Review
Sep 22, 2017, 4:01pm

Tips Untuk Kembalikan Tenaga Batin Lelaki Dan Wanita


Sekiranya anda sudahpun berumahtangga tetapi anda ada masalah tenaga batin, pastinya akan menjadi suatu perkara yang amat merisaukan dan meresahkan buat suami dan juga buat isteri juga. Sekiranya kaum suami mengalami masalah impotensi (impotence / erectile dysfunction), kaum suami akan terasa tercabar dan malu kerana kaum isteri tidak dapat dipuaskan dengan sepatutnya dan akan merasa diri mereka terabai atau tidak disayangi. Masalah impotensi bukan sahaja berlaku kepada kaum suami tetapi juga untuk kaum isteri juga. Pastinya pasangan suami isteri akan mencari tips untuk kembalikan tenaga batin lelaki dan wanita dan tiada lagi mati pucuk. Tetapi bagaimana ya?

Tidak kira anda mendapat sumber daripada internet, ataupun melalui pengalaman dari yang… “berpengalaman”… pastinya terdapat beberapa tips untuk kembalikan tenaga batin lelaki dan wanita dan tiada lagi mati pucuk.

Tips Untuk Kembalikan Tenaga Batin Lelaki Dan Wanita

Cara Untuk Kembalikan Tenaga Batin

Di sini kita akan menggabungkan beberapa petua, cara atau tips yang boleh diamalkan atau dipraktikkan untuk menguatkan serta mengembalikan tenaga batin bukan sahaja bagi para suami tetapi bagi para isteri juga. Mari kita lihat apakah tips-tips yang boleh diamalkan ini ya.

  • Jangan amalkan minum air batu kerana ia mengakibatkan zakar menjadi sejuk serta lembik dan mengakibatkan batang zakar ngilu bila jima’. Batang zakar harus sentiasa panas.
  • Jangan makan nasi berulamkan air. Minnum air setelah selesai makan nasi, melainkan jika tercekik. Kesannya sama seperti minum air batu.
  • Usah amalkan makan makanan bersifat ssejuk atau telah sejuk atau disejukkan. Ia boleh mengakibatkan air mani cair dan terpancut awal.
  • Jauhi makan makanan yang kuahnya berllinang kerana ia melemahkan zakar. Jangan terus minum air selepas makan nasi, minum hanya setelah 2 minit suapan terakhir.
  • Jangan hembus nafas ketika minum, tahan nafas, ini membantu mengelakkan dari mudah lelah ketika jimak.
  • Elakkan minum air ketika badan sedangg panas, selepas berlari atau bekerja berat. Berehatlah terlebih dahulu, sejukkan badan, kemudian baharulah minum air.
  • Jangan makan kepak ayam daging keranaa ia melemahkan zakar.
  • Jangan makan nasi sejuk, panaskan dahulu.
  • Kurangkan dari memakan Pisang Embun.
  • Elakkan minum air selepas jan 11.00 malam walaupun air panas kerana ia melemahkan otot pinggang dan membawa sengal badan.

Tahukah anda terdapat produk yang anda dan pasangan boleh amalkan sebagai tips untuk kembalikan tenaga batin lelaki dan wanita, dan tiada mati pucuk? Mari kita ketahui selanjutnya.

Memperkenalkan Produk EVO7 dan EVO8 Untuk Kembalikan Tenaga Batin Lelaki Dan Wanita

Tips Untuk Kembalikan Tenaga Batin

Memperkenalkan dua produk yang boleh diamalkan dan dipraktikkan sebagai tips untuk kembalikan tenaga batin lelaki dan wanita, iaitu produk EVO7  untuk lelaki dan EVO8 untuk wanita. EVO7 dan EVO8 adalah tergolong daripada produk EVO yang merupakan makanan kesihatan (bukannya ubat ya) yang dihasilkan menggunakan teknologi nano dari negara Jepun. Ramuan serta bahan-bahan yang digunakan dalam penghasilan produk EVO7 dan EVO8 berasal dari unsur semulajadi dan digandingkan dengan teknoogi nano dari negara Jepun.

EVO7 Untuk Lelaki Bagi Kembalikan Tenaga Batin

EVO7 Untuk Kembalikan Tenaga Batin

Produk EVO7 adalah khusus untuk lelaki dan ianya bertujuan untuk melancarkan pengedaran darah, meningkatkan serta memperkuatkan metabolisme badan anda, mengawal atur fungsi organ-organ di dalam badan anda dan ia juga meringkan sindrom nyeri neuropatik (neuropathic pain). Di samping itu juga, ia juga dapat mengurangkan kencing di waktu malam, merupakan salah satu bahan yang dapat menghalang pembesaran prostat tubuh serta ia juga dapat mempertingkatkan daya tahan dan immunisasi pada badan.

EVO7 Cara Untuk Kembalikan Tenaga Batin

Selain daripada itu, produk EVO7 juga mengandungi agen-agen yang bertindak sebagai agen anti-penuaan dan juga dapat melaksanakan detoksifikasi badan anda dari badan-badan yang beracun dan merbahaya di samping ia dapat meningkatkan mikrosirkulasi di dalam badan anda serta dapat menjauhkan anda daripada penyakit angin ahmar atau stroke. Tetapi yang paling penting bagi kaum lelaki terutamanya sekiranya mereka ingin tips untuk kembalikan tenaga batin bagi lelaki, adalah produk EVO7 dapat menguatkan kembali tenaga syahwat anda.

EVO8 Untuk Wanita Sebagai Tips Untuk Kembalikan Tenaga Batin Wanita

EVO8 Cara Untuk Kembalikan Tenaga Batin

Bagi wanita pula, terutama sekali wanita yang berada dalam abad ke-21 ini, mereka berhadapan dengan pelbagai cabaran dalam kehidupan mereka. Tambahan pula, bagi mereka yang berkarier serta berkeluarga mereka mengalami tekanan sama ada dari tempat kerja, masyarakat sekeliling, masalah kesihatan, taraf ekonomi, anak-anak serta keluarga. Untuk menikmati kehidupan yang bahagia, para wanita harus memastikan tahap kesihatan mereka sama ada luaran mahupun dalaman pada peringkat yang tinggi agar ianya tidak menggangu keharmonian kehidupan bekeluarga.

Cara Untuk Kembalikan Tenaga Batin

Khasiat dan manfaat pada produk EVO8 ini memang banyak. Antaranya, ia dapat mengurangkan kesan yang dihadapi semasa menopause, menghindarkan osteoporosis (tulang rapuh), meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan juga mengurangkan risiko penyakit jantung. Di samping itu juga, ia dapat mengingkatkan peredaran darah, mengurangkan cramps semasa menstruasi serta mengurangkan risiko kanser payu dara dan rahim. Produk EVO8 juga dapat meningkatkan proses sintesis hormon di dalam badan dan juga mempunyai agen-agen anti-penuaan serta memperbaiki kualiti kulit.

Testimoni Pengguna EVO7 dan EVO8 Bagi Mengembalikan Tenaga Batin Lelaki Dan Wanita

Tidak dinafikan bahawa ramai pengguna-pengguna EVO7 dan EVO8 telah mendapat keputusn yang amat memberangsangkan sejak mereka mengamalkan EVO7 dan EVO8 yang pastinya mereka akan amalkan sebagai tips untul kembalikan tenaga batin lelaki dan wanita, dan tiada lagi mati pucuk. Mari kita baca sebahagian daripada pengakuan-pengakuan daripada pengguna-pengguna EVO7 dan EVO8 yang berpuashati dengan hasil yang diperolehi daripada penggunaan produk EVO7 dan EVO8 ini.

testimoni pengguna evo7-evo8-atasi masalah lemah tenaga batin (2) testimoni pengguna evo7-evo8-atasi masalah lemah tenaga batin (3) testimoni pengguna evo7-evo8-atasi masalah lemah tenaga batin (5) testimoni pengguna evo7-evo8-atasi masalah lemah tenaga batin (6) testimoni pengguna evo7-evo8-atasi masalah lemah tenaga batin (7)

Dapatkan Evo7 dan Evo8 Untuk Kembalikan Tenaga Batin Lelaki Dan Wanita SEKARANG!

Tidak perlu risau lagi bagi kaum lelaki dan kaum wanita untuk beraksi di ranjang dan tidak dapat memuaskan masing-masing. Dengan produk Evo7 dan Evo8 pastinya pasangan-pasangan suami isteri akan lebih mesra dan lebih intim kerana dapat beraksi dengan lebih “power” dan lebih hangat, sehangat baru sahaja lepas kahwin… Sayangilah isteri anda, sayangilah suami anda, sayangilah orang-orang yang tersayang.

Tips Untuk Kembalikan Tenaga Batin

Bukan itu sahaja, sesiapa yang mempunyai masalah dengan kencing manis, jantung, darah tinggi, gout, saraf, kencing tak lawas, sakit lutut, kebas kaki dan tangan, atau penyakit kronik yang lain, boleh mengamalkan produk ini.

Inilah rahsia untuk kuat bertenaga untuk suami isteri tau! Order senyap – senyap je, kitorang tak bagi tahu kat jiran hehe. Klik WhatsApp di bawah SEKARANG!

 

Jom order Evo 7 / 8 SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order Evo 7 / 8 SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order Evo 7 / 8 SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: