Review
Jul 15, 2019, 1:21pm

TruNatural Healing Balm By BeeLeaves Membantu Bayi Dan Kanak-kanak


Tangisan bayi yang berpanjangan pasti meresahkan ibu bapa. Ada pelbagai sebab bayi menangis antaranya lapar, letih, mengantuk, kurang selesa kerana lampin basah dan keadaan persekitaran yang sejuk serta panas. Selain itu, punca lain mungkin kembung perut, atau kemungkinan besar bahawa bayi berasa kurang selesa disebabkan batuk dan selsema.

TruNatural Healing Balm 2020

Masalah batuk dan selsema terutama sekali pada bayi adalah satu perkara yang susah untuk ibu bapa baharu yang hendak tangani. Pelbagai petua dan kaedah yang diamalkan oleh para ibu bapa terhadap anaknya untuk mengurangkan atau menghikangkan batuk dan kahak yang berpunca daripada selsema dan batuk. Walau bagaimanapun sesetengah petua atau kaedah mungkin tidak sesuai. Oleh itu apakah cara yang dapat membantu bayi dan kanak-kanak sekiranya bayi sedang menghidap batuk dan selsema, ataupun bayi mengalami kembung perut?

Memperkenalkan TruNatural Baby Healing Balm By BeeLeaves Produk Yang Boleh Membantu Bayi Dan Kanak-kanak

Terdapat satu produk yang dinamakan sebagai TruNatural Healing Balm by BeeLeaves. Produk ini dapat mampu membantu bukan sahaja bayi tetapi juga kanak-kanak. TruNatural Baby Healing Balm aalah satu produk keluaran BeeLeaves yang telah terbukti untuk mengurangkan batuk dan selsema dan mengurangkan serta mencairkan kahak dan hingus. Selain dari itu, produk ini juga dapat mampu meredakan kembung perut, merawat kulit kerang dan juga dapat menghilangkan rasa gatal dan sakit akibat gigitan serangga.

TruNatural Healing Balm 2019

TruNatural Baby Healing Balm by BeeLeaves terbukti mampu dapat membantu bayi dan kanak-kakak kerana ia merupakan salah satu balm yang dihasilkan menggunakan bahan-bahan yang 100% semulajadi. Antara bahan-bahan tersebut termasuklah ekstrak Eucalyptus Oil atau minyak kayu putih, Virgin Coconut Oil atau minyak kelapa dara, dan Beeswax iaitu lilin lebah. Bahan-bahan ini diadun dengan sempurna mengikut formula dan peraturan yang telah ditetapkan untuk menjamin penggunaannya yang selamat di kalangan kanak-kanak

TruNatural Healing Balm Hebat

Produk yang dapat membantu bayi dan kanak-kanak, TruNatural Baby Healing Balm, terbukti selamat untuk digunakan oleh bayi dan kanak-kanak kerana ia dihasilkan tanpa menggunakan mentholl, iaitu minyak pudina atau peppermint oil. Kehadiran minyak pudina atau menthol pada bayi sebenarnya boleh mengganggu pernafasan dan juga meningkatkan risiko apnea. Memandangkan produk TruNatural Healing Balm by BeeLeaves yang membantuk kanak-kanak dan bayi ini adalah diperbuat daripada 100% bahan-bahan semulajadi, ia tidak mengandungi pewangi, pewarna atau bahan-bahan yang lain yang mungkin menyebabkan komplikasi seperti radang kulit, iritasi, kemerahan dan sebagainya.

Sejarah Dan Asal Usul TruNatural Baby Healing Balm By BeeLeaves Membantu Bayi Dan Kanak-Kanak

TruNatural Baby Healing Balm By BeeLeaves yang dapat membantu bayi dan kanak-kanak diwujudkan pada mula-mulanya apabila tuan Kamarul Zaman, Founder atau pengasas bagi BeeLeaves Golden Trading (AS0373076-H) dan isterinya mendapati bahawa tiada produk bayi atau kanak-kanak yang betul-betul sesuai dan selamat digunakan terhadap bayi ketiga mereka. Mereka mendapat bahawa kebanyakan produk dimasukkan bahan-bahan seperti menthol dan methyl salicylate secara sewenang-wenangnya ke dalam produk bayi yang mana bahan-bahan tersebut merupakan bahan kimia yang cukup bahaya untuk digunakan terhadap bayi.

TruNatural Healing Balm Padu

Dengan berkat pengalaman bekerja di Jabatan Kimia Malaysia melebihi 10 tahun, mereka telah mengambil keputusan untuk menghasilkan sendiri balm bayi yang benar-benar selamat dna mampu menjadi pilihan yang baik kepada para ibu bapa. Dan hasilny adalah TruNatural Baby Healing Balm By BeeLeaves, yang mana ia dapat membantu bayi dan kanak-kanak dalam meredakan batuk, selsema, kembung perut, mengurangkan kahak dan hingus, merawat kulit yang kering dan juga dapat menghilangkan rasa gatal dan sakit akibat gigitan oleh serangga.

Testimoni Ibu Bapa Mengenai TruLeaves Baby Healing Balm By BeeLeaves Membantu Bayi Dan Kanak-Kanak

Mungkin anda baru sahaja mengenali produk TruLeaves Baby Healing Balm By BeeLeaves yang boleh membantu bayi dan kanak-kanak dalam meredakan batuk, selsema, kembung perut, gatal-gatal dan sebagainya, tetapi ramai ibu bapa yang telahpun menggunakan produk ini dan secara rata-ratanya mereka amat berpuas hati dan memberikan komen-komen yang cukup memberangsangkan mengenai produk ini. Mereka percaya bahawa produk TruLeaves Baby Healing Balm by BeeLeaves ini benar-benar berkesan dah amat sesuai digunakan kepada bayi dan kanak-kanak kecil. Mari kita lihat antara testimoni-testimoni yang telah diberikan.

TruNatural Healing Balm Terbaikk

TruNatural Healing Balm Terbaik

TruNatural Healing Balm Mudah

TruNatural Healing Balm Mencantikkan

TruNatural Healing Balm 2020 2019

Dapatkan TruNatural Baby Healing Balm By BeeLeaves Membantu Bayi Dan Kanak-Kanak

TruNatural Baby Healing Balm By BeeLeaves adalah produk yang dijamin diperbuat daripada bahan-bahan yang 100% semulajadi seperti minyak kelapa dara (virgin coconut oil), Eucalyptus oil (minyak kayu putih) dan beeswax (lilin lebah). Ia tidak mengandungi bahan-bahan yang bolej membahayakan bayi atau kanak-kanak sebagaimana ia boleh didapati di dalam produk-produk bayi lain di pasaran luar, seperti beeswax sintetik, pewangi, methyl salicylate dan sebagainya. Ia juga tidak mengandungi camphor, yang mana seperti dilaporkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), camphor merupakan punca kepada serangan sawan kepada bayi dan kanak-kanak.

TruNatural Healing Balm Cantik

Balm TruLeaves Baby Healing Balm By BeeLeaves ini sangat sesuai bagi bayi dan kanak-kanak yang mana kulitnya teramatlah sensitif, dan ia juga sesuai bagi anak-anak yang mengalami G6PD yang mana ia benar-benar selamat digunakan. Hanya sapu-sapu sahaja pada si anak, si anak pasti akan suka. Pastikan anda mempunyai produk TruNatural Baby Healing Balm By BeeLeaves pada bila-bila masa kerana anda tidak akan tahu bila anak anda tiba-tiba akan mengalami masalah seperti batuk, selsema, kembung perut dan sebagainya. Anak selesa, ibu bahagia, ayah ceria. Dapatkan produk TruNatural Baby Healing Balm By BeeLeaves sekarang!

Jom Dapatkan TruNatural Baby Healing Balm By BeeLeaves Dengan Harga Pasaran RM29 SEKARANG!

TruNatural Healing Balm 2019 dan 2020

Jom dapatkan TruNatural Healing Balm By BeeLeaves SEKARANG

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

BeeLeaves ® Global Trading (AS0373076-H), No 446 Jalan Lagenda 17, Taman Lagenda Putra, 81000 Kulai, Johor

   
Jom dapatkan TruNatural Healing Balm By BeeLeaves SEKARANG

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan TruNatural Healing Balm By BeeLeaves SEKARANG

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: