Review
Dec 3, 2017, 9:13pm

Upah Buat Assignment Murah Untuk Diploma / Degree dan Master


Sebagai seorang pelajar institusi awam ataupun swasta, anda tidak akan terlepas daripada assignment yang diberikan oleh pensyarah samada anda belajar di peringkat sijil, diploma, degree ataupun master. Assignment adalah satu tugasan yang wajib disiapkan oleh seorang pelajar bagi memenuhi syarat lulus untuk sesuatu subjek yang diambil pada setiap semester.

upah-buat-assignment

Kegagalan dalam menyiapkan assignment yang diberikan oleh pensyarah akan menyebabkan anda mendapat markah yang sikit dan berkemungkinan anda akan gagal dalam subjek tersebut. Sekiranya anda gagal dalam sesuatu subjek, anda perlu mengulangi subjek yang sama pada semester berikutnya.

Pastinya anda tidak mahu gagal dan mengulangi subjek yang sama. Jika ianya berlaku, ia akan merugikan masa dan duit anda sendiri. Bagi mengelakkan kegagalan berlaku, sebaiknya setiap assignment yang diberikan oleh pensyarah perlu dibuat dengan sehabis baik bagi mencapai markah yang tinggi untuk lulus dengan cemerlang.

assignment-bermutu-tinggi

Sekiranya ada seorang pelajar sepenuh masa, ianya bukan lah satu masalah untuk menyiapkan sesuatu assignment. Sebaliknya assignment itu adalah satu bebanan bagi mereka yang belajar secara separuh masa ataupun belajar jarak jauh (PJJ). Ini disebabkan oleh komitmen kerja yang lain dan tiada masa untuk menyiapkan assignment.

Selain terikat dengan komitmen kerja, mereka juga perlu membahagikan masa mereka untuk belajar dan bersama dengan keluarga. Jadi, kekangan masa dan kesibukan mereka membuatkan mereka bertambah buntu dan kurang fokus untuk menyiapkan segala assignment yang diberikan oleh pensyarah.

Upah Buat Assigment Murah Serendah RM15 Per page

Ada kalanya pelajar sepenuh masa juga merasa buntu memikirkan tentang assignment yang perlu disiapkan disebabkan kerana tidak faham, kurang arif atau kurang mahir. Bahkan ada yang malas untuk buat assignment yang diberikan atas faktor-faktor tersebut. Jadi, bagaimana menyelesaikan masalah assignment yang tak siap ini?

khidmat-buat-assignment

Jika anda belum jumpa jalan penyelesaiannya, anda boleh menyelesaikan masalah ini dengan segera dimana anda boleh mendapatkan perkhidmatan buat assignment dengan upah yang murah serendah RM15 per page dan assignment anda akan siap sepertimana pensyarah anda inginkan.

Jadi, anda tidak perlu runsing dan bersusah payah untuk membuat sesuatu assignment yang belum pasti akan anda siapkan dalam tempoh yang diberikan. Pekhidmatan buat assignment ini terbuka kepada semua pelajar institusi awam ataupun institusi swasta mahupun persendirian melalui Hafieza.

Siapakah Hafieza Hassan ?

hafieza-2

Hafieza Hassan merupakan seorang graduan UPM yang mempunyai Diploma, Sarjana/Degree, Sarjana/ Master dalam jurusan yang sama iaitu  jurusan Pembangunan Manusia. Beliau juga graduan PhD daripada Universiti Teknologi Mara ( UiTM) dalam jurusan pengurusan perniagaan.

Kenapa Anda Perlu Memilih Perkhidmatan Buat Assignment Melalui Hafieza Hassan ?

1. Harga Berpatutan Dan Murah Dipasaran

jaminan-harga-murah

Bagi peringkat diploma dan sijil upah yang dikenakan adalah sebanyak RM15 РRM20 per page untuk 2000 Р3000 patah perkataan termasuk gambar, jadual, carta dan rujukan. Pada peringkat sarjana muda/ degree bermula dari RM20 РRM25 per page untuk  2000 Р3500 patah perkataan termasuk gambar, jadual, carta dan rujukan.

2. Pengalaman

berpengalaman-lebih-10-tahun

Selain memiliki latar belakang pelajaran yang tinggi, Hafieza sangat berpengalaman dalam bidang ini lebih kurang dalam 10 tahun. Jadi, anda tidak perlu ragu-ragu untuk mendapatkan perkhidmatan upah buat assignment daripada beliau kerana di jamin assignment yang disiapkan adalah yang terbaik.

3. Hasil Kerja Unik Dan Asli

 

original-works

Segala assignment yang dihasilkan akan dipastikan mempunyai hasil kerja yang unik dan asli bagi menjamin mutu dan kualiti assignment yang terbaik untuk kepuasan pelanggan setelah menerimanya. Secara tidak lansung, tidak akan wujud kes peniruan dan sebagainya.

4. Tempoh Masa Siap Seperti Yang Ditetapkan

siap-on-time

Setiap assignment yang dihantar dijamin akan disiapkan dalam tempoh masa yang ditetapkan tanpa anda perlu risau tentangnya. Anda hanya perlu bersabar menunggu assignment anda siap sepenuhnya pada hari yang sepatutnya anda terima assignment tersebut.

5. Boleh berhubung 24/7

berkomunikasi-247

Bagi memudahkan segala urusan, anda boleh berhubung melalui email pada bila-bila masa 24/7 untuk memastikan anda berpuas hati dengan segala progress assignment yang telah dibuat. Jadi, anda akan lebih rasa yakin dan percaya dengan perkhidmatan buat assignment tersebut.

6. Bidang Assignment Yang Ditawarkan

bidang-yang-boleh-buat-assignment

Terdapat 3 bidang yang ditawarkan untuk upah buat assignment ini iaitu bidang pengurusan, pembangunan manusia/psikologi dan juga bidang perniagaan. Jika anda mempunyai assignment dalam bidang tersebut, anda boleh mendapatkan perkhidmatan buat assignment yang ditawarkan.

Contoh Assignment Terbaik Dihasilkan Oleh Hafieza Hassan

Berikut adalah antara contoh-contoh hasil kerja assignment yang terbaik pernah ditempah oleh para pelajar dan dihasilkan dengan sangat baik mengikut tempoh masa yang diberikan.  Susunan ayat yang teratur serta menarik bagi memberikan kualiti yang hasil kerja yang unik dan asli.

contoh-kerja-assignment (1) contoh-kerja-assignment (3) contoh-kerja-assignment (2)

Testimoni Pelanggan Upah Buat Assignment Murah

Ramai pelajar telah mendapatkan perkhidmatan buat assignment daripada Hafieza Hassan yang di yakini terbaik. Mereka sangat berpuas hati dengan hasil kerja assignment yang telah disiapkan dalam tempoh masa yang diberikan. Malah, mereka tidak ragu-ragu lagi untuk mendapatkan perkhidmatan buat assignment tersebut berkali-kali.

testimoni-pelanggan

Cara Mudah Untuk Upah Buat Assignment Murah Untuk Diploma / Degree dan Master

Anda hanya perlu whatsapp atau email Hafieza Hassan dengan berikan maklumat seperti nama, nombor telefon, email, tajuk assignment, format assignment beserta tarikh hantar assignment. Sebut harga upah assignment pula bergantung kepada tajuk assignment, muka surat dan bahasa yang digunakan samada bahasa melayu atau english.

Syarat-Syarat Upah Buat Assignment Murah

syarat-untuk-tempah-assignment

  1. Bayaran deposit sebanyak 50% daripada upah buat assignment perlu dibayar terlebih dahulu bagi memastikan anda betul-betul serius untuk upah buat assignment.
  2. Tempoh untuk menyiapkan assignment adalah sekurang-kurangnya 2 minggu daripada tarikh upah buat assignment supaya assignment dapat disiapkan dalam tempoh tersebut.
  3. Assignment yang telah siap akan di hantar dalam bentuk printscreen untuk semakan terlebih dahulu untuk persetujuan akhir.
  4. Setelah assignment dipersetujui oleh anda, anda perlu membuat bayaran penuh dan mendapatkan assignment anda yang telah siap.
  5. Selepas bayaran penuh diterima, assignment yang telah siap lengkap sepenuhnya akan di hantar dalam bentuk softcopy melalui email.
  6. Setiap assignment yang telah dihantar adalah menjadi tanggungjawab anda sendiri untuk proses edit semula.
  7. Tiada pemulangan wang bagi setiap upah assignment yang telah disiapkan sepenuhnya dan yang telah dihantar kepada anda.
  8. Bayaran perlu dibuat hanya melalui Maybank atau Cimb Bank sahaja. Sekiranya anda menggunakan bank yang berbeza, sila buat bayaran secara segera.

Jom Upah Buat Assigment Murah Untuk Diploma/Degree dan Master SEKARANG!!!

assignment-helper

Buntu assignment masih belum siap atau tak tahu nak mulakan assignment dari mana? Sekiranya anda memerlukan upah buat assignment dengan segera, sila hubungi Hafieza Hassan sekarang!!! Di jamin assignment anda akan siap dalam masa yang diberikan dan assignment yang terbaik bakal anda terima.

Tiada lagi alasan assignment tak siap,lupa nak buat, tak tahu nak buat dan sebagainya. Anda tidak perlu mencipta alasan untuk pensyarah anda jika assignment anda gagal di siapkan dalam waktu yang ditetapkan. Kini anda boleh tersenyum menghantar assignment tepat pada masanya.

Jom tempah buat Assignment dengan ProfHariz SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom tempah buat Assignment dengan ProfHariz SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom tempah buat Assignment dengan ProfHariz SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: