Review
Jul 30, 2018, 8:14pm

Tips Memilih Aksesori Tudung Dan Kerongsang Murah Di Johor


tips memilih aksesori tudung farahanim

Aksesori tudung seperti kerongsang (brooch), hijab pin, dan scarf ring sangat penting untuk memastikan anda dapat menggayakan hijab atau tudung anda dengan baik. Aksesori tudung ini datang dengan pelbagai bentuk saiz dan rupa bagi melengkapi gaya  hijab anda. Terdapat beberapa tips penting untuk memilih aksesori tudung yang sesuai.

1.  Saiz Kerongsang

tips memilih aksesori tudung colour

Kerongsang datang dengan saiz kecil atau besar. Kerongsang yang kecil sesuai digayakan untuk dibawah dagu, bagi mengetatkan hijab jika terlalu longgar. Kerongsang kecil juga sesuai dipakai jika anda mengayakan tudung yang bercorak atau mempunyai hiasan batuan.

Untuk kerongsang besar, lebih sesuai digayakan dengan tudung yang bercorak polos atau plain bagi menampakkan gaya anda tidak terlalu kosong.

2.  Aksesori Tudung Dengan Batuan

tips memilih aksesori tudung pin ramrama

Batu perhiasan yang berkilat sudah menjadi pilihan apabila memilih aksesori tudung. Hiasan batuan ini datang dengan pelbagai saiz, bentuk warna dan jenis mengikut citarasa anda. Batu perhiasan pada aksesori tudung anda sudah semestinya akan menunjukan keunikan gaya anda di samping menunjukan identity fesyen anda. Antara jenis batu perhiasan yang sering digunakan untuk aksesori tudung ialah batu Kristal dan Swarovski. Batu Swarovski memang menjadi pilihan ramai kerana kualiti dan gemerlapannya yang membuatkan aksesori tudung anda lebih terserlah.

3. Pilih Aksesori Tudung Yang Berkualiti

tips memilih aksesori tudung kelabu

Aksesori tudung yang berkualiti amat penting untuk memastikan ia lasak dan tahan lama. Ada sesetengah kerongsang tudung mempunyai jarum yang bergerigi dan tidak tajam.  Jarum yang tidak tajam boleh merosakkan fabrik tudung atau hijab anda. Selain itu, mengelakkan aksesori tudung yang mempunyai batu perhiasan tidak akan mudah tercabut dan sekali gus tidak menjejaskan gaya anda.

Aksesori tudung sudah semestinya salah satu aspek penting untuk menonjolkan keanggunan anda apabila menggayakan tudung. Salah satu jenama terkenal yang menghasilkan aksesori tudung yang menarik dan berkualiti tinggi ialah Wirdora.

tips memilih aksesori tudung hijab

Wirdora merupakan salah satu pengeluar aksesori tudung yang menggunakan SWAROVSKI CRYSTAL ASLI dari AUSTRIA dengan harga yang sangat berpatutan.

tips memilih aksesori tudung swarovski

Mari kita lihat mengapa anda harus memilih Wirdora untuk aksesori tudung anda.

1. Pelbagai Reka Bentuk Menarik

tips memilih aksesori tudung album

Wirdora menghasilkan banyak aksesori tudung dari kerongsang hingga je hijab pin bagi melengkapi gaya anda. Wirdora juga menghasilkan pelbagai reka bentuk aksesori tudung yang kontemporari untuk memastikan aksesori tudung anda dapat menonjolkan personaliti anda. Wirdora turut menghasilkan butang baju melayu yang dating dengan pelbagai reka bentuk dan warna yang dapat memperhebatkan lagi gaya maskulin penggunanya.

tips memilih aksesori tudung wirdora

2. Menggunakan Batu Kristal Asli Swarovksi dari Austria

tips memilih aksesori tudung gift

Batu Swarovski daripada Austria memiliki kualiti yang terbaik kerana anda akan terpukau dengan kilauannya. Terdapat banyak pilihan warna batu Kristal Swarovski yang digunakan dalam pembuatan aksesori Wirdora agar sesuai dipadankan dengan warna tudung atau baju melayu anda. Selain itu, anda juga akan menerima warranti kad bagi setiap pembelian untuk menjamin keasliannya.

3. Wirdora Pengeluar Aksesori Berkualiti Tinggi Dengan Harga Berpatutan

tips memilih aksesori tudung testimoni

tips memilih aksesori tudung cantik betul

tips memilih aksesori tudung brooch

tips memilih aksesori tudung testimoni shimmer

Ramai yang berpuas hati dengan kualiti Wirdora ini. Reka bentuk dan harga yang sangat berpatutan membuatkan anda kan tertarik untuk memiliki semua koleksi yang dihasilkan.

Jom Dapatkan Aksesori Tudung Berkualiti Tinggi Sekarang!

Tunggu apa lagi, jom dapatkan segera. Khas untuk orang Johor, anda boleh hubungi nombor agent yang tertera mengikut kawasan anda untuk khidmat cash on delivery.

WIRDINA | JENAMA AKSESORI TUDUNG BERKUALITI TINGGI
Hotline : 
Tekan untuk telefon (019-7411114) | Tekan untuk Whatsapp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: