Review
Oct 26, 2018, 11:55am

Upah Analisis Data SPSS, AMOS, Tutoring SPSS dan Research Statistik


analisis data untuk spss

Projek research statistik dan analisis data adalah perkara penting untuk anda siapkan dalam penelitian sesuatu tajuk reseach yang anda kendalikan.  100% penyelidik yang melakukan research statistik untuk projek universiti dan pekerjaan memerlukan software SPSS untuk mengira data statistik, menyiapkan teknik analisis dan juga membuat kesimpulan.  Masih ramai lagi pelajar dan pekerja seperti anda yang memerlukan khidmat bantuan dari segi menganalisis data SPSS, AMOS, perlukan tutoring SPSS dan juga research statistik untuk mendapatkan kejayaan yang cemerlang mungkin dalam persembahan viva yang bakal diadakan di akhir semester bukan?

Upah Analisis Data SPSS, AMOS, Tutoring SPSS dan Research Statistik

key in data spss

Tanpa mengambil upah analisis data SPSS, AMOS, tutoring SPSS dan research statistik, mungkin hasil kerja yang anda siapkan 100% tidak menepati target dan kesimpulan data yang diperlukan.  Apa tidaknya, terlalu banyak sistem software dan teknik analisis data yang perlu anda mahir untuk menghasilkan projek, dissertation serta thesis yang padat dan terbaik untuk rujukan semua. Ketahuilah bahawa ia merupakan idaman pelajar Degree, Master dan pHD untuk menghasilkan research dan thesis yang mendapat pujian supervisor!

Perkara Penting Sebelum Dan Semasa Memulakan Research / Kajian

1. Fahami konsep dan format Research yang anda kendalikan

fahami research dan analisis data

Sebelum memulakan research atau thesis, anda perlu fahami beberapa perkara seperti format, objektif, data-data yang perlu anda dapatkan serta perkara penting untuk case study anda.

2. Ketahui Sistem Dan Software Yang Boleh Anda Gunakan

analisis teknikal spss

Sebenarnya bukan sahaja SPSS yang anda perlukan untuk menyelidik, tetapi anda juga memerlukan sistem seperti AMOS, SmartPLS, Minitab, Oracle, SAS dan lain-lain lagi bagi menjayakan projek thesis dan dessertation anda.

3. Pengendalian Proses Dan Maklumat Penuh Untuk Research

upah analisis data dan keyin data

Research anda memerlukan sebuah proses lengkap yang agak kompleks namun boleh diatur dengan sebuah kerangka yang tepat. Anda juga perlu menyediakan maklumat penuh untuk dianalisis supaya proses abstrak, teori, construct, dimensi, instrument, variable dan lain-lain dapat dilaksanakan dengan betul.  

4. Memahami Keperluan Dan Ekspektasi Research Anda

research objective tesis

Penting sekali untuk anda fahami akan keperluan dan ekspektasi dalam menjalankan research.  Keperluan adalah dari segi analisis data SPSS, AMOS dan sebagainya dan ekspektasi yang anda harapkan adalah dari segi hasil research yang akan siap sepenuhnya.  

analisis data cepat

Research statistik anda pasti mendapat hasil yang memuaskan dan sangat cemerlang jika anda dapat menganalisa data dan menyiapkan projek yang matang dan berjaya dengan bantuan sistem, software dan sebagainya.  Cara terbaik yang boleh anda lakukan adalah dengan menggunakan khidmat upah analisis data SPSS, AMOS, tutoring SPSS dan research statistik.

Beta Consultancy – Khidmat Data Analisis (AKADEMIK)

consultancy data analysis dan research

Beta Consultancy adalah syarikat berdaftar yang menawarkan perkhidmatan membuat data analisis SPSS, AMOS, Tutoring SPSS, Research Statistik dan pelbagai lagi perkhidmatan berkaitan.  Mereka adalah kumpulan pakar statistik yang berpengalaman dan mahir dalam bidang statistik lebih dari 10 tahun serta merupakan Trustable Service Provider. Sebagai penyelidik dan pelajar Degree, Diploma atau Master, perkhidmatan menganalisa data akademik adalah keutamaan Beta Consultancy untuk anda dengan tagline mereka ‘Lets the quality do the talking’.  

Perkhidmatan Dan Upah Servis Yang Ditawarkan Oleh Beta Consultancy

perkhidmatan ditawarkan oleh beta consultancy

Penulisan Thesis, Research, Analisis Data Dan Lain-lain Projek

Beta Consultancy mengambil upah dalam membantu anda menyiapkan segala bentuk dokumentasi thesis, research, dessertation dan apa sahaja projek anda perlukan dalam bidang akademik anda. Sudah tentulah projek akhir tahun Diploma, Degree, Master dan phD anda akan berjalan dengan lancar dan sangat bagus.  

personal coaching

Personal Coaching Dan Workshop

Selain daripada membantu anda menyiapkan analisis data SPSS, AMOS dan research statistik, Beta Consultancy menyediakan perkhidmatan tutoring SPSS di mana ia boleh dilakukan secara personal coaching ataupun workshop.  Beta Consultancy mengajar anda dan peserta berkenaan dengan sistem SPSS, AMOS dan lain-lain lagi dengan menyediakan pelbagai input untuk menambahkan ilmu dan kepakaran anda semua.

kepakaran beta consultancy

Antara Sistem, Software dan Perkhidmatan Yang Turut Diuruskan Oleh Beta Consultancy

 • SPSS
 • AMOS
 • SAS
 • MATLAB
 • E-VIEW
 • SmartPLS
 • MINITAB
 • ORACLE
 • STATA
 • EXCEL
 • Lain-lain lagi sistem berkenaan

Kelebihan Menggunakan Perkhidmatan Beta Consultancy

konsultan statistik data

1. Beta Consultancy Berpengalaman, Mahir Dan Pakar

Jangan risaukan hasil penulisan dan research anda, dengan Beta Consultancy, projek anda pasti menjadi projek terbaik dan membolehkan anda mendapat markah yang tinggi. Beta Consultancy sangat pakar, mahir dan mempunyai pengalaman lebih daripada 10 tahun, malah mereka mempunyai latar belakang Diploma, Degree dan Master dalam bidang Statistik.

jaminan wang dikembalikan

2. Money Back Guarantee

Beta Consultancy memberi jaminan wang pulangan tunai sekiranya anda tidak berpuas hati akan hasil research statistik dan perkhidmatan projek analisis data SPSS, AMOS serta tutoring SPSS yang ditawarkan kepada anda.

analysis data terbaik

3. Beta Consultancy Merupakan Syarikat Berdaftar Dan Sah

Syarikat yang beroperasi di Seri Kembangan ini mengambil upah untuk analisis data SPSS, AMOS, Tutoring SPSS, research statistik serta pelbagai perkhidmatan lagi dengan mudah dan senang kerana mereka merupakan syarikat yang sah beroperasi dan berdaftar. Mereka mempunyai pejabat, mempunyai report turnitin serta sangat transparent.

beta consultancy firma statistic

4. Beta Consultancy Beroperasi 24 Jam Dan Fast Response

Tahukah anda kerja anda akan disiapkan dengan mudah dan pantas setelah menggunakan perkhidmatan Beta Consultancy? Beta Consultancy beroperasi selama 24 jam dan bekerja 7 hari seminggu.  Tindakan dan hasil yang pantas daripada mereka akan membuatkan anda berpuas hati dengan tempoh kerja anda disiapkan. Anda juga boleh berjumpa mereka di pejabat ataupun berurusan melalui online sahaja.

Testimoni Mereka Yang Telah Menggunakan Perkhidmatan Beta Consultancy

testimoni data analisis SPSS testimoni data analisis SPSS testimoni data analisis SPSS

Hubungi Beta Consultancy Untuk Upah Analisis Data Kajian Sekarang!

Ramai yang telah menggunakan perkhidmatan Beta Consultancy dan berpuas hati dengan hasil yang telah mereka dapatkan seperti dipuji oleh Supervisor atau Panel, mendapat point dan markah yang sangat tinggi serta mendapat nama untuk projek research terbaik pada tahun ini. Jom gunakan perkhidmatan Beta Consultancy untuk analisis data SPSS, AMOS, tutoring SPSS dan research statistik!

BETA CONSULTANCY | UPAH ANALISIS DATA SPSS, AMOS, TUTORING SPSS DAN RESEARCH STATISTIK
Hubungi: Tekan untuk  telefon (011-2763 4371)  | Tekan untuk WhatsApp
Email: betaconsultancy1@gmail.com

Hubungi Beta Consultancy Untuk Upah Analisis Data Kajian Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Hubungi Beta Consultancy Untuk Upah Analisis Data Kajian Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Hubungi Beta Consultancy Untuk Upah Analisis Data Kajian Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: