Review
Mar 5, 2017, 1:24pm

Tisu Pembersih Makeup


Adakah anda menghadapi kesukaran setiap kali hendak menanggalkan make-up? Terutama sekali ketika hendak bersolat. proses membuang make-up merupakan satu tugas yang amat remeh, terutama sekali jika anda gemar memakai moisturizer, toner, permbersih muka dan sebagainya. Bagaimana hendak mengatasi masalah ini?

Tisu Pembersih Makeup

Kami memperkenalkan satu produk tissue pembersih muka atau lebih dikenali sebagai Wet Tissue Wipes yang sesuai terutamanya untuk golongan muslimah, iaitu IMAAN SUCI CLEANSING WIPES.

7 Kelebihan Tisu Permbersih Makeup Imaan Suci Cleansing Wipes

Tisu Pembersih Makeup Muka

Apa kelebihan IMAAN SUCI CLEANSING WIPES berbanding produk-produk lain yang berada di pasaran? Kita lihat apa kelebihan tisu pembersih muka ini berbanding jenama-jenama yang lain.

1. Suci Dan Bebas Tanpa Alkohol

Tisu Pembersih Makeup Muka Tanpa Alkohol

Anda mungkin tidak sedari, tetapi kebanyakan produk-produk tisu pembersih muka yang terdapat di pasaran ada mengandungi alkohol sebagai salah satu agen pembersih. Bagi sesetengah orang, mereka tidak suka malah menjauhi apa-apa produk yang mengandungi alkohol. Dengan tisu pembersih muka IMAAN SUCI CLEANING WIPES ini, anda tidak perlu lagi ragu-ragu dan was-was menggunakan produk kami yang semestinya bebas daripada alkohol.

2. Membuang Apa Jua Makeup, Termasuk Makeup Kalis Air Atau Waterproof

Tisu Pembersih Makeup Kalis Air dan Waterproof

Membuang make-up bukanlah suatu perkara yang mudah, apatah lagi kalau anda ingin membuang make-up yang tebal atau menggunakan make-up yang kalis air atau waterproof. Kebiasaannya anda terpaksa berulang-ulang mencuci muka anda dengan pembersih muka untuk membuang keseluruhan make-up. Tisu pembersih muka IMAAN SUCI CLEANSING WIPES mampu membersihkan apa jua make-up termasuk make-up yang tebal dan juga kalis air atau waterproof.

3. Lembut Kepada Kulit, Mudah Dan Senang Dibawa

Tisu Pembersih Makeup Senang Di Bawa

Para muslimah biasanya akan menghadapi masalah untuk menanggalkan make-up dengan cepat apabila hendak bersolat. Ada yang perlu bawa moisturizer, toner, pencuru muka dan kapas muka secara berasingan membuatkan proses untuk buang make-up menjadi perkara yang leceh. Dengan menggunakan tisu pembersih muka IMAAN SUCI CLEANING WIPES, proses membuang make-up akan menjadi perkara yang mudah.

Tidak perlu lagi para muslimah bergalas dengan bermacam-macam produk setiap kali hendak membuang make-up. Tisu pembersih muka IMAAN SUCI CLEANING WIPES mampu menanggalkan make-up dengan cepat dan mudah, dan pada masa yang sama menjaga kulit anda. Tekstur tisu pembersih muka ini yang lembut dan menyegarkan akan memastikan kulit anda sentiasa sihat.

4. Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit

Tisu Pembersih Makeup Untuk Semua Kulit

Kebanyakan orang menggunakan tisu pelembab yang mungkin tidak sesuai untuk kulit muka. Produk sebegini boleh merosakkan kulit muka jika menggunakan produk yang tidak khusus untuk membersihkan kulit muka. Dengan tisu pembersih muka IMAAN SUCI CLEANING WIPES, anda terjamin bahawa tisu pembersih muka ini adalah amat sesuai untuk tujuan mencuci dan membersihkan muka anda.

Tisu pembersih muka IMAAN SUCI CLEANING WIPES juga sesuai untuk semua kulit termasuk kulit yang sensitif. Tambahan pula, fungsi tisu pembersih muka ini yang mampu membersihkan dan pada masa yang sama menyegarkan kulit, membolehkan tisu pembersih muka ini sesuai dan boleh digunakan bukan sahaja oleh para wanita, tetapi juga boleh digunakan oleh para lelaki juga.

5. Tisu Pembersih Muka Ini Mengandungi Vitamin E

Tisu Pembersih Makeup Vitamin E

Sebagaimana anda mungkin tahu, Vitamin E adalah penting untuk penjagaan kulit yang sihat. Vitamin E mampu melindungi kulit daripada bahaya pencemaran alam sekitar, dan ia juga mampu menghalang sinar UV yang boleh memudaratkan kulit. Vitamin E juga merupakan moisturizer semula jadi dan juga bertindak untuk melambatkan proses penuaan kulit. Vitamin E juga amat penting dalam proses pemulihan kulit.

Tambahan pula, Vitamin E merupakan satu-satunya bahan yang mudah meresap kepada kulit, menjadikan tindakbalah Vitamin E kepada kulit dapat disaksikan dengan serta-merta. Vitamin E juga mengandungi anti-oxidants yang juga mampu melambatkan atau menghalang proses penuaan kulit. Oleh itu, dengan pemggunaan tisu pembersih muka IMAAN SUCI CLEANING WIPES yang mengandungi Vitamin E, kulit anda akan menjadi lebih segar dan sihat, muka anda tidak akan lagi kering, dan ia bertindak untuk membersih, melembap, menyegarkan serta merawat kulit anda.

6. Mudah Untuk Dibawa

Tisu Pembersih Makeup Senang Di Bawa Dan Ringan

Dengan saiz pakej tisu pembersih muka IMAAN SUCI CLEANING WIPES yang mudah untuk dibawa di mana-mana sahaja, anda tidak perlu risau dengan masalah tumpah. Tisu pembersih muka IMAAN SUCI CLEANING WIPES juga amat sesuai untuk perjalanan tidak kira dekat atau jauh, membolehkan anda menggunakannya pada bila-bila masa sahaja dan di mana-mana jua.

7. Produk Tempatan Dengan Kualiti Bertaraf Antarabangsa

Tisu Pembersih Makeup Senang Di Bawa


Tisu pembersih muka iMAAN SUCI CLEANING WIPES adalah produk yang dihasilkan secara tempatan dengan memfokuskan penggunaannya kepada bumiputera Muslim, dan pada masa yang sama ia mengekalkan mutu dan kualitinya setaraf kualiti antarabangsa. Tambahan pula, harga tisu pembersih muka ini amat-amat berpatutuan dan mampu milik.

Dapatkan Tisu Pembersih Makeup Ini Sekarang !

tisu makeup

HAZIRAH | IMAAN SUCI CLEANING WIPES

Telefon: 019-3922261 | Link WhatsApp
Facebook: ms.hazirah?
Facebook Page: @tisubersihmakeup
Laman web:  http://imaansuci.com

Oleh itu, apa yang ditunggu-tunggu? Jangan berlengah lagi! Anda sudahpun tahu bahawa tisu pembersih muka IMAAN SUCI CLEANSING WIPES mampu memudahkan kehidupan seharian anda.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: