Review
Aug 20, 2018, 5:43am

Tips naik seri wajah dengan mandian aura adelia untuk kecantikan


Wajah yang kelihatan lesu dan kusam sedikit sebanyak mencacatkan penampilan wanita malah ia mungkin mengurangkan keyakinan diri ketika berdepan khalayak ramai. Faktor usia dan persekitaran juga boleh mengakibatkan perubahan pada penampilan kulit khususnya pada wajah. Antara faktor lain penyebab wajah tiada seri juga adalah disebabkan tekanan dan faktor keletihan yang boleh menyumbang kepada masalah ini yang biasanya membuatkan kulit menjadi kusam serta tidak bermaya.

Antara Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Tampil dengan wajah berseri-seri tanpa mengenakan solekan tebal membuatkan sesiapa saja tertarik. Mandian menggunakan sabun berfungsi untuk menghindar diri daripada kekotoran, bau peluh serta memberikan kesegaran yang berpanjangan. Dari mandian jugalah boleh menaikkan seri wajah itu. Nak tahu kelebihan lain hanya dengan mandian anda boleh mengekalkan kecantikan luaran serta dalaman? Teruskan pembacaan.

Set Mandian Aura Adelia Terhangat Dipasaran

Antaranya Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Dalam satu ujian perbandingan dengan susu, didapati kulit yang dibersihkan dengan mandian dari produk Aura Adella baharu menunjukkan kadar kelembapan, penyerapan dan kelembutan yang jauh lebih tinggi berbanding kulit yang dibersihkan dengan susu. Jika selama ini kita percaya kandungan susu membantu melembutkan kulit, kini penemuan produk Aura Adella membuktikan ia lebih hebat.

5 Fungsi Produk Mandian Dan Kecantikan Adelia Yang Perlu Anda Tahu

1. Sabun Daun Bidara

Selain Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Digunakan sejak berzaman

Sabun Daun Bidara adalah salah satu herba tradisional yang sudah digunakan sejak zaman berzaman. Ramai yang menggunakannya untuk mendapatkan khasiat daun bidara yang baik untuk kebersihan diri dan pengubatan. Ia bertindak sebagai agen pembersih semulajadi seperti sabun yang boleh digunakan untuk membersihkan rambut dan kulit. Malah ia juga boleh merawat masalah jerawat.

Merawat segala masalah kulit secara semulajadi

Ada Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Khasiat Mandian Bidara telah di ketahui ribuan tahun dahulu dan di amalkan merawat luka, dan melecet. Agen anti inflamasi dalam daun bidara membantu untuk penyembuhan luka lebih cepat. Daun bidara mampu meresap ke setiap liang-liang roma apabila ia disapu terus ke kulit. Selain dapat mengurangkan bau badan. Ia juga mampu menyahtoksidkan peluh dan minyak yang berada di atas lapisan kulit.

Menghindarkan dari gangguan makhluk halus

Adanya Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Sabun Daun Bidara mampu masuk ke dalam sistem darah sekaligus melancarkan peredaran darah serta mengaktifkan sel-sel otak. Bauan, getaran dan gelombang yang dihasilkan oleh daun bidara ini tidak disukai oleh makhluk halus dan ia telah lama dikenali sebagai bahan ikhtiar untuk menghindari gangguan jin dan syaitan menurut Al-Quran dan Hadis.

2. Pati 7 Bunga Adelia

Selain itu Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Gabungan 7 jenis bunga

Pati mandian 7 bunga keluaran Adelia telah diformulasi dengan Pati daripada 7 jenis warna bunga yang membantu dalam membangkit dan mengghairahkan jiwa si pemakai. Gabungan 7 jenis bunga iaitu Saffron, English Lavender, Geranium Rose, Daisy, Jasmine, Orchid, Ylang-Ylang yang bukan sahaja mampu memelihara kehalusan dan keremajaan kulit, malah mampu membangkitkan aura positif di dalam diri anda serta memberikan keharuman dan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda. Sesuai untuk mereka yang ingin menaikkan semangat dalaman diri atau menghilangkan stres. Anda akan rasa lebih tenang sejurus mandi menggunakan Pati 7 Bunga ini.

Terdapat Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Kebaikan dan keistimewaan Pati 7 bunga Adelia

 1. Menaikkan seri wajah dan diri pemakai
 2. Menghalus dan melembabkan kulit wajah dan tubuh
 3. Menghilang sel kulit mati
 4. Kulit jadi lebih cerah secara semula jadi
 5. Memberi kesegaran dan keharuman yang berpanjangan
 6. Menampal “kebocoran aura” dan perbaiki Aura Diri

3. Sabun Garam Bukit Adelia

Ciri Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Berkesan melegakan sakit-sakit sendi dan keletihan

Sabun Garam Bukit Organik ini satu-satunya garam beku dari bukit penat? Tidak bertenaga? Terlalu ION negatif? (akibat terlalu banyak berurusan dengan barangan elektronik- seperti radiasi dari komputer, telefon bimbit dan tv). Luangkan masa yang terluang untuk merawat badan anda melalui rawatan mandian garam. Sabun Garam Bukit Organik boleh membantu meneutralkan ion-ion negatif kepada positif di persekitaran badan kita. Selain itu, Sabun Garam Bukit Organik membantu menghilangkan sakit-sakit sendi dan melegakan keletihan yang di alami oleh badan akibat kehilangan tenaga sebelumnya.

Memberikan kesegaran serta memulihkan masalah kulit badan

Mencari Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Amalan mandi dengan air garam bukit adalah satu keperluan harian untuk merasai kesegaran dalam merangsang semula mana-mana bahagian organ dalam badan yang telah kehilangan tenaga dan getarannya. Berendam dengan air garam bukit tulen akan merangsang vitamin tertentu dan mengurangkan homosistina iaitu sejenis bahan yang gagal dicerna dan akan mengotorkan darah dalam tubuh. Kandungan mineral dan vitamin yang tinggi dalam garam bukit menyebabkan ia baik untuk kesihatan tubuh, peredaran darah dan kulit.

Antara manfaatnya sabun garam bukit Adelia :

Selain itu Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

 • Mematikan kuman bawah kulit
 • Mengeringkan luka ekzema berair
 • Matikan bakteria/fungal pada kulit
 • Menipiskan keruping tebal
 • Meratakan kulit & kudis tebal
 • Melembabkan kulit
 • Menghilangkan parut

4. Mandian Aura Adelia

Terdapatnya Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Mengekalkan kesegaran tubuh

Gel mandian aura diformulasi daripada gabungan pati daun bidara dan garam bukit yang dapat membantu membersihkan secara menyeluruh serta dapat mengekalkan kesegaran tubuh. Daun bidara dan garam bukit mempunyai khasiat tersendiri iaitu dapat mencerahkan, melembutkan dan mengembalikan keremajaan pada kulit secara semulajadi.

Membantu mengembalikan keremajaan kulit

Selain itu Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Selain itu, dapat membantu melancarkan peredaran darah dan membersihkan kotoran pada kulit serta menanggalkan sel kulit mati. Mandian ini juga dapat memberikan rasa tenang dan mengekalkan kecantikan kulit secara semulajadi. Mandian ini sesuai digunakan seisi keluarga.

Mandian Aura ikhtiar bagi merawat :

Adanya Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

 1. Anak susah dengar cakap
 2. Anak sukar nak solat
 3. Anak kecil suka menangis malam
 4. Anak hiper aktif
 5. Menaikkan aura positif
 6. Membantu menenangkan fikiran
 7. Mengalami gangguan makhluk halus/santau/saka/sihir
 8. Melembut dan mengekalkan kecantikan kulit secara semulajadi
 9. Ibu dalam pantang stress/meroyan

5. Oily And Acne Adelia

Mecari-cari Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Oily And Acne merupakan Produk Penjagaan Kulit Wajah yang berupaya mengatasi dan menyelesaikan segala masalah kulit wajah dari berjerawat, berjeragat, kusam sehingga menjadi putih berseri serta glowing dan flawless kembali.

Ramai pelanggan Adelia memberi maklum balas positif dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami setelah ikhtiar menggunakan Oily And Acne Trial Pack Adelia ini. Kesan selepas penggunaan yang kerap, kulit yang bermasalah seperti jerawat dan berminyak dapat dikurangkan.

6. Re-Young Instantly Adelia

Terdapatnya Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Mempunyai kulit yang bersih serta  “flawless” merupakan impian setiap wanita. Semakin usia meningkat, semakin banyak kesan penuaan pada kulit tanpa disedari. Oleh sebab itu, anda harus menggunakan krim anti-aging untuk melambatkan proses penuaan.

Re-Young Instantly Adelia sesuai bagi yang mempunyai masalah kulit kombinasi, anda boleh cuba produk ini kerana ia tidak melekit dan terus meresap ke dalam kulit. Selain itu, Re-Young Instantly Adelia ini dapat membantu mengekalkan keanjalan kulit serta membuat kulit nampak lebih sihat.

Re-Young Instantly berupaya menyelesaikan masalah kulit seperti berikut

Ciri-ciri Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

 • masalah kulit BERJERAWAT
 • masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
 • masalah kulit TIDAK SEKATA
 • masalah kulit BERPORI BESAR
 • masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
 • masalah JERAGAT
 • garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
 • parut jerawat serta kulit wajah tidak rata

Hanya Dengan Mandian Dapat Menaikkan Seri Dan Aura. Lihat Testimoni :

Adanya Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Terdapatnya Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Mencari Tips naik seri wajah dengan mandian kecantikan

Dapatkan Produk Adelia Hari ini!

Tunggu apa lagi, Serlahkan aura kecantikan asli anda hari ini. Berminat untuk cuba produk dari Adelia? Hubungi mereka di talian bawah :

TUNKU FAZLINDA | MANDIAN AURA ADELIA UNTUK KECANTIKAN
Hubungi: Tekan untuk telefon (019-2141971) | Tekan untuk Whatsapp

Nak order Produk Adelia?

Sila telefon ke +60192141971 atau WhatsApp SEKARANG!

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Nak order Produk Adelia?

Sila telefon ke +60192141971 atau WhatsApp SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Nak order Produk Adelia?

Sila telefon ke +60192141971 atau WhatsApp SEKARANG!