Umum
Oct 13, 2010, 6:50pm

Tolong Kritik Aku


  •  
  •  
  •  
  •  
Assalamualaikum,

Secara jujurnya kita cukup susah dan payah untuk menerima kritikan yang memajukkan kita.. Yang ada hanyalah kritikan nak menjatuhkan.. Aku mula terjebak dalam arena berblog pada 29 Mei 2010 disitu aku mula menulis entri Cerita Tentang Aku.. Agak skema? Korang nilai okey..

Pada kali pertama aku menulis blog mendapat komen daripada cik panadol keep on blogging bro n just be urself no matter what… Dan komen kedua daripada Cik Yana gud luck encik hariz,, heheheh~ taip je cik hariz nk taip pe,, xde org mrh,,plg koman pn t org saman ;PP .. Bila aku semak kembali entri aku itu agak lucu.. Kenapa? yelahhh.. Menulis entri dengan entah apa-apa.. Alahh korang jelah nilai okey..

Sebenarnya entri ni aku cipta nak minta korang kritik secara menyeluruh terhadapĀ profhariz.com dari segi penulisan, blog dan sebagainya.. Yang boleh memajukkan profhariz.com dan korang senang berada di blog profhariz.com.. Dah tiba masanya untuk terima semua ini.. Sepanjang berblog tidak pernah ada pembaca yang cuba kritik yang boleh memajukkan blog profhariz.com..

Maka dengan ini aku memerlukan kritikan untuk memajukan aku dalam arena blog dari korang… Segala komen dan kritikan korang insyaAllah akan di terima dengan positif.. InsyaAllah..

ProfHariz : Nak Pergi Jauh Dengan Dunia Blog