Review
Dec 3, 2019, 9:00am

Ubati Asma Dan Kahak Dengan Minyak Herba Asmak Dan Jus Asmak Gold


Penyakit batuk, kahak dan asma adalah penyakit yang biasa kita dengar di negara ini kerana negara kita mempunyai cuaca tropikal iaitu panas dan lembap. Jadi, penyakit seperti ini sangat mudah menyerang sekiranya musim tersebut datang. Manakala, penyakit asma adalah sejenis penyakit genetik dan boleh menyerang pada bila – bila masa sahaja. Maka, anda perlu memastikan anda mendapat rawatan dan ubat – ubatan yang bersesuaian.

Jus Herba Asmak 2019 2021

Batuk, asma, kahak dan sebagainya adalah agak sukar untuk dirawat sekiranya anda tidak mendapatkan ubat – ubatan yang betul. Namun, ia juga bukanlah mustahil untuk disembuhkan kerana ada herba serta ubat yang amat efektif dalam melegakan penyakit – penyakit berkaitan pernafasan ini. Anda sebagai pengguna perlu mendapatkan ubat – ubatan yang betul agar anda lebih selesa dan bebas dari penyakit ini.

Jus Herba Asmak 2021

Minyak Dan Jus Herba Asmak – Rawatan Terbaik Untuk Asma, Kahak Dan Batuk

Adakah anda mempunyai masalah selsema, batuk, asma, kahak dan pelbagai lagi penyakit yang berkaitan? Apa kata anda cuba Minyak Herba Asmak dan Jus Asmak Gold yang diformulasi khas untuk merawat penyakit – penyakit seperti ini? Malah, jus dan minyak asmak ini boleh digunakan untuk anak – anak kecil. Jadi, bagi para ibu yang risau akan anak yang batuk berpanjangan, anda boleh cuba menggunakan jus dan minyak ini untuk anak – anak anda.

Jus Herba Asmak Di Malaysia

Minyak Herba Asmak dan Jus Asmak Gold adalah produk yang mempunyai kelulusan KKM jadi ia tidak mempunyai sebarang bahan kimia yang boleh membahayakan kesihatan anda. Malah, ia juga menjalani RnD sebelum dipasarkan kepada pelanggan. Maka, sudah tentu ia adalah produk yang selamat untuk digunakan oleh pelbagai lapisan masyarakat. Berikut adalah kegunaan untuk Minyak Herba Asmak dan Jus Asmak Gold;

Jus Herba Asmak Hebat

Minyak Herba Asmak

  • Sesuai untuk asma, batuk, kahak & selesma.
  • Membantu mencairkan kahak
  • Boleh juga digunakan juga untuk masalah sembelit, kembung perut, buasir, digigit serangga, luka, tergeliat, terkena api, bengkak, lenguh & sakit gigi.
  • Terdapat minyak habbatussauda’, minyak gamat, minyak kayu putih & herba akar kayu terpilih.

Jus Herba Asmak Hebat Sekali

Jus Asmak Gold

  • Sebagai pelengkap kepada Minyak Herba Asmak
  • Sesuai sekali untuk yang menghidap asma yang agak teruk
  • Juga melegakan batuk, kahak dan selsema, menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan kesihatan supaya lebih cergas dan aktif
  • Sesuai dari 3tahun hingga dewasa

Jus Herba Asmak Gombak

Kebaikan Minyak Herba Asmak Dan Jus Asmak Gold

Terdapat pelbagai jenis kebaikan dan kelebihan yang anda akan terima sekiranya anda menggunakan minyak herba asmak dan jus asmak. Berikut adalah kelebihan yang anda akan terima sekiranya anda menggunakan kedua – dua produk ini untuk merawat selsema, batuk dan asma;

Dihasilkan Oleh Kilang Berstatus GMP

Minyak Herba Asmak dan Jus Asmak Gold dihasilkan oleh kilang yang berstatus Good Manufacturing Practice (GMP) di mana kilang yang digunakan untuk kedua – dua produk ini mempunyai cara yang selamat dan bersih sewaktu menghasilkan produk – produk tersebut. Selain itu, ia juga telah menjalani ujian kimia merbahaya yang telah dilakukan oleh makmal yang diiktiraf oleh Department of Standard Malaysia.

Jus Herba Asmak 2019 2020

Minyak Hanya Perlu Sapu Di Bahagian Luar

Sekiranya anda mendapatkan Minyak Herba Asmak, anda hanya perlu menyapu minyak tersebut di bahagian luar untuk mengurangkan dan merawat masalah pernafasan seperti batuk, kahak dan sebagainya. Anda boleh sapu di bahagian yang bermasalah seperti dada, hidung, leher dan bahagian belakang badan. Anda tidak perlu makan minyak ini.

Jus Herba Asmak Hebatnya

Harga Yang Berpatutan

Kebanyakan rawatan yang melibatkan penyakit asma adalah agak mahal kerana anda perlu ke hospital berulang kali untuk nebulizer. Jika anda mahukan rawatan yang jauh lebih murah dan harga yang berpatutan, maka anda perlu mendapatkan Minyak Herba Asmak dan Jus Asmak Gold untuk menyembuhkan penyakit asma kerana ia telah terbukti berkesan untuk 95% pelanggan mereka.

Jus Herba Asmak Di Dalam Malaysia

Merawat Penyakit Yang Melibatkan Pernafasan

Minyak Herba Asmak dan Jus Asmak Gold adalah produk yang diformulasikan khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah yang berkaitan pernafasan seperti batuk, kahak, selsema, asma dan sebagainya. Sekiranya anda menggunakan kedua – dua produk ini sewaktu anda diserang penyakit tersebut, ia boleh membantu untuk mencairkan kahak, menghilangkan masalah semput dan hidung tersumbat.

Jus Herba Asmak KL

Membantu Memuntahkan Kahak Bayi

Seperti yang anda sedia maklum, bayi tidak boleh mengeluarkan kahak dengan sendiri. Jadi, dengan Minyak Herba Asmak, anda hanya perlu sapukan sedikit pada bayi dan mereka akan memuntahkan kahak dengan sendiri dengan penggunaan dan teknik yang betul.

Jus Herba Asmak 2020 2021

Selamat Digunakan Pada Kulit

Anda tidak perlu risau dengan penggunaan Minyak Herba Asmak dan Jus Asmak Gold kerana ramai yang telah memberitahu bahawa ia tidak akan memberikan sebarang alahan kepada kulit. Hal ini kerana, ia tidak mempunyai sebarang bahan kimia yang merbahaya. Malah, ia juga boleh digunakan pada kulit bayi. Ia juga boleh digunakan pada sesiapa yang mempunyai masalah kulit sensitif.

Jus Herba Asmak 2020

Merawat Masalah Eczema Dan Psoriasis

Eczema dan Psoriasis selalunya terjadi apabila anda mempunyai masalah kulit yang terlalu kering dan sensitif dan juga masalah genetik. Dengan menggunakan Minyak Herba Asmak, anda boleh sapukan pada bahagian yang bermasalah. Ia mampu untuk melembabkan kulit dan sekaligus boleh merawat penyakit eczema dan psoriasis.

Jus Herba Asmak 2019

Testimoni Minyak Herba Asmak Dan Jus Asmak Gold

Jus Herba Asmak Malaysia Jus Herba Asmak Kuala Lumpur Jus Herba Asmak Hebat Amat Jus Herba Asmak Dipercayai

Dapatkan Minyak Herba Asmak dan Jus Asmak Gold Hari Ini

Jom Dapatkan Minyak Herba Asmak dan Jus Asmak Gold Hari Ini !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

305, Jalan Ayah Samad, Batu 5 1/2, Tanjung Gading, 84000 Muar, Johor

   
Jom Dapatkan Minyak Herba Asmak dan Jus Asmak Gold Hari Ini !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Minyak Herba Asmak dan Jus Asmak Gold Hari Ini !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: