Review
Apr 23, 2018, 10:13am

Urutan Dan Treatment Wajah Yang Wajib Anda Lakukan Di Pulau Pinang


Asyik sibuk dengan bekerja? penjagaan wajah jangan dilupakan! Pasti anda sudah lama tidak memanjakan diri dengan urutan dan treatment wajah yang sering dilakukan dimana-mana saloon kecantikan dan juga pusat urutan dan kecantikan, bukan? Di Pulau Pinang, anda boleh mendapatkan pelbagai urutan dan rawatan wajah dengan harga yang sangat murah dan berpatutan.

urutan dan treatment wajah di penang

Bukan sahaja wanita tetapi juga kaum lelaki yang ingin merawat wajah mereka yang kusam, berjerawat dan apa-apa sahaja masalah mereka, mereka boleh dapatkan urutan dan treatment wajah di Pulau Pinang. Urutan dan rawatan wajah banyak disediakan di spa, saloon dan pusat kecantikan. Anda cuma pilih sahaja saloon mana yang anda inginkan, pasti anda dapat membelai diri dengan rawatan dan urutan kecantikan wajah. Namun, dalam arus ekonomi yang mencabar ini, pastinya anda juga terlalu sibuk dengan kerjaya anda sehingga tidak ada masa untuk pergi ke saloon dan melakukan treatment wajah. Apatah lagi sekiraya saloon pilihan anda berada sangat jauh daripada rumah atau tempat kerja anda, pastinya sukar untuk anda mencuri masa ke sana. Bagi semua wanita yang berada di Pulau Pinang, anda tidak perlu bimbang dan tidak perlu mencari-cari lagi dimanakah pusat kecantikan yang terdekat untuk anda lakukan urutan dan rawatan wajah kerana terdapat perkhidmatan mobile facial spa yang dilakukan untuk para wanita.

tempat urutan dan treatment wajah di penang

Mobile Facial Spa disediakan bagi anda yang memerlukan urutan wajah dan treatment seperti di saloon tetapi tidak mempunyai masa untuk ke sana. Anda boleh mendapatkan perkhidmatan mobile facial spa pada bila-bila masa sahaja yang anda inginkan. Selalunya, perkhidmatan mobile facial spa ini akan terus dibuat dirumah anda atau mana-mana kawasan yang anda inginkan. Anda yang belum pernah mendapatkan urutan dan treatment wajah secara personal seperti mobile facial spa ini, anda tidak perlu risau kerana sudah pasti semuanya sangat tertutup dan hanya wanita sahaja. Oleh itu, anda harus dapatkan perkhidmatan mobile facial spa yang terbaik untuk anda.

Farah Beauty Mobile Facial Spa

Farah Beauty Mobile Facial Spa adalah Spa berkonsepkan mobile dimana anda tidak perlu bergerak ke mana-mana kerana mereka akan terus ke rumah anda dan memberikan perkhidmatan pakej facial urutan dan treatment wajah yang anda pilih. Farah Beauty Mobile Facial Spa dimiliki oleh Cik Farah iaitu seorang beauty consultant yang telah lama berkecimpung di dalam bidang facial spa dan kecantikan. Perkhidmatan urutan dan treatment wajah ini bertapak di Pulau Pinang dan menjadi ramai permintaan wanita-wanita di Pulau Pinang.

urutan dan treatment wajah di penang dengan farah beauty mobile spa

Siapa yang taknak segala masalah kulit hilang dan wajah menjadi cantik? Untuk pengetahuan anda juga, Farah menggunakan mesin Dermasonik berteknologi korea dalam melakukan treatment kepada anda dan ia adalah percuma. Anda tidak perlu bayar untuk caj penggunaan mesin ini dan sebagainya, malah Farah Beauty Mobile Facial Spa sangat-sangat murah di Pulau Pinang. Farah Beauty Mobile Spa akan terus ke rumah anda bagi melakukan rawatan dan facial wajah supaya lebih memudahkan anda dan mereka sangat mudah dirunding. Anda boleh berbincang terlebih dahulu mengenaik servis facial, urutan dan treatment wajah serta pakej yang mereka tawarkan.

Servis Dan Perkhidmatan Farah Beauty Mobile Spa

Farah Beauty Mobile Facial Spa menyediakan servis dan perkhidmatan yang sangat hebat kepada anda semua kerana Farah sangat fokus dalam menyelesaikan masalah kulit anda seperti kulit muka berjerawat, jeragat, kulit sensitif, kulit normal dan lain-lain lagi. Walau apapun masalah anda, Farah pakar dalam menjadikan kulit anda bebas daripada segala cela dan kotoran serta memberikan wajah baru yang sangat berseri, bersih dan cantik kepada anda semua. Anda semua boleh melakukan urutan dan treatment wajah ini tidak kira peringkat umur.

mobile spa untuk urutan dan treatment wajah di penang

Semua wanita amat disarankan untuk mendapatkan urutan dan treatment bagi membaiki dan merawat kulit wajah. Untuk pengetahuan anda, urutan wajah sangat penting bagi melancarkan proses pengaliran darah dan memudahkan tubuh anda mendapat oksigen dengan mudah dan berterusan. Selain itu, treatment pula penting dalam merawat dari dalam dan luar kulit untuk mengatasi masalah kulit yang anda alami seperti masalah jerawat, kulit sensitif, kulit kering dan sebagainya. Farah Beauty Mobile Facial Spa menyediakan kesemua perkhidmatan yang anda perlukan dan akan membantu anda sehingga wajah anda mendapatkan hasil yang lebih baik.

Pakej Farah Mobile Beauty SPA

Terdapat 4 pakej Farah Mobile Beauty SPA yang anda boleh pilih untuk merawat dan membaiki kulit wajah anda. Antaranya adalah pakej Basic, Deluxe 1, Deluxe 2 dan juga Luxury. Keempat-empat pakej ini berbeza dari segi harga, kesesuaian umur dan jenis kulit, jenis servis dan rawatan dan juga kesan kulit wajah anda. Mari kita lihat kesemua pakej yang ditawarkan ini.

pakej urutan dan treatment wajah di penang

1. Pakej Basic

Pakej basic adalah pakej ringkas yang cukup berkesan dengan mengambil masa selama 45 minit sahaja. Pakej basic ini bernilai RM65 dan anda akan menjalani sesi urutan dan treatment ini.

 • Cleaner
 • Polishing Exfoliant
 • HYDRA-V Refreshing Moisture Mask or Deep Cleansing Mask
 • Cream Massage
 • Softening Lotion
 • Eye Cream / Gel
 • Mosturizer

2. Pakej Deluxe 1

Pakej 1 jam ini bernilai RM120. Pakej Deluxe ini sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi kulit pelbagai jenis. Deluxe boleh dilakukan oleh anda yang berumur bawah 30 tahun. Ia menawarkan servis dan perkhidmatan ini.

 • Cleaner
 • Polishing Exfoliant
 • Deep Cleansing Mask
 • Cream Massage
 • Boosting Infusion
 • Softening Lotion
 • Serum (Advance Skin Refinisher / Hydra V serum)
 • Eye Cream / Gel
 • Moisturizer

pakej farah mobile spa urutan dan treatment wajah di penang

3. Pakej Deluxe 2

Pakej Deluxe 2 sesuai untuk kulit jenis kering ataupun berpigmentasi. Ia bertujuan untuk membaiki dan merawat kulit anda dengan lebih lagi. Anda yang berumur 30 ke atas tidak harus melepaskan peluang mendapatkan pakej Deluxe 2. Dengan hanya RM130, anda boleh mendapatkan servis dan perkhidmatan sebegini.

 • Cleaner
 • Polishing Exfoliant
 • HYDRA-V Refreshing Moisture Mask or Deep Cleansing Mask
 • Cream Massage
 • Softening Lotion
 • Boosting Infusion
 • Serum (YE serum, YE ultra lifting essence, IR Comp. Serum)
 • Eye cream / gel
 • Mosturizer

4. Pakej Luxury

Anda juga berpeluang merasai urutan dan rawatan selama 1 jam 15 minit dengan bernilai RM200 sahaja. Urutan dan rawatan ini sesuai bagi anda yang berumur 35 tahun ke atas. Pakej ini akan menggunakan teknologi Dermasonik yang sangat hebat dan berkesan dalam merawat masalah kulit wajah anda.

 • Cleanser
 • Dermasonik
 • Intensive Renewing Peel
 • Deep Cleansing Mask
 • Cream Massage
 • Boosting Infusion
 • Softening Lotion
 • LX Eye Cream
 • LX Cream

Anda boleh memilih mana-mana sahaja pakej yang ditawarkan oleh Farah Beauty Mobile Spa kerana pakej-pakej ini dilengkapi dengan urutan dan treatment wajah yang berkesan dan sangat-sangat menarik. Anda pasti akan mengulangi urutan dan treatment yang ditawarkan pada masa hadapan kerana ia benar-benar berkesan dan menjadikan kulit wajah anda sangat cantik dan terbaik.

Kelebihan Farah Beauty Mobile Spa

kelebihan urutan dan treatment wajah di penang dengan mobile spa

Seeloknya anda mengambil perkhidmatan Farah Beauty Mobile Spa kerana tiada lagi masalah anda untuk menghadapi kesesakan lalu lintas, penat dan letih nak siap-siap untuk keluar rumah, memandu dan sebagainya lagi. Anda kini sudah bebas untuk cantik kerana anda boleh mendapatkan urutan dan treatment wajah yang mudah, murah dan cantik dengan hanya menggunakan perkhidmatan Farah Beauty Mobile Spa.

1. Jimat Masa Dan Tenaga

urutan dan treatment wajah di penang yang menjimatkan

Farah Mobile Spa Facial merupakan servis facial rumah ke rumah, jadi anda tak perlu untuk ke mana-mana. Anda boleh jimatkan wang, masa dan tenaga anda. Tak perlu gunakan tambang untuk ke saloon, tak perlu buang masa dengan hadapi jem dan juga anda tak perlu gunakan tenaga yang banyak untuk memandu dan sebagainya.

2. Pakej Serendah RM65

urutan dan treatment wajah di penang serendah RM65

Ini merupakan berita baik kepada anda semua kerana anda boleh dapatkan pakej serendah RM65. Banyak urutan dan treatment wajah yang dilakukan dengan pakej ini untuk mencantikkan wajah anda. Anda boleh cuba pakej yang paling rendah ini terlebih dahulu!

3. Produk Bertaraf Premium Atau Dunia

urutan dan treatment wajah di penang menggunakan produk berkualiti

Pasti anda tidak sangka bahawa rahsia kecantikan pelanggan yang menggunakan khidmat facial mobile Spa Farah ini adalah dari segi produknya. Farah memberikan perkhidmatan penggunaan produk bertaraf antarabangsa, premium dan dunia kepada seluruh masyarakat yang menggunakan perkhidmatannya. Sememangnya Farah inginkan yang terbaik untuk anda semua.

4. Jaminan Kepuasan

urutan dan treatment wajah di penang dengan jaminan kepuasan

Anda juga diberi jaminan kepuasan iaitu anda tidak perlu bayar sekiranya tidak berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan oleh mereka. Objektif mereka tampilkan adalah untuk mengurangkan jerawat anda seawal 7 hari atau 39 hari. Namun, sekiranya tiada apa-apa perubaha, wang anda juga akan dikembalikan

5. Pilihan Pakej Yang Pelbagai

pilihan pakej urutan dan treatment wajah di penang

Bagi facial urutan dan rawatan, anda boleh memilih mana-mana pakej yang sesuai dengan anda. Pakej rawatan yang disediakan juga adalah serendah RM1400 beserta produk serta cara pemakaian yang betul. Inilah pakej yang paling mendapat permintaan ramai.

6. Mesra Pelanggan

urutan dan treatment wajah di penang mesra pelanggan

Urutan dan treatment yang dilakukan oleh Farah sangat menarik dan pelanggan juga tidak mudah bosan kerana Farah sangat mesra pelanggan. Banyak ilmu tentang kulit wajah dan kecantikan yang boleh anda dapatkan dari Farah. Farah juga merupakan seorang yang berpengalaman, pakar dan terlatih dalam bidan facial dan treatment wajah serta bidang kecantikan wanita.

7. Terbukti Berkesan

urutan dan treatment wajah di penang dan berkesan

Rawatan dan facial muka yang dilakukan oleh Farah Beauty Mobile Facial Spa sangat berkesan dan telah terbukti. Semua teknik rawatan serta urutan wajah yang dilakukannya memberi tindak balas yang baik dan membantu ramai wanita untuk lebih cantik dan mendapat kulit yang sihat.

Testimoni Mereka Yang Menggunakan Perkhidmatan Farah Beauty Mobile Spa

urutan dan treatment wajah di penang hasil selepas urutan dan treatment wajah di penang review pengguna urutan dan treatment wajah di penang testimoni pengguna

Booking Urutan Dan Rawatan Wajah Dengan Farah beauty Mobile Spa Sekarang!

Ramai pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan dan servis daripada Farah Beauty Mobile Spa dan mereka amat berpuas hati dengan kesan kulit wajah yang mereka alami setelah melakukan facial bersama Farah. Sungguh hebat kesan dan testimoni yang mereka berikan kerana jerawat benar-benar hilang dan tidak ingin tumbuh lagi. Anda semua harus menjaga kulit muka dengan baik dan sempurnya hanya dengan langkah mudah iaitu dapatkan rutan dan treatment wajah dengan berkesan setiap hari.

dapatkan mobile spa urutan wajah di penang

FARA BEAUTY MOBILE FACIAL SPA
Hubungi: Tekan untuk telefon (010-9505056) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Farah Beauty Mobile Facial Spa

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: