badan yang lebih baik. Bila lagi nak manjakan tubuh badan setelah sekian lama bekerja dan menguruskan anak – anak seharian di rumah. Jom kita lihat apakah antara pakej urutan yang ditawarkan di Niza Spa ini.

1. Rawatan Resdung Tanpa Asap

Ada Urutan Tradisional Dan Herba

Teknik rawatan resdung tanpa asap dari Niza Spa sangat berkesan dan mujarab. Anda akan dirawat dengan menggunakan harbell pilihan ekstrak daripada kayu manis. Rawatan resdung ini sangat bagus untuk menghilangkan masalah gatal – gatal di bahagian muka, mata dan tekak serta mengurangkan bersin yang berpunca daripada masalah resdung.

2. Urutan Terapi Hot Stone

Antaranya Urutan Tradisional Dan Herba

Pasti ramai yang belum mencuba terapi menggunakan kaedah batu panas ini atau lebih dikenali sebagai urutan terapi hot stone. Antara kebaikan daripada membuat urutan terapi ini adalah dapat mengurangkan sakit belakang, melegakan tekanan, meningkatkan kualiti tidur, melancarkan peredaran darah, membuang angin dalam badan dan juga membuang toksin atau detox badan.

3. Rawatan Ear Candle Terapi

Terdapat Urutan Tradisional Dan Herba

Jarang pula kedengaran urutan terapi telinga di mana – mana spa kecantikan. Namun, di Niza Spa semuanya ada di sini. Antara manfaat yang anda perolehi daripada Ear Candle Terapi ini adalah membantu mengatasi gangguan pendengaran kesan daripada sinusitis dan juga dapat melegakan sinus yang akan menyebabkan radang di kawasan telinga.

4. Pakej Urutan Bersalin

Terdapatnya Urutan Tradisional Dan Herba

Urutan selepas bersalin bukanlah sesuatu yang perlu di pandang remeh. Urutan selepas bersalin sangat penting bagi mengembalikan bentuk badan yang asal, memperbaiki urat yang mengembang setelah 9 bulan 10 hari mengandung, mengembalikan tenaga serta memberi kesegaran badan pada si ibu. Niza Spa juga menawarkan pakej urutan bersalin di mana anda boleh menghubungi mereka sekiranya anda perlu mereka datang ke lokasi anda.

5. Rawatan Bekam

Seterusnya Urutan Tradisional Dan Herba

Rawatan bekam merupakan salah satu rawatan kecantikan dan kesihatan yang paling mendapat perhatian kini. Ramai juga yang agak gerun dengan teknik rawatan bekam ini tetapi setelah menerima rawatan bekam di Niza Spa, mereka merasa perubahan dan ingin membuat rawatan bekam untuk kali kedua. Rawatan bekam sangat bagus untuk membuang darah kotor, membantu masalah kulit yang berjerawat serta masalah dalaman yang lain.

6. Rawatan Urutan Muka dan Facial Wajah

Mencari Urutan Tradisional Dan Herba

Anda pasti tidak mahu kulit anda kelihatan kusam dan lebih parah lagi muncul masalah jerawat dan jeragat di wajah anda. Untuk mendapat kulit wajah yang cantik dan bersih, anda perlu memberi perhatian yang lebih dengan dapatkan rawatan yang khusus untuk wajah anda. Urutan muka dan rawatan wajah di Niza Spa pasti akan memberi pengalaman yang takkan anda lupakan. Kembalikan wajah yang diidamkan dan kekal awet muda.

7. Rawatan Body Scrub

Mencari-cari Urutan Tradisional Dan Herba

Untuk mendapat kesihatan tubuh badan serta kulit yang cantik, anda perlu mencuba rawatan body scrub dari Niza Spa ini. Rawatan scrub badan perlu dibuat untuk menghilangkan kotoran degil pada badan, melancarkan peredaran darah melalui teknik urutan yang dilakukan serta mengembalikan kesegaran pada badan.

Jom Datang ke Niza Spa d’Body Care Kajang

Ciri Urutan Tradisional Dan Herba

Jom datang manjakan diri di Niza Spa Kajang. Kini tibalah masanya anda merealisasikan impian anda untuk dapatkan kulit wajah yang sihat, badan yang segar dan dapat menjalani aktiviti seharian tanpa rasa stress. Anda pasti teruja dengan layanan manja yang akan diberikan oleh Niza Spa nanti. Untuk sebarang maklumat lanjut. anda boleh hubungi info di bawah.

Antara ciri Urutan Tradisional Dan Herba

NIZA SPA | SERVIS SPA MURAH, SELESA DAN PELBAGAI PAKEJ
Hubungi: Tekan untuk telefon (012-3466960) | Tekan untuk Whatsapp
Facebook: https://web.facebook.com/anisyah.anis.1276

Lokasi Perniagaan:
Niza Spa d’Body Care
Jalan 6C/7 No 10 E, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: